Vaša najstrašnija iskustva???

E sad, molim bez mnogo spamovanja, tema je prvenstveno namenjena za sve one koji su možda imali neka jeziva iskustva........ ja nisam i nadam se da neću... Ali da verujem, verujem u nesto....... Bez zavitlavanja molim, ko ima sta da kaže neka kaže, a ko nema neka ne zeza...

A da, priča o mom ocu, pre možda desetak godina, desilo se nesto vrlo cudno mom ocu. Bila je zima, 11 sati uvece, nestalo struje( sva se ježim dok pišem), moj "pametni" otac vraćao se od njegovih roditelja( gledali utakmicu i onda nestalo struje i on ajd' kuci), prolazi on tako pored crkve( a tu ima jedna trafika gde se prodaju svece i jedano ogromno siroko drvo na koje se lepe umrlice), vraca se ona tako( jos nosio torbu u kojoj su bila jaja i kolaci), i ide on normalno( a moram da napomenem da moj otac apsulutno ne veruje u takve stvari, duhovi, vampiri... i te stvarcice), ide ona prolazi pored tog drveta, i kaže CAP nešto ga uhvati za nogu i ne pusta... E sad kaže nema ni oci ni noge ni ruke, samo crno... Dodje ti on tako kuci, sa prebledeo i isprepadan, prekrsti se tri puta i isprica... A kao dokaz da nije lagao sva mu se jaja polupala u torbi( ne smejte se!!!), ja se USRALA ŽIVA. I od tad ja počinjem verovati u te stvarčice i verovali ili ne ni jednom noću nisam prošla sama tuda, iako je sada osvetljeno...

Pa šta vi mislite, šta je to moglo biti? Znam da mi otac ne laže ( mada sada kad ga pitam, kaže nije ništa učiinilo se tati- pošto zna koliko sam godinama nakon toga isprepadana, a nikad neću zaboraviti njegovu facu kad je došao kući te noći)... Ja sumnjam, možda bio neki pijanica( ima ih mnogo u nasem mestu), ,možda gladan džukac( ????)... Ili... mada me čudi, crkva je to i porta, sveto mesto, tu bar ne bi trebalo da se dešavju " takve stvari",....... ah, da tu nekih 20 metara je i veliki spomenik poginulim iz rata...

Vase misljenje i vasa iskustva! Hvala

KataDave:shock::shock::shock:

Kaze se , u strahu su velike oci .To sto je tvoj otac bio blizu crkve ili nekog spomenika je totalno nebitno . Kad neko trci sa jajima i ta jaja se razbiju i to je normalno , to samo pokazuje
da je trcao poprilicnom brzinom . To sto ga je nesto uhvatilo za nogu , moze da bude cudno , a i ne mora . Mozda je pala slomljena grana sa drveta , a on je u prolazu zakacio nogom .
Pocne instiktivno da bjezi , a tek kasnije proba da rekonstruise sta se to desilo . Ponekad nam se samo ucini da nas je neko povukao , a ustvari smo zapeli . Da je stari imao petlju
i odmah se vratio do drveta , siguran sam da bi nasao neko prizemno rjesenje . Mogu mangupi da se sakriju i izmedju sebe zategnu kanap , pa cekaju da se neko upeca . Posto je mrak ,
ljudi se lako uplase , a mangupi se zabavljaju .
Ja sam imao slican slucaj . Isao sam prugom izmedju dva sela oko pola noci . U ruci sam nosio najlonsku kesu sa sportskom opremom . Moras da gazis po kamenju i sama ta situacija
nije bas vesela .Odrastao sam na selu i ne bojim se bas mraka , a i dobro raspoznajem nocne zvukove . Neko iz grada bi umro od straha . Pocela je da se glasa neka ptica , to zvuci kao
da dijete place . Iako sam znao o cemu se radi , to sve skupa malo mijenja raspolozenje , pogotovo sto je na toj pruzi par godina ranije ubijen covjek , a ubica nikad nije otkriven .
Sto bi rekli , postavljena je savrsena scenografija .Pruga je uvjek visa od okolnog terena i uglavnom je okolo cistina zbog vozova .
I tako ja hodam , kad odjednom mi nesto trgne kesu iz ruke . Naravno , noge same krenu u trk . Ne znam kako tada nisam polomio noge . Tek poslije par sekundi stanem i nemam
pojma sta se desilo . Pogledam kesu , a ona poderana . Naizgled neobjasnjivo . Da sam se tada udaljio , mozda bi poceo da vjerujem u nadnaravne sile . Posto nisam sujevjeran , ne
vjerujem u nadnaravne sile , a nisam cak ni religiozan , rijesio sam da vidim o cemu se radi . Malo sam stisnuo ono sto lici na ono sto je tvoj tata nosio u korpi i krenuo da se vracam
natrag . Nije mi bas bilo svejedno . Kad sam dosao do mjesta odakle sam poceo trcati ,vidim u tami da se kraj pruge nalazi bagrem , a kraj jedne grane se protegao blizu pruge u
visini koljena .Tu granu sam zakacio kesom , jer je grana puna bodlji , a meni se ucinilo na mi kesu neko vuce iz ruke .Mrak je , a u mraku su velike oci .

xe, xe, xe.... A opet mom ocu, dok je bio mladic desilo se jezivoooooooo iskustvo ( pun covek doživljaja a i dalje ne veruje),- cekajte da upalim svetlo... I bilo letnje doba, oko 1 pola 2 nocu, sitna kisica rominjala, vraca se on iz izlaska i leže da spava... I prespi on al oseca da nekog ima u sobi( a bio otvoren prozor- leto)... Pogleda on, kad žena sva u crnom stoji, pita je on onako bunovan: " Sta radis ti ovde" a ona ce njemu: " sad ceš ti da vidis" i pocne da ga davi, i da ga steže i guši.... A li seti ti se moj otac( njemu je deda pricao da kad nocu kao dodju da te dave vestice ti samo bacis na pod jastuk na kojem spavas) i baci on to i prestane ga daviti... I zaboravi on na to, i kad je posle izvesnog vremena putovao u Beograd, sretne u autobusu istu tu ženu, i sad da bi on proverio da li je zaista to ona, on je pita koliko je sati ( da bi je poznao po glasu), medjutim ona nista nije rekla i odmah je sisla na sledecoj stanici. ***** li ti kako se i sad prepadam kad se setim price... To je bilo jako odavno, pricao moj otac svom tastu i tasti( pre 1dvadesetak godina)... Zar nije jezivo... I nista covek, i dalje ne veruje, i dalje cunja sam po mraku, inace ja ne spavam u potpunom mraku, vec sa mackom i televizorom upaljenim... Bože sto sam se sad samouplasila, kako cu spavati nocas.. Strasno, zar ne?

Mozda se tata malo zafrkava s tobom . Vjerovatno vidi da si plasljiva , ali da ga slusas sa interesovanjem , pa kao da se malo zezamo .
Nekad su tako babe plasile djecu da bi bila poslusnija . Problem je sto se djeci takve price urezu u svijest , pa kasnije kad odrastu ,
nastave da vjeruju u svakakva cudesa , a to moze da stvori i malo vece probleme .

Meni je sad 19 godina pre jedno 2-3 godine sam bio sa drustvom u gradu bilo oko 23:30.Bilo nas je sedmoro i mi smo se vracali kuci(zivim u Borci pored Beograda)i odjednom mi vidimo iz autobusa neku zenu u crnom,mi se usrali od straha a autobus bio pun ljudi,kako se autobus polako praznio mi videli 7 stanica kasnije mi vidimo opet tu zenu sve ko da gleda u nas i mi se tako vozili sve do stanice kod mosta i na stanici kod mosta udje ta zena u crnom(u autobusu bilo jos 4-5 ljudi i mi stacemo od straha izadjemo iz autobusa i cekali smo drugi,stigli mi kuci oko 00:00 i posle je sve bilo uredu.I ja se od tog ne milog dogadjaja uvek vracam kuci iz grada oko 20:00.

I kakvo je iskustvo??(Ja sam novi clan registrovao sam se pre 10-15 minuta).

Ja sam bogami plasljiva osoba! Kada stavim hleb u toster i ono zazvoni iznenada, ja se prepadnem! Ali da predjemo na stvar..... Od moje bake tata je bio star is otisao on u goste kod njegove cerke i njenog muza. (mozda vam nije strasno,ali pazite,prica je tek pocela!) On je ostao da prespava kod njih,ali je on spavao pored prozora...... Jedne noci on...(Oh moj boze jezim se dok pisem!!) ok, da nastavimo , cuje on neke zvukove i on ode da vidi sta je kad ono on vidi neko crveno stvorenje sa decom (malim crvenim stvorenjima) ta stvorenja su pocela da ga vuku kroz prozor i on se branio ali nije uspeo, dole on padne i slomi kuk! Kada se probudio iz kome bio je u bolnici i rekao je svima da je video djavolicu ili takozvanog "drekavca"!

Ovo je istinita priza ali i dan danas niko neveruje tom cudnovatom dogadjaju.
Jana

Mogu ce je ali drekavci obicno nastaju na nekom mestu gde je bio rat.Kao naprimer tamo negde u blizini leskovcka u jednom selu Nemci su streljali ljude i kako kazu zemlja je "upila krv i tela tih ljudi",i dan danas se mogu cuti vrisci i drecanja dece zena i ostalih,mozda su i kod te kuce streljali ljude...jednom je jedan prijatelj od mog dede isao nocu vracao se kuci pored sume i bilo oko 00:00 i kaze on da je svakakva cuda video...Ajde ko sme da se vraca kuci pored sume u 00:00 ?Ili u mom kraju su jos pre 40 godina jedne tri drugarice prizivale duhovi.Kada su zavrsile nista nije bilo sve je bilo u redu..ali posle 25 godina jedna umre,jednoj umre dete,a trecoj se dete rodi psihicki poremeceno dobro ajde vi neverujete ali ima ko veruje!!!
Jana[/QUOTE]

Poslednja izmena:
JEDNE VECERI JEDAN DECKO IZADJE U GRAD SAM,NA JEDNO PICE,I VIDI JEDNU DEVOJKU U BELOJ HALJINI...ODLUCI DA JOJ PRIDJE...I TAKO SU SE ONI ZEZALI I PILI CRNO VINO,DOK ODJEDNOM ON IZNENADA GURNE CASU I VINO SE PROSPE PO NJENOJ HALJINI..ONA GA ZAMOLI DA JE POVEZE KUCI,I DA JE SACEKA ISPRED DOK SE PRESVUCE.TAKO I BUDE,ODVEZE ON NJU,I CEKAO POLA SATA..SAT,SAT IPO...I ODLUCI DA IPAK POZVONI I DA VIDI ZASTO NE SILAZI...VRATA MU OTVORI NEKI STARAC, I KADA ON ZAPITA ZA IME CURE,STARAC MU ZAPANJEN ODGOVORI DA JE TO IME NJEGOVE CERKE KOJA JE UMRLA JOS PROSLE GODINE..NARAVNO DECKO NIJE POVJEROVAO..STARAC MU POKAZE SLIKU.....BILA JE TO ONA..ALI MALI I DALJE NIJE VEROVAO, I USPUT MU OBJASNI STA SE DOGODILO,DA JE NAIME PROSUO VINO PO BIJELOJ HALJINI U KOJOJ JE BILA..
STARAC GA JE SAMO GLEDAO.....NJEGOVA CERKAJE BILA SAHRANJENA U VENCANICI KOJU JE KUPILA PRIJE SVOJE SMRTI,NADAJUCI SE USKORO VJENCANJU SA SVOJIM DECKOM KOJEG JE MNOGO VOLJELA....
NI OVO NIJE UVERILO MOMKA,KOJI JE ZATRAZIO DA MU STARAC OTVORI GROB...
KAD SU OTVORILI GROB...NA NJENOJ HALJINI BILA JE VELIKA CRVENA MRLJA......

Poslednja izmena:
Kaze se , u strahu su velike oci .To sto je tvoj otac bio blizu crkve ili nekog spomenika je totalno nebitno . Kad neko trci sa jajima i ta jaja se razbiju i to je normalno , to samo pokazuje
da je trcao poprilicnom brzinom . To sto ga je nesto uhvatilo za nogu , moze da bude cudno , a i ne mora . Mozda je pala slomljena grana sa drveta , a on je u prolazu zakacio nogom .
Pocne instiktivno da bjezi , a tek kasnije proba da rekonstruise sta se to desilo . Ponekad nam se samo ucini da nas je neko povukao , a ustvari smo zapeli . Da je stari imao petlju
i odmah se vratio do drveta , siguran sam da bi nasao neko prizemno rjesenje . Mogu mangupi da se sakriju i izmedju sebe zategnu kanap , pa cekaju da se neko upeca . Posto je mrak ,
ljudi se lako uplase , a mangupi se zabavljaju .
Ja sam imao slican slucaj . Isao sam prugom izmedju dva sela oko pola noci . U ruci sam nosio najlonsku kesu sa sportskom opremom . Moras da gazis po kamenju i sama ta situacija
nije bas vesela .Odrastao sam na selu i ne bojim se bas mraka , a i dobro raspoznajem nocne zvukove . Neko iz grada bi umro od straha . Pocela je da se glasa neka ptica , to zvuci kao
da dijete place . Iako sam znao o cemu se radi , to sve skupa malo mijenja raspolozenje , pogotovo sto je na toj pruzi par godina ranije ubijen covjek , a ubica nikad nije otkriven .
Sto bi rekli , postavljena je savrsena scenografija .Pruga je uvjek visa od okolnog terena i uglavnom je okolo cistina zbog vozova .
I tako ja hodam , kad odjednom mi nesto trgne kesu iz ruke . Naravno , noge same krenu u trk . Ne znam kako tada nisam polomio noge . Tek poslije par sekundi stanem i nemam
pojma sta se desilo . Pogledam kesu , a ona poderana . Naizgled neobjasnjivo . Da sam se tada udaljio , mozda bi poceo da vjerujem u nadnaravne sile . Posto nisam sujevjeran , ne
vjerujem u nadnaravne sile , a nisam cak ni religiozan , rijesio sam da vidim o cemu se radi . Malo sam stisnuo ono sto lici na ono sto je tvoj tata nosio u korpi i krenuo da se vracam
natrag . Nije mi bas bilo svejedno . Kad sam dosao do mjesta odakle sam poceo trcati ,vidim u tami da se kraj pruge nalazi bagrem , a kraj jedne grane se protegao blizu pruge u
visini koljena .Tu granu sam zakacio kesom , jer je grana puna bodlji , a meni se ucinilo na mi kesu neko vuce iz ruke .Mrak je , a u mraku su velike oci .

I ova moja situacija je slicna.Ja zivim u naselju(ima oko 25000 stanovnika) dobro nemoram sad o tome...Ja jedne noci isao kod drugarice na rodjendan bilo je oko 21:00 ali do stignem negde oko 22:00 i ja tako ubrzam i odjednom cujem pored groblja da me neko prati i ja nista mrtav ladan nastavim.Ko god da je otici ce jedno 500m kasnije i dalje me neko prati ja ponovo ignorisem tog ko god da je i nastavim i tako cujem da je taj neko krenuo da prelazi ulicu i ojednom cujem auto kao da je pregazio nesta ja se okrenem kad vidim ono obicna casa gurao je vetar svo vreme :dash:

Drugo iskustvo: Ja i drustvo krenuli da se zajebavamo po sumi koja se nalazi iznad Naseg naselja(inace zivim u jednom Epic naselju u kojem ljudi vjeruju u sve i svasta,vidjaju sve i svasta i desava se sve i svasta).I udjemo mi u sumu i idemo makadamom,jedinim putem kroz tu "ukletu" sumu(tako su ljudi o njoj pricali).Sa obje strane makadama se nalazi suma,gusta suma puna siblja,granja itd. itd...I nakon nekog vremena vidimo Mi da je tu "raskrsnica" ,to jest tu se razdvaja makadam i jos jedan zemljani put.I dosadilo je Nama da idemo makadamom pa krenemo na zemljani put.Ubrzo naidjemo na drvenu kapiju.Otvorimo Mi kapiju ,ostavimo je otvorenu i krenemo dalje.Nakon sto smo presli 10ak metara vidimo da se sa lijeve strane puta nalazi bdo i na brdu vocnjak,a sa desne i dalje suma.Ispred Nas smo vidjeli jednu kucu srednje velicine,Veliku ostavu,supu ili sta vec ,nekoliko plastova sijena i svinjac ali bez svinja.Nigdje nema zive duse,sve izgleda staro i ofucano,mada je oko kuce bilo dosta stvari u normalnom stanju kao da neko stalno zivi tu(kante,orudje,igracke itd.) I gledamo Mi tako,ali se bojimo da pridjemo.tada jedan drug povice da vidi nekog starca u vocnjaku.Mi svi pogledamo prema vocnjaku a starca nigdje(doduse Ja sam samo vidio kao neku sjenku koja je u jednom milionitom dijelu sekunde nestala).I useremo se Mi,ali ipak Ja i taj drug sto je vidio starca odlucimo da se priblizimo kuci,a ostali su ostali na tom mjestu.I krenemo Mi,primicemo se kuci,vidimo da nema nikoga,ali su Nam i dalje cudne sve te stvari na zemlji oko kuce.Odjednom smo culi jasan zvuk automobila koji pali motor i krece,iako tu nije bio nijedan auto a makadamom i zemljanim putem se nije moglo ici ,dakle na to se mjesto nije moglo doci autom.Tad se skroz useremo i krenemoda trcimo.Trcimo tim zemljanim putem prema kapiji,zvuk auta se i dalje cuje.Na Nase zaprepascenje vidimo da je kapija zatvorena,"zakljucana",to jeste zicom povezana tako da bi se kapija zatvorila zica se mora staviti,a to nije mogao da uradi vjetar ili sta vec.Mi i dalje trcimo,jedan od mojih drugova skace i razvaljuje jedno "krilo' kapije nogom i prolazi na drugu stranu.za njim kapiju preskacem i Ja,jos je vise lomeci,jer nikome od Nas nije padalo na pamet da je "odkljucavamo".I Mi pobjegnemo iz sume,ne prestajuci trceci.da napomenem da se auto nije pojavilo,iako smo svi culi jasan zvuk.Provjerili smo,niko od Nas nije zatvorio kapiju,jer se niko nije tamo zadravao niti vracao prije nego sto smo poceli bjezati. Tada sam mislio da cu osjediti.Sledecih veceri sam lose spavao,kada bih izlazio napolje cuo bih glasove iz daljine koji Me dozivaju imenom.Takodje,da napomenem da nismo konzumirali ni akloholni drogu,ni pecurkice niti bilo koju vrstu "opijata".kasnije nikad vise nismo zalazili tamo...

Zanimljivo jel imas jos neki dozivljaj ajde ajde uziveo sam se u ove price

Meni je jednom moj bliski prijatelj rekao nesta za Lucifera...Da pocnem kao kazu da ako stojis tacno u 00:00 na raskrsnici prilazi ti lucifer.Ali u obliku tvoje majke,brata,prijatelja,ili nekog nepoznatog.Pitate koliko je sati.ako kazes da je 00:00 on te ostavi na miru,
ode negde,ali ako kazes sta te briga ili nemam sat,on ode ali kasnije cujes grozne zvuke neku muziku,i kasnije te neka sila odvuce u njegovo kraljevstvo...

Verovatno svi znate za krvavu meri,na tu foru prizivanja imaju filmovi Beetlejuice i candyman..Za film Beetlejuice sam odavno cuo,kao neki par ima duhove u kuci i priziva dog Beetlejuice tri puta izgovore ime,i on se pojavi.To je vec nekakva komedija,ali candyman je pravi horor...

Evo jedne babske price iz mog sela:

Sjedi momak kuci ,noc, 3-4 sata posle ponoci ,igra karti s ocem i bratom , a tokom citavog igranja cuje se muzika ,slavlje u daljini, otac nista ne cuje a braca cuju kao da je ispred kuce,ignorisu oni to,kad kaze jedan brat , idem ja da vidim sta je to, ode sa njim i drugi brat a otac ostane kuci , upregnu oni konja i polako idu, muzika sve glasnija ,glasnija ... Dodju oni na njihovu livadu gdje su krave izvodili na pasu , vide razvijen sator,zastava, svadba....Igra se kolo ispred ,cude se braca ko se to zeni ,jos na njihovu livadu...Traze da vide mladozenju,nema ga nidje samo zenska populacija igra kolo... Uvati jedna djevojka jednog brata za ruku da se prikljuci kolu,isto tako i druga drugog brata, igraju oni tako , uzivancija , kad jedan brat kaze:
"Ivaneee ,ajmo kuci zora ce jos malo"
A ovaj drugi brat ne cuje ga dobro ,nagne se da ga vidi i cuje i ispadne mu krst na travu, sagne se on da ga dovati i vidi svakoj djevojci stopala podvijena, on od straha se razdra:
"Miljaneeee ovo su vjesticeee" - i prekinu ga srce...
Miljan trceci pobjeze kuci na ulaz ga saceka otac , Miljan sav preblijedjen isprica sta se desilo i sa ocem ode na livadu. Tamo ni satora,ni muzike,ni djevojka, samo Ivan mrtav lezi sa krstom u ruku. Miljan je nakon toga poludio

Jel dobra prica, baba kaze da je istinita i da se desila prije 2 genercije

Istinito , kao i sve ostale bapske price !!!

Poslednja izmena:
Meni je jednom moj bliski prijatelj rekao nesta za Lucifera...Da pocnem kao kazu da ako stojis tacno u 00:00 na raskrsnici prilazi ti lucifer.Ali u obliku tvoje majke,brata,prijatelja,ili nekog nepoznatog.Pitate koliko je sati.ako kazes da je 00:00 on te ostavi na miru,
ode negde,ali ako kazes sta te briga ili nemam sat,on ode ali kasnije cujes grozne zvuke neku muziku,i kasnije te neka sila odvuce u njegovo kraljevstvo...

a kako da mu kazem tacno ? nula nula nula nula ili drugacije ?

Back