Prdim, podrigujem i sve ostalo sto uz to ide... Hm, vrlo brzo pocnem sa tim rabotama... Ili jesi, ili nisi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

shta mislite..koje je optimalno vreme, koliko vremena treba da prodje da bi se vasha veza uzdigla na vishi nivo?tj. kada je pravo vreme da pochnete da prdite pred partnerom (uff kakva odvratna rech, kao ortaaci..de si brtee)..
odmah, posle 5 meseci ili kad se uzmete?![]()

Znači, ja sam jedini fini dečkić koji to ne radi? Vau, mama mi je uvek govorila da sam poseban, a ja tek sad shvatam da je bila u pravu. : )

Stvarno je tako. Naravno ne osetimo svaki put...
ali zamisli ti ta vrenja u zzeludcu i crevima nakon jela...pa bili bi eksplozivna naprava da ne ispushtamo redovno...![]()
....sva sreca sto sam operisala nos pa i nemam bas dobro culo mirisa 
Nashla sam podatak na nekom sajtu koji daje savete mushkarcima...bilo zabavno,tip se brinuo da li preteruje pa se obratio lekaru i dobio taj odgovor...50x...mada, mozzda je zaista samo hteo da ga uteshi...
.....:-DOsetichesh ako preterash,ne brini! :-D :-D
.....bice to teska statistika Verovatno...ajd napravimo neko takmichenje! :-)
....i dan danas kada se cujemo spomenem mu tu scenu.....Jadan...mora da se prezojio hto puta mislechi samo na to kako da te izbaci iz sobe za trenutak...
Znam jednog malog dechaka koji ume da svira razne pesme tako.
.....na unchained melody uvek padnem.....:rolleyes:....zavodjenje prdezom, zanimljivo........Otkud nas dve na ovoj temi? :-D :-D :-D :-D
.....