Vece sa Ivanom Ivanovicem

• Začetnik teme Začetnik teme Deuce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kopija, kopije, iskopirane kopije
misim ivan ivanović je sve ali originalan nije ni sekund :lol:

Pa jeste, kanda kopira Minimaxa, ali bolje da kopira majstora nego kojekave nazovi voditelje. I u neku ruku je originalan jer čak ni Minimaxa mnogi ne pamte pa baš lepo da se podsetimo.
Meni se pomalo sviđa, daleko je on još od Miće, ali Bože zdravlja, mlad je, ima vremena i da se edukuje i da se popravi.

Душко Тошић може само он да добије Батина од Ивана а Иван од њега нема теорије да добије батина укратко речено Иван је јачи од Душка Тошића

Duško Tošić može eventualno da dobije batine od Ivana Ivanovića, nikako Ivan od njega. Ukratko rečeno, Ivan je jači od Duška.
Ja bih ovo ovako napisala da bi ljudima bilo razumljivo šta je to "pisac 'teo reći" ;););) mada ne bih ulazila u polemiku ko je jači, a i boli me uvo :D

Tosic je bio odlican fudbaler ,dok se nije spanjao sa tom nakazom ...za one koji ne znaju ,igrao je za "novu" reprezentaciju Srbije ,a sad je bez kluba ,ustvari vise nije ,potpisao za CZ nedavno ...a momak ima svega 25 godina ...Zrenjaninac ...sve znam :) !!!

Ma baš je jak baja Ivan...Što ne priča o pravim gospodarima Srbije:per:...Nego tu tupi po karleuši...Krade foru od onog ''Zeke kralja beograda'' koji je ceo Bg ispisao grafitima da mu je Karleuša riba...Kad Jelenin bivši dečko tada,kriminalac i sirovina Ćanda nije ništa uradio a kao tražio ga je,neće ni ovaj Tošić.

Ma baš je jak baja Ivan...Što ne priča o pravim gospodarima Srbije:per:...Nego tu tupi po karleuši...Krade foru od onog ''Zeke kralja beograda'' koji je ceo Bg ispisao grafitima da mu je Karleuša riba...Kad Jelenin bivši dečko tada,kriminalac i sirovina Ćanda nije ništa uradio a kao tražio ga je,neće ni ovaj Tošić.

Baš tako, ali popularnost je čudna biljka, važno je da se priča i piše pa makar i loše :D ne bih se čudila da su i taj Duško i njegova Jeca u dogovoru sa Ivanom Ivanovićem osmislili celu priču oko njihovog navodnog sukoba ;)

Ja sam izrazito svetao
sony-ericsson-c901-greenheart-ice-eyes-mobile-pictures-size-240-320-225x300.jpg
:mrgreen::)

Back