Vaša najstrašnija iskustva???

E ovako ljudi moje najstrasnije iskustvo desilo se prosle godine,kraj leta.Inace zivim u selu ,bila sam u poseti kod drugarice,bilo je oko 23h,mama naravno napravila frku paniku gde sam ,kad cu kuci.Pozdravila sam se sa drugaricom i sela u kola ,posto imam neobjasniv strah od mraka i da negde sama putujem (frasovi iz detinjstva ,brat me stalno plasio),odma sam nazvala decka kako se nebi bas toliko bojala...bacili smo se u pricu sta je ko radio danas,prolazila sam kroz sumu koja vodi do mog sela,putevi krivudavi,nige ni jedne lampe ma strasnooo,kako sam polazila kroz prasumu :) poceo da se gubi signal i ugasi se tel,dobro cesto mi se to desava kad je krs od telefona tako da se nisam zabrinula,slabo sam videla i reko aj da upalim duga svetla kad ono BOOOM odjednom na desnoj strani puta ugledam babu obucena u plavo,duga seda kosa,gleda pravo u mene i okrece onako polako zamnom glavu sva sam se presekla ..ajoj dala sam gas i juris kuci dobro sam ziva stigla,uletela u garazu nesmem da gledam nigde uzas letim kroz kucu dolazim do sobe otvaram vrata ,mrakcina ,pokusavam da zatvorim vrata ma nema sanse ko da ih neko drzi ,neda da se zatvore ,ma vristim urlam ,dolazi baba pali svetlo kad ono papuca se zaglavila izmedju vrata i ona nije dala da se zatvore,mozda jeste smesno al ja sam umrla od straha,posle kad sam babi pricala ona mi rekla da je to neka luda zena koja se seta nocu po ulicama ..nije nesto nadprirodno al meni je iskreno nesto najgore sto mi se desilo

E ovako ljudi moje najstrasnije iskustvo desilo se prosle godine,kraj leta.Inace zivim u selu ,bila sam u poseti kod drugarice,bilo je oko 23h,mama naravno napravila frku paniku gde sam ,kad cu kuci.Pozdravila sam se sa drugaricom i sela u kola ,posto imam neobjasniv strah od mraka i da negde sama putujem (frasovi iz detinjstva ,brat me stalno plasio),odma sam nazvala decka kako se nebi bas toliko bojala...bacili smo se u pricu sta je ko radio danas,prolazila sam kroz sumu koja vodi do mog sela,putevi krivudavi,nige ni jedne lampe ma strasnooo,kako sam polazila kroz prasumu :) poceo da se gubi signal i ugasi se tel,dobro cesto mi se to desava kad je krs od telefona tako da se nisam zabrinula,slabo sam videla i reko aj da upalim duga svetla kad ono BOOOM odjednom na desnoj strani puta ugledam babu obucena u plavo,duga seda kosa,gleda pravo u mene i okrece onako polako zamnom glavu sva sam se presekla ..ajoj dala sam gas i juris kuci dobro sam ziva stigla,uletela u garazu nesmem da gledam nigde uzas letim kroz kucu dolazim do sobe otvaram vrata ,mrakcina ,pokusavam da zatvorim vrata ma nema sanse ko da ih neko drzi ,neda da se zatvore ,ma vristim urlam ,dolazi baba pali svetlo kad ono papuca se zaglavila izmedju vrata i ona nije dala da se zatvore,mozda jeste smesno al ja sam umrla od straha,posle kad sam babi pricala ona mi rekla da je to neka luda zena koja se seta nocu po ulicama ..nije nesto nadprirodno al meni je iskreno nesto najgore sto mi se desilo

hahahaha, ae bezi, ovo je strasno iskustvo... :lol: :D

Evo imam i ja jednu pricu koju sam cuo od moje babe. Kada je bila mala kod nje u porodici kada god se rodi musko dete nikada nije moglo da prezivi. Njena majka koja je imala tri cerke pored toga je rodila petoro muske dece od kojih ni jedno nije zivelo duze od godinu dana. Posto im je to bilo cudno obratili su se jednoj vracari iz sela...Btw ona je iz Bojica selo par kilometara udaljeno od Sapca. I vracara je rekla da ima nekog u familiji ko ne voli musku decu a bavi se crnom magijom...Saznali su da je to bila neka zena iz familije koja ih je posecivala samo kada se rodi musko dete. Kada je rodjeno cetvrto dete moja baba je primetila kako je ta zena dosla da ga vidi, ali nikome nije dala da udje u kucu dok ga ona gleda. I tako je moja baba krisom ostala u kuci da vidi sta se desava. I primetila je kako zena tri puta pomazila dete po preponama i sutradan to dete je umrlo. Posle nekoliko godina kada se baba udala i rodila prvo dete koje je bilo musko svi iz kuce su pazili da se ova zena iz familije opet ne vrati. Ali jednog dana kada su otisli svi na njivu dete je ostalo samo kuci, kada su se vratili videli su nju na kapiji kako odlazi od kuce i nije htela da se javi uopste. Posle tri dana dete je se razbolelo i dobilo visoku temperaturu i nije mu bilo spasa. Sedeli su svi u sobi i cekali trenutak kada ce da umre. Nekoliko minuta nakon njegove smrti na tavanu od kuce se cula jaka buka i galop konja, koji kao da su vukli neke lance za sobom, u tom trenutku nisu obracali paznju na dete. Kada se sve to smirilo dete je golo lezalo mrtvo pored kolevke u kojoj je spavalo.

Ponekad tako kasno uvece dok blejim za kompom,istrupujem da je ovo iza mene :
exorcist003.jpg

Jel je to normalno? :mrgreen:

Caos..ja sam nowa...pre dwe godine desilo se nesto strasno....moj brat i njegow ortak isli su gore do prodawnice....i u tom trenutku neki kamion je pregazio zenu i dwoje dece....taj prizor je bio odwratan.. swi organi su bili po ulici, krw se sliwala.....uzas...a najgore je sto je taj dan bio petak 13.....slucajnost?

e, preneki dan dodjemo mi kod jednog mog druga u kucu, smaramo se zezamo...
i padne nam napamet da prizivamo duhove...
bilo negde oko 22h... i prenego odemo u dnevnu sobu on upali torent i startuje download igre *assassin's creed" (cini mi se...)
i odemo mi upalimo svecu, posedamo u krug... pocnemo da ponavljamo neke kletve, pesmice nzm ni sam sta jos, i kad konacno sve to zavrsimo oko 22:30 vidimo nema nista od toga...
vratimo se u njegovu sobu... i odjednom vidimo na kompu torent pausiran, a winamp3 aktiviran, i ide pesma "prey of the death"................................:eek:

niko u sobu nije ulazio, niti je iko cuo za tu pesmu ranije...
bilo mi je drago ali ja vise ne pokusavam...video sam da duhova nema...XD toliko od mene...

Caos..ja sam nowa...pre dwe godine desilo se nesto strasno....moj brat i njegow ortak isli su gore do prodawnice....i u tom trenutku neki kamion je pregazio zenu i dwoje dece....taj prizor je bio odwratan.. swi organi su bili po ulici, krw se sliwala.....uzas...a najgore je sto je taj dan bio petak 13.....slucajnost?

pogresno mesto, pravo vreme....X( zao mi je....

Back