VAŽNO I PRAKTIČNO!

Goscica:
Espanol:
Goscica:
smeh:
Ako smem da se umešam (pošto me ovde i onako niko ne primećuje) čak i ako je "ljubavni marcipan" izdvojen iz najboljih namera - dvostruki aršini su dvostruki aršini. Čak i kad su udavače u pitanju. :wink:
Bravo smehuljice!
Sve za udavače! Da ga izbrišem? :roll:
Paaaaa, mogao bi da se napravi neki dil mozda :lol: :P
Nema više italijanskog marcipana! Šta je sledeće što smeta uvaženoj članici? :shock:

Još jednom ljubazno molim autore zaključanih tema da svoje recepte prebace u odgovarajuće postove i da me obaveste da ih obrišem. Bićemo daleko efikasniji ako torte i kolači, čorbe, salate, sirevi... budu na jednom mestu, a ne razbacani na desetak strana koje niko više ni ne gleda. Za nove članove važi da prethodno pogledaju postojeće teme. Hvala

je da svako ko moze da izvoji sebi vremena da postuje ovde nesto moze da izdvoji vreme i da se registruje tako da sto se tiche toga ne primamo ne registrovane clanove....

Josh Jedno Pitanje postoji li mogucnost da ja kao clan postujem (engl) svoje slike jela i recepata a da ih ne shaljem prvo moderatoru ...posto planiram malo da se posvetim ovom forumu

Pridružujem se Sanjinom pozivu. Medjutim ako sam dobro razumela :?: ili nisam :?:
Slike možeš na engl, :D ali text brate na našem.
Mislim što se mene tice može i tex na engl. ali nije prakticno. Ako te nisam dobro razumela, izvinjavam se.

Zar nema tu negde teme "predjela" ili slicno?
Znam da znaju, ali posto osecem taj ukus u ustima, da napisem : suve sljive u slanini(ci)
Suva sljiva se umota u tanusnu sniticu dooobre sarene salninice, zakaci su cackalicom, pa u rernu, na kratko.
Sto je to dobroo...!

videla sam te suve sljive juce u blic zeni.
iskreno, probala sam pacetinu sa suvim sljivama, dagnje dinstane sa suvim sljivama... nekako sam pre za slaninicu i krompir iz rerne. sa belim lukom, of course :)

Back