smaki*
Elita
- Poruka
- 15.961
da li je uvreda kad kažeš "unutrašnjost" ? Koja je odgovarajuća reč?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, kaže se unutrašnjost, ne znam zašto...
Onda može selendre, vuko*ebine, zapi*dineda li je uvreda kad kažeš "unutrašnjost" ? Koja je odgovarajuća reč?
Pa ako već koristite tako debilan izraz, objasnite gde žive oni koji ne žive u unutrašnjosti.
Pa ako već koristite tako debilan izraz, objasnite gde žive oni koji ne žive u unutrašnjosti.
Pa, u BeograduPa ako već koristite tako debilan izraz, objasnite gde žive oni koji ne žive u unutrašnjosti.
Kako ti kažeš?
...Čovek, dovoljno star da mi bude deda je krenuo da me proziva, vređa... počeo je sa političkim provokacijama, pa kad je video da o politici nemam mišljenje, krenuo je da vređa moju profesiju i moj rad, sve vreme provlačeći :"vi Beograđani". Tek sam na kraju ukapirala da njemu smeta što sam ja iz Beograda, a ne nešto drugo.
Veruj mi da vam stvarno cvetaju ruže ako se uporedite sa bilo kojim gradom iz unutrašnjosti. Da dođeš na kratko bilo gde, videla bi da ste blagoslovenicesto onima koji zive u nekom drugom mestu u Srbiji, zivot u Beogradu predstavlja zeljeni cilj, kao da ovde cvetaju ruze i zitelji Beograda zive u idili.
...Najveća prednost je nažalost što se tiče lečenja, jer mogu samo da zamislim muke ljudi koji moraju da dođu u Bg ne bi li se pregledali ili lečili![]()
Po mom mišljenju, prednost života u manjem mestu je veća bliskost među ljudima. Koliko sam primetila, u manjim mestima se svi znaju, i nekako su vezaniji jedni za druge nego mi ovde. Mi smo nekako otuđeni.
Da, ali to i nije neka prednost-> tračanje i ogovaranje na svakom korakuPo mom mišljenju, prednost života u manjem mestu je veća bliskost među ljudima. Koliko sam primetila, u manjim mestima se svi znaju, i nekako su vezaniji jedni za druge nego mi ovde. Mi smo nekako otuđeni.
Po mom mišljenju, prednost života u manjem mestu je veća bliskost među ljudima. Koliko sam primetila, u manjim mestima se svi znaju, i nekako su vezaniji jedni za druge nego mi ovde. Mi smo nekako otuđeni.
I ja joj kažemTo nije prednost. Kad ti kazem.
Veruj mi da vam stvarno cvetaju ruže ako se uporedite sa bilo kojim gradom iz unutrašnjosti. Da dođeš na kratko bilo gde, videla bi da ste blagosloveni![]()
Meni se desavalo slicno jos dok je postojala Juga, kad je to bilo....
Moj utisak je da cesto onima koji zive u nekom drugom mestu u Srbiji, zivot u Beogradu predstavlja zeljeni cilj, kao da ovde cvetaju ruze i zitelji Beograda zive u idili.
Ne zelim generalizovati, ali osoba stigla iz drugog mesta u Beograd, cesto se drugacije postavlja od onoga koji je rodjen u Beogradu i spremna je na svakojake postupke (nije vazno da li su korektni ili nisu) samo da stigne do zacrtanog cilja i da se ne vrati tamo odakle je dosla. Kao zivotinja koja po svaku cenu trazi svoje mesto u coporu bez obzira na zrtve koje mora da ostavi za sobom.
Primer: Poznanik stigao sa juga Srbije pre dosta godina: Znam kako sam ziveo u tom i tom mestu i ni po koju cenu nemam nameru tamo da se vratim, ma sta trebalo da uradim da bih ostao u Beogradu. I nije to usamljeni primer. Neka se svako osvrne oko sebe i pronaci ce slicne primere.
"Beogradjanin" obicno nema tu crtu "gazenja i preko leseva" samo da stigne do cilja. Verovatno zato sto je odrastao u drugacijim okolnostima, sto mu, cesto puta, ne ide u prilog, kao sto je nekad jako tesko razumeti i prihvatiti logiku i postupke gore pomenutih.
Beograd je postao jedno veliko selo iz mnogo razloga, ali tu smo gde smo pa nam preostaje da plivamo najbolje sto mozemo.
Da, ali to i nije neka prednost-> tračanje i ogovaranje na svakom koraku![]()
To nije prednost. Kad ti kazem.
Al su mane Beograda nego selendri manje, pa se niko ne vraća nego svi ostaju tamoVerujem da sve ima svoje prednosti i mane.
I ja joj kažem
Odakle si, kreptosucks?
Tuđe je uvek slađemogu da zamislim ogovaranja i tračarenje, ali nekako imam osećaj da će ti svi ljudi priteći u pomoć ako ti nešto zatreba. možda grešim.