VASA OMILJENA RASA PSA

Ajmo malo o temi :)))! Nedavno sam nabavila toy pudlu i definitivno sam se zaljubila u nju. Ovo je pas za voleti. Vrlo prilagodljiva i sa zeljom da ugadja. Fin temperament i sa vrlo malo tvrdoglavosti. Brzo uci i nije nametljiva. Mogla bih do sutra da je hvalim ali posle terijera za koje sam bila ubedjena kako su inteligentni uvidela sam da nisu nista naspram pudle. Ovo je drago i milo stvorenje sa kojim je lepo ziveti.

Moram da kazem da generalno volim sve zivotinje, a psi su mi medju prvima na listi! :-D
Vec 18 godina imam pse i mislim da su zaista najbolji covekov prijatelj, svima koji nemaju ljubimca toplo preporucujem da uzmu nekog dzukca! :lol:
Svi psi, odn.sve rase su mi podjednako lepe, al nekako mi se ipak najvise svidjaju dodzeri! (dodz- domaca obicna dzukela) ;)
Do sada sam imala 4 psa i sve sam ih pokupila sa ulice! To mi je nekako najlepse i najgotivnije! Trenutno imam dve zenkice, postavicu uskoro neke njihove slike. Mesanci su zaista jedinstveni, nikad ne znas kakav ce da ispadne takav shtenac, ni kako ce da izgleda, ni kakav ce mu karakter biti :) fantasticni su!
Pozdravljam sve ljubitelje pasa!

Dosta ljudi nije culo za Kerry Blue Terrier-a. Predpostavlja se da potice iz Irske. E sada kako ga opisati?
Narav: Do dna duse terrier, veoma oprezan!
Glava: Snazna i bogato odlakana!
Dlaka je meka, bujna i valovita!
Jedino se nekima ne svidjaju ti psi, posto bi imali obavezu da ga sisaju " Ali stvarno izgledaju ruzno kada su rundavi:D "

Eto to je u kratkim recima ;) Pozz....

Back