Vece sa Ivanom Ivanovicem

• Začetnik teme Začetnik teme Deuce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Inače GLIC ili tako neka Gej organizacija je podržala FK C.Zvezda pa mora njihov portparol Ivan Ivanović (budući verovatno) da primi u emisiju najpoznatijeg Gej aktivistu Pizdejkovića. Samo je trebao za uzvrat da mu pokloni dres czv sa brojem 69 a Pizdejković njemu lepezu duginih boja.Mada umesto Tržanke je trebala biti ona iz Labrisa pa da bude komplet ekipa...

ivan-ke%C5%A1-taxi.jpg

:heart::lol:

Ne gledam chesto televiziju ali kad god ukljucim tv, on je tu... ako nije kesh taksi, onda je ta emisija, ako nije to, onda gostuje na pinku ako nishta od svega toga, SIGURNO ga ima u city-u, prati gradska deshavanja...
Ne znam kako se tako brzo u3povao...
btw, nije duhovit, trudi se da budi sharmantan pa ispadne jos jadniji nego sto jeste i kao shto neko vec napisa, pljuje JK a zove seku... ne vidim razliku?
wannabe letterman...

Da li je neko gledao današnju emisiju sa Cecom i Čobanom? Naime na kraju je pušten neki video sa ekstremno debelom devojkom koja skače po nekom tipu. Mislim, jesam li ja staromodna ili šta, jel to stvarno bilo smešno, hoće li sad Ivanović i ubuduće da pušta još neke kućne videe koji prikazuju različite tipove seksualnih devijacija, fetiša itd. mislim valjda da bi deca to videla, upoznala se sa time da vide čega sve ima :zroll:

Ne gledam chesto televiziju ali kad god ukljucim tv, on je tu... ako nije kesh taksi, onda je ta emisija, ako nije to, onda gostuje na pinku ako nishta od svega toga, SIGURNO ga ima u city-u, prati gradska deshavanja...
Ne znam kako se tako brzo u3povao...
btw, nije duhovit, trudi se da budi sharmantan pa ispadne jos jadniji nego sto jeste i kao shto neko vec napisa, pljuje JK a zove seku... ne vidim razliku?
wannabe letterman...

:tick:

Nije totalna katastrofa, ali ne zaslužuje toliku 'slavu' koju je stekao...

Meni je emisija super. Sviđa mi se to što pljuje Bokija 13 i Karleušu i što ima muda da pozove goste na čiji račun se zeza.
A njemu ti slepci ne mogu nikako da vrate jer on i samog sebe zeza za visinu... :)

Mene nervira što je vama sve katastrofa.
Vi jednostavno ne prihvatate činjenicu
da konačno na televiziji imamo
da gledamo nešto što nisu kreštave pevačice.

da gledamo nešto što nisu kreštave pevačice

A sta je Ceca?

Kod nas je sve pomereno. Ivanova emisija bi trebalo da bude PINK standard, al jadni pink nece doci na taj nivo ni 2035. god.
Zakljucak: kad vidis kakvo smece proizvodi pink, wc sa ivanovicem deluje zanimljivo sadrzajno i prdukcijski fantasticno.

Meni je emisija super. Sviđa mi se to što pljuje Bokija 13 i Karleušu i što ima muda da pozove goste na čiji račun se zeza.
A njemu ti slepci ne mogu nikako da vrate jer on i samog sebe zeza za visinu... :)

Mene nervira što je vama sve katastrofa.
Vi jednostavno ne prihvatate činjenicu
da konačno na televiziji imamo
da gledamo nešto što nisu kreštave pevačice.

:tick: :tick: :tick:

da gledamo nešto što nisu kreštave pevačice

A sta je Ceca?

Kod nas je sve pomereno. Ivanova emisija bi trebalo da bude PINK standard, al jadni pink nece doci na taj nivo ni 2035. god.
Zakljucak: kad vidis kakvo smece proizvodi pink, wc sa ivanovicem deluje zanimljivo sadrzajno i prdukcijski fantasticno.

Ako je Ceca krestava pevacica onda ti nemas pojma o zivotu..

Ne znam zašto kažeš za Cecu da krešti... Ceca ima prelep glas,
i okej je da vam se ne sviđa, ali nije kreštava ako nije po tvom ukusu.
Kreštave su: Mija, Karleuša, Sandra Afrika i ostali...

I ne razumem šta vi, koji ne volite ovu emisiju, tražite ovde?
Napisali ste da vam je emisija bljak i šta još hoćete?

Back