Vece sa Ivanom Ivanovicem

• Začetnik teme Začetnik teme Deuce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ga ne podnosim iako mi je u pocetku bio zanimljiv, a obozavala sam ga dok je vozio ,,Kes taksi". Emisija mu je kopija emisije Stivena Kinga, pocevsi od studija do gestikulacije. Fore krade sa ,,Vukajlije", mogao bi da se okane Krkobabica, Karleuse i Bokija 13 - ne kazem da su mu fore lose ali neka novina bi mogla da se uvede. A videla sam i da je Amidžić stigao da ga iskopira brze bolje, posto mu Ali-G vise nije interesantan.
Misliš Larija Kinga;)

Meni se nešto smučilo,ništa više ne gledam na tv-u.Jedino što pratim to je onaj Cesar što trenira životinje.Muka mi je više ko je s kim raskinuo,jel se vide gaće,jel ***** nije *****...primetila sam da za novogodišnje praznike i nije bilo nekih filmova koji su komični,romantični,prvi kanal daje nedeljom u 9 uveče lepe filmove,ovi ostalo slabo.Primećujem da i iz moje okoline retko ko prati tračeraj,došlo je do prezasićenja,mi kao i u svemu preteramo i od nečega što bi moglo da bude zanimljivo napravimo sprdnju,jeftino i bez ikakvog ukusa tako i taj Ivanović koji mi je delovao kao fin i kulturan voditelj,meni bi bilo ispod časti da vodim emisiju koja se bazira na sprdnji sa ljudima,ali ajde nema se para pa se mora svašta raditi,samo što on automatski ulazi u isti koš sa istim ljudima koje ismejava.

Bio sam kod njega u emisiji par puta na snimanju i lik ne nevidjeno gotivan i opusten.Tokom snimanja se zajebava sa svima od publike,kamermana i stilista pa do do gostiju....nije uopste poslovan da dodje odradi posao i aj zdravo.Sve mu je to zezanje sto radi :D Ima ogromnu harizmu i radi covek to jer voli i ide mu za sada super jer mu je show gleda jako puno ljudi :)

tokom snimanja je dao liku iz publike svoj sat jer ga je zajebao z:mrgreen: kralj

Bio sam kod njega u emisiji par puta na snimanju i lik ne nevidjeno gotivan i opusten.Tokom snimanja se zajebava sa svima od publike,kamermana i stilista pa do do gostiju....nije uopste poslovan da dodje odradi posao i aj zdravo.Sve mu je to zezanje sto radi :D Ima ogromnu harizmu i radi covek to jer voli i ide mu za sada super jer mu je show gleda jako puno ljudi :)

tokom snimanja je dao liku iz publike svoj sat jer ga je zajebao z:mrgreen: kralj

Bio bi isti takav da imaš klan koji on iza sebe ima...

Bio bi isti takav da imaš klan koji on iza sebe ima...

Kakav klan? :D veruj mi sto se tice tih prozivanja JK koja i mene najvise nervira od svih licnosti kod nas ga i najvise podrzavam i sto proziva onu makednosnku trandzu koja se trti na kanalima kod nas i javna je licnost :zroll:

"ono sto ljudi misle i govore u kafani jedni drugima ja govorim u emisiji..."
poslusaj od 2.00 min kako je realno obrazlozio zasto proziva pomenute stalno i ja se sa njim slazem 120% ;)

Anti-reklama je reklama čak i veća od pro-reklame...Imam jednog prijatelja koji je povezan sa tim ljudima i ne sumnjaj u pitanju je jedan od političko-medijskih klanova...Mogu travoltu iz borče grede da postave na ekran i da masa tapše...

Još jedan pametnjaković koji misli da može svojom emisijom da skrene pažnju na neke društvene pojave i da ih promeni.Svi su stručni za sve.Po meni nije problem voditelj već koncept emisije koji je popularan kod nas kao sto je ta njegova i Amidzi šou gde se bave tračerajem.Koliko god da se on zalaže za neke stavove predstavljanjem same emisije on ih poništava jer upravo vodi jednu od najgledanijih emisija u kojoj svaki put pomene i Bokija13 i Karleušu i Krkobabića,a naziva ih nepotrebnim,a upravo na prozivkama tih i sličnih njima održava gledanost.On se nekulturom bori protiv nekulture i zato mi se i zgadio.

Kakav klan? :D veruj mi sto se tice tih prozivanja JK koja i mene najvise nervira od svih licnosti kod nas ga i najvise podrzavam i sto proziva onu makednosnku trandzu koja se trti na kanalima kod nas i javna je licnost :zroll:

"ono sto ljudi misle i govore u kafani jedni drugima ja govorim u emisiji..."
poslusaj od 2.00 min kako je realno obrazlozio zasto proziva pomenute stalno i ja se sa njim slazem 120% ;)

O Jeleni Karleuši, takođe, mislim sve najgore. Ona bolje da je bila književnik u pokušaju. :rotf:
Svaka mu čast! Što Boki 13 ne bruka Makedoniju nego je došao u Srbiju da nas bruka?!

O Jeleni Karleuši, takođe, mislim sve najgore. Ona bolje da je bila književnik u pokušaju. :rotf:
Svaka mu čast! Što Boki 13 ne bruka Makedoniju nego je došao u Srbiju da nas bruka?!

To sto on radi od pamtiveka pise po novinama samo je on preneo na mali ekran..i nikako da se odlepi od 2 i po javne licnosti..indexovo radio pozoriste je neprikosnoveno pa je puklo jer su nam vip licnosti za svinjac

Back