Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Zato sto im zavide, i zele da zive kao Beograđani![]()
Pu pu daleko bilo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto im zavide, i zele da zive kao Beograđani![]()
Pa dobro sinko
nema svaki izraz antonim pa tako ni unutrasnjost u ovom kontekstu.
a mogu da zovu provinciju kako oce, j ebe mi se
Ionako je i Beograd veliko selo, pogotovo uzevsi u obzir sortu ljudi koja ga cini, samo za nase bedne standarde kazemo da je on grad a ostalo provincija.
ObjasniPu pu daleko bilo![]()
Pa, ako ti se u Bg ne sviđa, a ti seli
Pa ako hoces iskreno, sada si navela sustinu, ali sustinu za iseljivanje iz tih manjih mesta. Mnogi misle da su sutina pare, ali to nije tako, u najvecem broju slucajeva sustina su ljudi. Bezi se se od provincijske sredine, provincijske kulture... Inace, ono sto si opisala da ti se desilo na jugu Srbije- takvo misljenje kao taj stariji covek ima ne tako mali broj sa juga Srbije. Oni misle da Beogradjani njih gledaju sa visine, pa im je to odbrambeni mehanizam
Tačno, tačno!A to uopšte nije tačno?
... a Zastava propala...?Ma i on je Kragujevcanin
znas, nama mnogo lepo![]()
Objasni![]()
... a Zastava propala...?![]()
A to uopšte nije tačno?
Što jest, jestMozda bi i bio lep da nema kucecih go.vana na svakom trotoaru
Da ne govorim o tome da je u BG sve minimum duplo skuplje.
Veliki grad- provincija -> stalne prepirke i razmimoilaženja u stavovima...
Upravo je zbog jedne takve rasprave malopre zatvorena tema Slike forumaša.
Građani i provincijalci, zanima me šta vi mislite o onim drugima? Ali, iskreno, i bez vređanja ako je moguće...![]()
Hoćeš da se menjamo?Ja sama sam i rođena i odrasla u Beogradu, a nisam ni najmanje urban tip. Zapravo, planiram povlačenje u šumu.
Zavide vam na lagodnom životu
Veruj mi da iz njihove perspektive to stvarno jeste tako iako tebi ne izgleda![]()
Ne znam da li je zbog toga ili nečeg drugog. Već sam pisala na jednoj drugoj temi o velikoj neprijatnosti koju sam doživela letos kad sam bila kod babe u poseti u jednom gradu na jugu Srbije.
Čovek, dovoljno star da mi bude deda je krenuo da me proziva, vređa... počeo je sa političkim provokacijama, pa kad je video da o politici nemam mišljenje, krenuo je da vređa moju profesiju i moj rad, sve vreme provlačeći :"vi Beograđani". Tek sam na kraju ukapirala da njemu smeta što sam ja iz Beograda, a ne nešto drugo.
Kladim se da ne bi menjali Bgd za mesta u kojima je jeftinija pljeskavicaNista smesnije nisam cuo odavno
Meni zavide na cenama prijatelji koji su rodjeni u bg.
Pljeskavica za 80 kinti(ovakva im je faca bila)
A iz kojeg si ti sela..?Nista smesnije nisam cuo odavno
Meni zavide na cenama prijatelji koji su rodjeni u bg.
Pljeskavica za 80 kinti(ovakva im je faca bila)
Kladim se da ne bi menjali Bgd za mesta u kojima je jeftinija pljeskavica
Tako da nije smešno nego realno!
Znam ih i ja tuce što samo kukaju, ali se niko ne vraća![]()
Pa recimo da ne toliko koliko mnogi od njih misle. Npr. u mom rodnom gradu se sa mnogo vece visine gledaju ljudi koji dolaze u grad iz okolnih sela, negoli sto Beogradjani gledaju sa visine ljude iz 'juznih gradova'. Mislim, to je generalno tako, a svuda ima svakojakih primera...
Hoćeš da se menjamo?![]()
Švercuju, al se ne bi preselili!Mozda al su planirali da "svercuju" pizze i pljeske u bg iz kg![]()