Vaša najstrašnija iskustva???

ekskurzija u 5-om..moja soba je najbliza i weoma niska tako da se swakjo ko oce(ko je hteo) mogao preskochiti i uci na nashu terasu...bio je mrak..i weoma kasno..a onda sam na staklu widela kako enko bulji..posle smo swi wrishtali i pobegli iz sobe...ispostawilo se da su nas neki nadzirali...i to welike pijanice i narkodileri!...leleee...:(

ekskurzija u 5-om..moja soba je najbliza i weoma niska tako da se swakjo ko oce(ko je hteo) mogao preskochiti i uci na nashu terasu...bio je mrak..i weoma kasno..a onda sam na staklu widela kako enko bulji..posle smo swi wrishtali i pobegli iz sobe...ispostawilo se da su nas neki nadzirali...i to welike pijanice i narkodileri!...leleee...:(

wow!!!!
e evo vam duh CJ-eve mame

Evo ja da napisem nesto svjeze sto mi se desilo u razmaku od dvije nedelje:

Spavam sam u sobu inace i prije dvije nedelje dok sam spavao, to je neka vrsta polu sna ,kao ja se probudim,dignem glavi pogledam ka prozoru i ponavljam da li je u snu ili javi zaista ne znam vidim osoba sjedi na prozor i ja kazem (inace jasno se sjecam ove recenece) "Odakle ti,kako si dosao na 6 sprat" a on kaze "Dosao sam i sad odoh" i ja se budala tu probudim ili sta vec i odem na prozor,gledam dje je,sta je, i vratim se da spavam. Ujutro se probudim i sjetim se toga i smijem se samom sebi....

Ovo nebi pisao da mi se ista stvar nije dogodila sinoc , grmi najstrasnije,ne mogu da spavam, sat vremena lezim i gledam u plafon, taman sto me malko san ufatio ja se okrenem kad na dvosjed u moju sobi sjedi zena i sjecam se samo jedne recenice "Odakle ti tu, sto ne spavas tu ,nego sjedis" ,ostalo se sjecam zena prica ,ne zaklapa...
Ujutro sam se malo zabrinuo od tih Snova(jave) :(

evo jedne za mene veoma jezive priče... Pričao mi kaludjer neću reći iz kog manastira ( igrom slučaja se nadjoh tu kad je on to pričao).... radi se o isterivanju djavola iz zaposednute devojke.... devojka je bila jako mršava i ispijena, a kada su joj očitavali molitve u manastiru nisu je mogli sadržati njih četvorica... I devojka je bila u tom manastiru prvi put, a znala je imena svih kaluđera i obraćala im se navodeći njihove situacije iz života... Tipa: Eeeee Savo savo, trebao ( obraća se u muškom rodu) sam te onda ubiti.... Ja se naježila.... Mislim deluje kao bajka, ali kad to priča kaludjer... Onda ne znam šta da mislim....

E ovako... Ja licno nikada nisam video duha,ali moja najbolja drugarica je imala iskustvo sa jednim... Pa reko da ispricam da vidim sta vi mislite o tome..
Bilo je oko 23h legla je da spava, ali nikako nije mogla da zaspi.... Pocela je da je hvata neka jeza... oko 1h uvece kada je otvorila oci videla je pored kreveta bledog lika u invalidskim kolicima kako joj polako prilazi (starij covek 60-70godina).... Znaci prepala se na smrt,ukocila,izgubila glas tako da nije mogla da probudi sestru pored koje je spavala .... posle par sekundi kad joj je prisao uhvatio je za ruku a njegova ruka je bila strasno hladna ... Uspela je nekako da se sabere zatvori oci i izgovori molitvu u sebi..i kada je otvorila oci i dalje je bio tu! To je uradila jos jednom i kada je otvorila oci i dalje je bio tu i treci put kada je izgovorila molitvu i otvorila oci nestao je... znaci narednih mesec - dva je imala takve traume....Bila je u zescem tripu. Za najmanji zvuk bi se trzala i td.
posle godinu dana ili ne znam tacno koliko saznala je od komsinice da je u njenoj kuci pre ziveo lik koji je bio u invalidskim kolicima i da je imao sina koji ga je stalno maltretirao.

I sada ce neko reci: "Ma daj bre mora da je sanjala!".A objasni onda kako je posle par meseci nasla ista ta invalidska kolica na tavanu! I ja sam imao nocne more ali se nisam od njih imao traume :P

To nije jednina cudna stvar koja joj se dogodila... Ona kao da je magnet za takve stvari... Ja se sa njom druzim mozda godinu dana i jos ni jednom me nije lagala za nesto,zasto bi za ovo... Da nismo tako ekstra prijatelji verovatno mi ne bi ni ispricala jer bi pomislio da je luda :P

Da ispiricam jos ovo pa da ne smaram vise :)
Preksinoc je sanjala kako sam bio kod nje i krenuo kuci oko 24h(sto se i desilo iste noci) i da me je nesto ubilo :P... a ja kako sam se probudio krene da mi curi krv iz nosa ,nece da prestane :O.... i sinoc me je isto sanjala (sanjala je da smo bili na bazenu, ovog puta me nista nije ubilo :)) ali opet kad sam se probudio curela mi je krv iz nosa!... Mozda je slucajnost.. ali kolika je sansa da mi curi krv iz nosa cim se probudim bas posle noci kad me je ona sanjala i to dva puta za redom :P...Bas me zanima da li ce i sutra da se desi isto :)

Nadam se da sam vas posteno smorio :)))
jer ima neko neku predpostavku sta je taj duh hteo od nje?

I sada ce neko reci: "Ma daj bre mora da je sanjala!".A objasni onda kako je posle par meseci nasla ista ta invalidska kolica na tavanu! I ja sam imao nocne more ali se nisam od njih imao traume :P
Pa nisu sigurno sa neba pala ta kolica. Materijalne stvari se ne stvaraju same od sebe.

Uostalom, za svojih 19 godina ama baš ni jednom nisam imao bilo kakva makar i najmanja iskustva sa tim stvarima. I želim a tako ubuduće i ostane. U stvari, nemam šta da želim, znam da će tako i ostati.

Ne, ne nisu se kolica stvorila... Ona su bila na tavanu sve vreme ali ona to nije znala... doselila se mozda godinu-dve u tu kucu pre nego sto se to deslilo... Nego kad je videla tog duha pa posle par meseci je slucajno nasla ista kolica u kojima je videla duha..Sto je dokaz da je taj lik ziveo u toj kuci.. A i rapspitivala se kasnije o tome i cula od jedne komsinice da je tu ziveo lik koji je bio u kolicima... Pa napisao sam vec gore da ne smaram opet :P

A za popa.pa cini mi se da je bio... ne mogu sad da se setim pitacu je ... Posto se jedno vreme stalno culo kako neko hoda i pucketa parket, sama su se otvarala vrata..ali aj da ne pricam o tome posto to moze i logicno da se objasni bez duhova ...

...blabla saobraćajna nesreća kad bejah klinka, sama s ortakinjom u kolima, ja za volanom naravno i trššššš....na adi,opet ko klinka puko me biciklista bajsom dok sam jela sladoled i bila u nesvesti više sati i tako...pa kad orakinju, sestru i mene napao čopor divljih pasa...bla, pa kad sam se gušila jednom od napada alergije......užas i tragedija...najgora iskustva......

Back