Vaša najstrašnija iskustva???

Kad sam bio u Rumuniji pre 2 godine bio sam u selu ili gradu sta je vec i video zamak Bran(tako se zove i selo).U tom zamku je ziveo neki grof pa je kao zamak uklet i napusten je..nisam smeo da udjem zato sto taj zamak svakog trena moze da se srusi...Ali cim pridjes dva metra od njega odma osetis neku mracnu energiju odma se najezis.

A kad sam bio u Ukrajini bio sam u nekom selu ne znam ni kako se zove ali se nalazi na oko 500km od Cernobilja.Tu su skoro sve kuce bile napustene bili su samo po neki deda i po neka baba,oni su rekli da se bio pre oko 50 godina pojavio vampir i da je skoro pola sela ubio,a ostali koji su preziveli se se odselili daleko odatle i kad udjes u selu odma se najezis...dobro je sto sam tamo bio po danu i sa dva druga...

Jednom kad sam isao na groblje sa mojim tatom i bratom(imao sam 7-8 godina).Bilo sedam sati smrklo se malo i ja se bio kretao i vidim neka zena prolazi ka izlazu na groblje(sva u crnom)umro sam od straha...a groblje to gde ja zivim je bas veliko...
Nego goxy jel ti imas neko iskusto strasno :)?

Vilinsko kolo

Takva sablasna mesta severozapadnog gorja i podgorja zemlje Srbije, koja je ovaj starosedelački narod od davnina okarakterisao za nečastiva „dobro je zaobilaziti i po danu, a kamoli po noći“, kazivao je nedavno upokojeni Živan Marković iz sela Konjuše, dodajući: „Dolena, u jaruzi Mrkodola, nabasao sam ’šeset i sedme godine prošlog veka na vilinsko kolo. Bila je noćna tmuša i ciča zima, sneg do pojasa, a ja se vraćao iz lova na lisice i svratio kod švalerke. U neko doba kada sam krenuo, u potoku Mrkodol, ispod kuća Mićića, baš kod izvorskog vrela iz kojeg izbija jaka voda iz rupe stene sigulje, razleže se pesma umilnih glasova devojačkih. Zatreštaše doboši i ciknuše gajde, a ja smotrim kolo golih devojana kako poskakuju, vrište i ovako pevaju: 'Dojdi meni, dojdi meni, da ne dojdeš svojoj ženi'. I kad su me te gole devojane dočepale i u svoje kolo uvukle, pa me počele svlačiti i razvlačiti, uvidim ja da ću se ofajditi mladom vilom Ruslankom. Šta ću i kuda ću, krv mi uzključa, te obalim Ruslanku podase, pa nadase, ljubavišući s njom nekoj vreme. E, onda i druge vilovske devojane navališe na mene kano pomamne avetine. Vidim ja - neće biti na dobro.

Otimao sam se ja, ripao i nogama i rukama dok nisam dočepao svoje odelo i pušku, pa beži uza stranjaču. Trčim tako uzbrdo kroz snežinu kano bez duše a one lete ponad mene i oće onim čapljastim prstićima da mi oči izbiju. Dignem ja pušku dvocevku i povučem oroz, ali đavola… ništa. Neće puška na vilovsko stvorenje, slušao sam od starijih. One se kikoću, lete oko mene u krug i lupaju me golemim krilima po glavi, dok đipam onako go po snegu, noseći odelo i pušketinu u rukama. Ne znam koliko je to trajalo, ali znam da su me prvi petlovi zatekli kod izvora Gvozdene vode, malo dolena ispod moje kuće. Dođem tu malo sebi, obučem se i sa nevericom vidim da sam u bežaniji od vilinskih devojana protrčao kroz svoju avliju i pored svoje kuće, Bože me prosti, i svalio se dolena Gvozdenoj vodi. Eh, bilo pa prošlo, moj imenjače, a sadena sam star čovek i pred smrt, ali ne mogu poreći da mi ne beše lepo sa mladom vilom Ruslankom“.

Ovo je iz arhiva srpskih ukletih mesta i legendi

Ajde sad cu da pocnem mrzi me cekam...evo ovo je istinita prica.U Rumuniji jos pre 80 godina neke devocice(tad su imale 12 godina)prizivale duhove..i posle nekoliko neuspeha naravno uspeju,
i jedna devojcica je htela da prica sa duhom,ali je on bio zao pretvarao se da je dobar,i tako sve devojcice otisle sem te jedne ona je celo vece pricala sa tim duhom,to je bila neka ze,
i tako ona legne i sledeceg jutra se probudi i nije imala kontrolu nad svojim telom,duh te zene usao u nju...cito sam ovo u novinama ta sto je prizvala tog duha sada ima valjda 92 ili tako nesta,
i dalje je ziva ali je duh te zene i dalje kontrolise...

I ova je istinita...pre oko 20 godina negde u Evropi okupe se neki decaci iz skole da prizivaju duhove,i oni pocnu i javi im se neki duh,
oni su hteli da smeste nekom njihovom profesoru posto ih je stalno mucio,i oni tako zovu tog duha,on je bio zao i u pocetku je bilo dobro,
ali kasnije kad su rekli ime tog profesora,duh je rekao da je on deda od tog ucitelja i rekao je da ce da progoni tu decu ceo zivot,i tako je bilo,
samo im je namestao zvrcke...i na kraju su oni zavrzili skolu postali su dobri sa tim profesorom i nije ih viseo dirao taj deda...

Evo setio sam se jednog jezivog dogadjaja.
Bio sam u vikendici pored jezera, pecao dok je moglo da se peca, a kad je pao mrak otisao sam kuci kao uvek.
Legao sam i uzeo da citam neku knjigu koju sam posle ostavio na stolici do kreveta.
Negde oko 3 ujutru me je probudio neki glas. Na stolici do kreveta je sedeo neki skroz celav covek, kojem nisam mogao da vidim lik vec samo figuru koju je obasjavala mesecina jer na prozoru nije bilo zavese. Ja sam bio u stanju nekog transa, nisam mogao da se pomerim samo sam u polusnu slusao sta mi je taj tip pricao. Nista nisam zapamtio, samo se secam krupnog glasa. Uspavao sam se ponovo.
Ujutru sam vec pomislio da je to bio san ali knjiga koju sam ostavio na stolici, bila mi je na krevetu, tacnije na grudima.

Hmmm tek sam sad ovo video ali nema veze,neki ljudi kazu ako se tako nesta desi po noci da se treba baciti jastuk na pod,sad neznam dal to radi :)...

Čini se da na samo jedan slučaj nikada nisam pronašao racionalan odgovor. Noć, vozim automobil, sam u istom, odjednom jedan kristalno jasan i dubok uzdah čoveka se čuje, u automobilu. Neverovatno koliko toga se moglo osetiti u tom uzdahu. I zabrinutost, bezizlaznost, glas čoveka koji je došao do istine o svom kraju. A sada, kad se setim toga, ne osećam toliko strah koliko sam onda već više neko saosećanje. Čudno!? Više nego.

Mozda ti se malo prispavalo , a taj uzdah je bio tvoj , pa te trgne ,a kad sasvim dodjes sebi , vise nisi siguran sta se desilo .

Jedne lepe i mirne wecheri,sedim sa dragim na neogradjenoj terasi koja je odmah do puta.Ljudi se tu nocu skoro nikad ne krecu.Sa nama tri psa,od kojih jedan rotwajler-prawi chuwar.Tishina,malo posle ponoci...Pogledam ka pochetku puta,widim osobu(bar sam tako mislila) u beloj majici,ide prema nama.Kad se saswim priblizila,kuchici pocheshe da reze,ali nekako kao uplasheno,cwileci.Rot se sakri izmedju nas umesto da po obichaju krene prema osobi koja mu napada teritoriju.Pogledam bolje i widim praznu belu majicu kako hoda,ali tela nigde...kao ni glawe...Kad je proshla pored nas,trebalo mi je neki sekund da se saberem,istrchim na put-nema ni majice,samo me produwa neki hladni wetar(a bilo je leto).Kuchici su cwileli kao prebijeni josh par minuta posle swega.Moj dragi nishta nije wideo,ali ne moze da shwati ponashanje pasa.

Hmmm ko znam sta je to,i ja imam kucice hvala bogu kad idem uvece napolje uek idem sa njima,imam jednog ono obicnog kera i jednog malog mesavina jazavicara i terijera da nije njih ja bi se do sad komirao...kucici su zakon,i da oni mogu da laju na vampire ali se plase od duhova...

Vidim da volis pse,i ja ih volim pre 2 godine mi je uginulo kuce,Bobi se zvao bio sam jako vezan za njega dobio sam ga kad sam imao 2 godine ,bio sam jako vezan za njega,i iz postovanja sam ga sahranio.Moja porodica ne moze da zamisli zivot bez pasa to nam je tradicija da imamo dva tri kuceta.

Jednom kad sam isao na groblje sa mojim tatom i bratom(imao sam 7-8 godina).Bilo sedam sati smrklo se malo i ja se bio kretao i vidim neka zena prolazi ka izlazu na groblje(sva u crnom)umro sam od straha...a groblje to gde ja zivim je bas veliko...
Nego goxy jel ti imas neko iskusto strasno :)?
Nikad nisam video ništa što izlazi iz okvira ''stvarnosti''...Sve je uglavnom bila stvarnost samo u tom trenutku nepoznata...:)Neka mesta imaju strašnu atmosferu ali ništa više od toga...A i to je dovoljno...

Back