mon amour
Domaćin
- Poruka
- 4.887
mozda i jesam, ali ne secam se. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda i jesam, ali ne secam se.![]()
e carevi ste stvarno.. a taman sam pomislio da je stranica mrtva..oziveste je ponovo...![]()
Sad naravno spavam bez upaljenog svetla...Ajde mi vi sad kazite vas najveci strah...Meni su najveci strah klovnovi i mark...Strah od mraka je poceo kad sam imao 5-6 godina(tad sam spavao sa upaljenim svetlom)i jedne noci cujem ja ulazi neko u kuci,samo se cuju koraci kako neko kruzi i tako 2 minuta uze nesta sa stola i ode(ja sam znaci umro odem ja uplasen u kupatilo i zakljucam se)kasnije skupim snagu i odem da legnem.Sledeceg jutra sam pitao jel je neko bio u unutra oko 23:00 i javi se moj brat i posle se smeje i kaze "Ikini koraci"..(moj brat je tada imao 10-11 godina)..Moja kuca je sagradjena iz tri dela i ima veliko dvoriste i kako je meni bilo da pretrcavam od jednog do drugog dela kuce pored baste(gde je imalo pacova)...haos
ohohoho.. pa stranica je stvarno zivnula.. 10 poruka dnevno najmanjebravo majstori samo cepajte, oduvek su me zanimale misteriozne price... znam ih nekoliko ispricacu vam sutra...
Baka po imenu Lily zivela je sama u stanu na prvom spratu...Sve je bilo lepo dok nisu pocele da joj nestaju stvari...
Posle tusiranja ostavila je peskir pored lavaboa..Okrenula se da nadje svoje donje rublje..Ali posto nije mogla naci ona je morala uzeti peskir i otici u spavacu sobu gde su joj sve stvari..Kada je pogledala na lavabo,nije mogla svojim ocima da veruje...Uzela je drugi peskir i otisla..Pre nego sto je legla stavila je na stolicu stvari koje ce sutra da obuce.....Kada je ustala nije ih bilo..Ponovo baka nista nije preduzela..Rekla je sebi:,,To su samo sitnice koje ja mislim da sam tamo stavila ,a nisam!''
Ona je mislila da ce joj i ubuduce nestajati samo sitnice ali..
Popodne je posle rucka htela ostaviti krpu na sto..Ali njega nije bilo..Pogledala je na prozor a roletne su se odjednom spustile..Cebe na krevetu je padalo...I za cas je bilo na podu..!Baka sada stvarno nije mogla verovati..Okrenula je policiski broj,ali i tada se desilo nesto cudno!
Covek se javio ali kasnije samo je cutao a ponekad bi se culo i vristanje u pozadini..Baka je ispustila telefon..
Otisla je da legne,mislila je da joj nije dobro..
Samo sto je spustila glavu na jastuk telefon je zazvonio..zvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvr,zvvvvvvvrv!
Lily je ustala,digla slusalicu i samo cula:,,Ocekuj me,na vratima!''
Ona je ponovo okrenula policiski broj ali samo joj se ponovilo ono isto..
Odjednom na vratima se neko pojavio..Baka je skupila svu snagu i sacekala ga da udje..Covek je bio dobro razvijen,a baka mala i sicusna..Kada je pokusala da ga udari njena ruka je proletela kroz njega..On joj je rekao da joj je on ono sve uzimao..i da je on duh..I da sada svakome dolazi duh koji su ga prizivali u mladosti...
Nemojte da prizivate duhove....to je nauk...
Ne brini se brate bicu aktivan svaki dan koliko mogu bar po 3-4 price na dan![]()
Dobro je sto ne zivim tusamo kuckaj brate![]()
Ja sam iz Kursumlije da znate... I tu ima jedno selo Grgure se zove (oko 15 km daleko). Cuo sam pricu da je auto jednom udario jednog popa i ubio ga. Jedne noci su mi to pricali drugovi (ja se usr'o)Prica se da nocu ako vozite kroz to selo moze da se desi da vam se na putu pojavi pop sav u belom.. kada predje ulicu auto nema sanse da vam upali sve do jutra.. tako se prica
![]()
Pričaj brale...Ja vam preporucujem film "HAUNTING OF WIHCHESTER HOUSE" to je strasna ali ipak istinita prica!Evo malo o toj kuci...Kuca Vincestera je odavno nazvana ukletom jos kad se gradila,zato sto su verovali da su je gradili duhovi,ta kuca se gradila cak 38 godina,ona je bila u vlasnistvu jedne zene Sare Vincester(ona je zivela bas dugo oko 83 godine)...Ta kuca se nalazi u Kaliforniji...Ja sam jedino isao izvam zemlje u Crnu goru Rumuniji i Ukrajini i bio sam na nekim strasnim mestima...ocete da vam pricam??