Vece sa Ivanom Ivanovicem

• Začetnik teme Začetnik teme Deuce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iskreno 4 ipo muskarca mi je super emisija , Vece sa Ivanom Ivanovicem nesto ne volim mnogo, nekako mi je previse kicasta i estradna, pogotovo kad dovodi tu razn Sake Aleksic, Lepe Brene i slicne i promovise ih tu , ono kao on pljuje po pinku i po estradi a realno on je isto ona estrada najgora, to mi bas nije u redu , malo je licemerno i sizofreno a to naravno ne mogu da podrzim, dok su 4ipo muskarca skroz u drugom fazonu, totalno drugaciji koncept i volim da pogledam emisiju.

А шта је рекао Мики о Берчеку? Не гледма ту емисију. Обојица су проблематични, свако на свој начин.

Miki mason a Bercek Slobista.. :D

Ukratko Ivan je rekao da mu je zao sto Bercek nije vise igrao u pozoristu jer je mogao posto je dobar glumac, a Miki mu je na to replicirao da Bercek nije mogao da igra u pozoristu jer parafraziram ga sad, u pozoristu kopas po sebi i otkrivas ono unutra a Bercek se plasio toga...

Miki mason a Bercek Slobista.. :D
Да, плус што Берчек важи за тешког човека. Иначе, прича се да је Мики избачен из масонерије јер се показало да није чист у главу, на то сам мислио.

Ukratko Ivan je rekao da mu je zao sto Bercek nije vise igrao u pozoristu jer je mogao posto je dobar glumac, a Miki mu je na to replicirao da Bercek nije mogao da igra u pozoristu jer parafraziram ga sad, u pozoristu kopas po sebi i otkrivas ono unutra a Bercek se plasio toga...
Могуће, занимљиво запажање...глумци обично не говоре тако отворено једни о другима.

Да, плус што Берчек важи за тешког човека. Иначе, прича се да је Мики избачен из масонерије јер се показало да није чист у главу, на то сам мислио.

Могуће, занимљиво запажање...глумци обично не говоре тако отворено једни о другима.

Ali su realno i jedan i drugi medju najvecim zivim glumcima...

Back