***MaR!nA***
Poznat
- Poruka
- 8.652
ufff sada sam se ja najezila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joooj,koji horor...
Citam ja sinoc ovu pricu,zgrozila se nacisto...
Danas dolazim u skolu,kaze mi drug da me je sanjao.On i ja na moru,u nekoj ukletoj kuci,cujemo glasove duhova,prividja nam se svasta,ne mozemo da izadjemo...
Koja slucajnost da se to desi...
I'm just having one...

ekskurzija u 5-om..moja soba je najbliza i weoma niska tako da se swakjo ko oce(ko je hteo) mogao preskochiti i uci na nashu terasu...bio je mrak..i weoma kasno..a onda sam na staklu widela kako enko bulji..posle smo swi wrishtali i pobegli iz sobe...ispostawilo se da su nas neki nadzirali...i to welike pijanice i narkodileri!...leleee...![]()

malopre...upadnem u klonju lepo se iserem k`o foka...i na kraju provalim da nema klozet papira :mad:![]()

... a ja kako sam se probudio krene da mi curi krv iz nosa ,nece da prestane :O.... i sinoc me je isto sanjala (sanjala je da smo bili na bazenu, ovog puta me nista nije ubilo
) ali opet kad sam se probudio curela mi je krv iz nosa!... Mozda je slucajnost.. ali kolika je sansa da mi curi krv iz nosa cim se probudim bas posle noci kad me je ona sanjala i to dva puta za redom
...Bas me zanima da li ce i sutra da se desi isto 
))Pa nisu sigurno sa neba pala ta kolica. Materijalne stvari se ne stvaraju same od sebe.I sada ce neko reci: "Ma daj bre mora da je sanjala!".A objasni onda kako je posle par meseci nasla ista ta invalidska kolica na tavanu! I ja sam imao nocne more ali se nisam od njih imao traume![]()

Samo njima verujem. To - video, učinilo mu se, možda je i sanjao - nema od toga ništa.Materijalni dokazi, baćko. Samo njima verujem. To - video, učinilo mu se, možda je i sanjao - nema od toga ništa.