melita-m
Ističe se
- Poruka
- 2.733
Nije on napisao već je čuo u Narodu...Da je piso pesme bio bi pesnik a ne reformator.
Ovde se ne radi samo o psovkama već o urušavanju jezika kao takvog...
Dobro de, baš si cepidlaka, Vuk je bio reformator

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije on napisao već je čuo u Narodu...Da je piso pesme bio bi pesnik a ne reformator.
Ovde se ne radi samo o psovkama već o urušavanju jezika kao takvog...

Pa on se zalagao za Pravilan govor,nisi dobro pročitala moj postDobro de, baš si cepidlaka, Vuk je bio reformator![]()

kopija, kopije, iskopirane kopije
misim ivan ivanović je sve ali originalan nije ni sekund![]()
Pa on se zalagao za Pravilan govor,nisi dobro pročitala moj post![]()
zbog toga što napisah da je Vuk napisao -crven bana-On je to Skupio u naroduMa dobro sam pročitala, alizbog toga što napisah da je Vuk napisao -crven bana-

Душко Тошић може само он да добије Батина од Ивана а Иван од њега нема теорије да добије батина укратко речено Иван је јачи од Душка Тошића
Who the f**** je Duško Tošić...

večeras i ja čula od Ivana. Negde sam pročitala da Ivanu taj gosn. Karleuša preti da će mu prebiti obe noge ako mu ženu još jednom pomene u bilo kom kontekstu, ali se baja kanda ne briga, večeras je baš pripominjao.
!!!
...Nego tu tupi po karleuši...Krade foru od onog ''Zeke kralja beograda'' koji je ceo Bg ispisao grafitima da mu je Karleuša riba...Kad Jelenin bivši dečko tada,kriminalac i sirovina Ćanda nije ništa uradio a kao tražio ga je,neće ni ovaj Tošić.Ma baš je jak baja Ivan...Što ne priča o pravim gospodarima Srbije...Nego tu tupi po karleuši...Krade foru od onog ''Zeke kralja beograda'' koji je ceo Bg ispisao grafitima da mu je Karleuša riba...Kad Jelenin bivši dečko tada,kriminalac i sirovina Ćanda nije ništa uradio a kao tražio ga je,neće ni ovaj Tošić.

svidja mi se sto konstantno napusava JK i podjebava politicare 
Tosic je bio odlican fudbaler ,dok se nije spanjao sa tom nakazom ...za one koji ne znaju ,igrao je za "novu" reprezentaciju Srbije ,a sad je bez kluba ,ustvari vise nije ,potpisao za CZ nedavno ...a momak ima svega 25 godina ...Zrenjaninac ...sve znam!!!
ŠatroDobar jesvidja mi se sto konstantno napusava JK i podjebava politicare
![]()
Spinuje dobro,to jeste.
Ne volim kad muško nosi roze-poze...A to je danas postalo hit pa i među ''muškarčinama''![]()
A Seka Aleksic ima?"Ovde ce dolaziti ljudi koji imaju sta da kazu-znaci Jelena Karleusa nece biti gost!"
Volim sto je direktan i surovo iskren.A ima i dobar smisao za humor, mozda nekad preusiljen ali oprosteno mu je...![]()