gajde:
A sto se pismenosti tice - da, sustina je bitnija od forme, ali obicno svrseni srednjoskolci u Srbiji znaju i da pisu na maternjem jeziku.
sa ovim se ne bih slozio.ima mnogih koji izadju iz srednje skole nepismeni i rade na odgovornim mestima samo zato sto je mamica ili tatica na odgovornom mestu ili sto imaju novac da potplate.tako da je dosta toga pred cim mi zatvaramo oci i zato nam je drustvo takvo kakvo je.
pa tako i sa vaspitacicom-interesuje me da li je provela jedan dan u zatvoru???? koliko sam upoznat sa nasim drustvom,cisto sumnjam. a na zapadu ne samo da bi bila u zatvoru nego bi platila debelu cenu za to.tako da treba malo manje da se uzdizemo nasim ponosom i drustvom jer je ocito da nesto ne valja. bio sam i u inostranstvu i zivim u Beogradu,ali cisto kad vidim sta pisete muka mi je. prosetajte se jednom uvecer oko 12.h. pa cete videti kako smo odgojili decu. ali usput pripazite da ne idete sami jer bi mozda ostali i bez glave.
CITAM, CITAM I NE MOGU DA VERUJEM DA SAM PROCITALA OVAKO NESTO.
Da li to svi ostali znaju da vaspitavaju decu osim nas SRBA ? SRAMOTA ! JA IMAM 10 -NJEG SINA . Imamo obicaj da se porodicno prosetamo Knezom doduse do 22:00 i verujte vratimo se svaki put iz setnje , a da nam dlaka sa glave ne fali.Ali mi nismo mafioze, a mafiozama je izuzetno rizicno setati i po sopstvenoj kuci, a kamoli po ulicama .
DA LI tamo gde ste Vi bili postoje opasni, naoruzani , tiposi ili su svi tako posteni da svi mogu da setaju ulicama cele noci bez straha da ce biti napadnuti iz bilo kog razloga jer svoje potomke vaspitavaju na pravilan nacin?

Da li tamo ima podmicivanja svih pa i postenih sudija
Da li roditelji smeju da dozvole deci da izlaze do kasno , bez straha od narko-dilera, od ljudi iz raznih udruzenja poput sektaskih ,od makroa itd.?
Mafioza imamo, narko dilera imamo,udruzenja homoseksualaca imamo,makroa imamo, podmicivanja svih i svakoga imamo,psihopata imamo, sektasa imamo...DA LI SVEGA TOGA IMA U INOSTRANSTVU ILI SAMO OVDE KOD NAS SRBA, JER NEMAMO POJMA DA VASPITAVAMO DECU .
JOS NESTO ,moram da dodam: imam brata i setru u Nemackoj. Odrasli su tamo. Brat je ozenjen zenom POREKLOM iz Srbije, sestra Nemcem.ONI kada dodju leti... oni se svi" pogube "od odusevljenja kako mi ovde slobodno setamo, veselo se druzimo pored toga sto nemamo takav komforan zivot kao oni.Moj zet Nemac ,dolazi kako kaze ,da uziva. :wink: