VAŽNO I PRAKTIČNO!

sanja:
videla sam te suve sljive juce u blic zeni.
iskreno, probala sam pacetinu sa suvim sljivama, dagnje dinstane sa suvim sljivama... nekako sam pre za slaninicu i krompir iz rerne. sa belim lukom, of course :)

:D A jes' probala KRAPA sa suvim sljivama (vrsta sarana, manje masan), to je stvarno super!!
Ma kad smo vec kod toga, nisam nigde procitala da je stavljena zabrana na kuvanje ovih dana?! Gde ste svi, BRE!!!???!!! :?: :!: :cry:

gigule:
smeh:
gigule:
knjiga spala na tri dame Anakin, Sanja, Smeh plus ja...pa tužno bre...pa gde su svi ti ljudi koji su pohodili ovaj podforum?
znam da je post ali ipak...
Najbolje da se obratimo šefu koga već duuuuuuuuuuugo nema na ovim stranicama...
A da mu napišemo peticiju?
ne nego pod prozor da demononstriramo! urrrraaaa
Otvori temu... :wink:

gigule:
eeeeee Smehić...jel baš tako?
ja bi da dam(o) šefu rok...recimo dan-dva pa onda preduzimam(o) građansku neposlušnost na Kulinarstvu...može ili je glupavo?
Ovako ćemo: Otvorićemo temu i tražiti da se potpišu svi koji ultimativno zahtevaju da nam se šef vrati, a u suprotnmo ćemo ono sa građanskom neposlušnošću. Može?

gigule:
smeh:
gigule:
eeeeee Smehić...jel baš tako?
ja bi da dam(o) šefu rok...recimo dan-dva pa onda preduzimam(o) građansku neposlušnost na Kulinarstvu...može ili je glupavo?
Ovako ćemo: Otvorićemo temu i tražiti da se potpišu svi koji ultimativno zahtevaju da nam se šef vrati, a u suprotnmo ćemo ono sa građanskom neposlušnošću. Može?
joj da!
:wink: :lol:

Samo primecujem sledece.
Kada moram da kuvam ( a to iskreno izbegavam u poslednje vreme), pre otvaram ove stranice, nego stranice nekog kuvara.
Nije da vam se sada svima slihtam ( sto bi rekla Jagoda), ali mi nekako lakse da vidim ovde ponesto, pa da izaberem ono sto mi se svidja ( ili bolje receno, sto odgovara sadrzaju mog frizidera), negoli da po kuvarima i knjigama nalazim kojekakve glupostri.
A iskreno, interesantnije mi je da pravim eksperimente nego da naucim kako se pravi, recimo, pasulj :D :D :D

Ajd budite mi pozdravljeni.

P.S.
Danas je bio cisto vegetarijanski rucak.
NEverovatno je sta se moze napraviti sa malo pirinca, luka i "zlatnom mesavinom" iz kesice :D

Uz gomilu drugih obaveza, u poslednje dve godine, nalazio sam vremena da ovu posrnulu temu dovedem dovde. Postala je mesto lepog druženja i pre svega korisna. Ne zato što smo manijačili brojem novih (beskorisnih) postova, već upravo koncentracijom najinteresantnijih tema na pravo mesto. Tako se rodila masovna italijanska kuhinja, hleb naš, torte i kolači, ribe...Egzibicionistima koji žele da imaju solo teme sa receptom koji će za par dana da padne na desetu stranu, i koji više nikad niko neće pročitati, to je očigledno smetalo, koliko i "zaključavanja" i korisna spajanja. Pa se lepo pitajući zašto se ja ovde "mlatim", traćim i vreme i pre svega neko znanje, kao razuman čovek odlučim da Vas sve lepo pozdravim. Zanimajte se lepo otvarajući peciva na deset mesta, ribe na 20, kolače na sve strane. Pa tražite (a vidim da najveći broj učesnika ni to ne zna), razbacujte bespotrebno i vreme i recepte i slobodno pljuckajte po bivšem autotiratarnom Šefu! Želim Vam lepu zabavu i pune i zadovoljne stomake. Onim retkim, ozbiljnim i vernim članovima Foruma, kojima ću možda i nedostajati, predlažem za novog moderatora recimo jagodicu. Bila je prepuna pritužbi, korisnih saveta, konstruktivne kritike, radovala se što neko nije znao da prati recept koji sam dao, optuživala me da imam lobi...Pazi, lobi na forumu Krstarice?
Pozdrav svima od Espanola, odoh da se bavim nekim korisnijim (i isplativijim) poslovima.

more kad ja postanem moderator ima sve mrsne teme da budu zakljuchane u vreme chasnog (usk.....vaskrshnjeg :) ) posta. a one neutralne mogu samo posni recepti

hm...ali ima i drugih religija

ebiga ne znam boli me nehsto glava razmishljacu o ovome sutra. :) salim se necu

Back