***MaR!nA***
Poznat
- Poruka
- 8.652
ufff sada sam se ja najezila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joooj,koji horor...
Citam ja sinoc ovu pricu,zgrozila se nacisto...
Danas dolazim u skolu,kaze mi drug da me je sanjao.On i ja na moru,u nekoj ukletoj kuci,cujemo glasove duhova,prividja nam se svasta,ne mozemo da izadjemo...
Koja slucajnost da se to desi...
I'm just having one...
ekskurzija u 5-om..moja soba je najbliza i weoma niska tako da se swakjo ko oce(ko je hteo) mogao preskochiti i uci na nashu terasu...bio je mrak..i weoma kasno..a onda sam na staklu widela kako enko bulji..posle smo swi wrishtali i pobegli iz sobe...ispostawilo se da su nas neki nadzirali...i to welike pijanice i narkodileri!...leleee...![]()
malopre...upadnem u klonju lepo se iserem k`o foka...i na kraju provalim da nema klozet papira :mad:![]()
Pa nisu sigurno sa neba pala ta kolica. Materijalne stvari se ne stvaraju same od sebe.I sada ce neko reci: "Ma daj bre mora da je sanjala!".A objasni onda kako je posle par meseci nasla ista ta invalidska kolica na tavanu! I ja sam imao nocne more ali se nisam od njih imao traume![]()
Materijalni dokazi, baćko. Samo njima verujem. To - video, učinilo mu se, možda je i sanjao - nema od toga ništa.