Vaša najstrašnija iskustva???

Ja ne:eek:
Cula sam to jos od jednog klinca koji je isao u 6-u Bg. gimnaziju.
Koji je prosetao kroz celu skolu i nigde nikoga:eek:
Kada je izasao napolje i seo da se dozove pameti ili cemu vec...
Prilazi mu drug i pita zasto nije na casu:confused:
Inace decko nije nikada imao problema u skoli i bio je dobar decko...
Dok mi je cera prepricavala sta mu se desilo razmisljala sam ahhha:whistling:
Medjutim kada mi je i on sam ispricao sav potresen i zbunjen :eek:
Trazeci od mene odgovor ili savet .Nisam znala sta da mu kazem:think:

svasta... nek otvori temu na NPIM ili Ezoterija... tamo ce sigurno decko naci odgovor na postaljveno pitanj! :confused:

Kao dete i devojka volela sam da gledam horor filmove:lol:
Medjutim nisu mene uplasili horor filmovi vec jedna banalna glupost.
Imala sam ginekolosku intervenciju...Operisali me i posle tri carska reza meni prvi put iz stomaka viri "bastensko" crevo.Da bi mi oni rekli ma kakvo bastensko crevo to je dren:eek:.Da ti se drenira rana itd...Izvadicemo za par dana..Gledam ja i stalno opipavam ali nista ne osecam.Malo nesto viri oko5cm.Kada je dosao i taj dan:eek:
Ocekivala sam neko crevce od 10-15cm.A oni poceli da vade i da vade i tako do besvesti...
A iz mog stomaka se cuje plop-plop-plop...Bacim pogled a ono sluzavo,krvavo i dugacko bar jedno 2m.U momentu mi je pripala muka:bljak:
Od tada retko koji horor film da sam pogledala:rumenko:

ovo je sve strašno i sve, ali meni nije... jer.. imala sam i još uvijek imam iskustva o tome i to previše tako da sam praktički i navikla na to... meni sve ovo što ste svi naveli je sasvim normalno... duhovi postoje to je sigurno... znam iz previše jebenog iskustva...

-.-" bi li nas udostojila, i podelila sa nama sve(to) znanje i pouku (ne)svakidasnjeg iskustva tvoga? XD

pa ispricaj neko.. ozivite temu malo ljudi.. ;)

Ajd zamisli da te budi zena do tebe u bolnickoj sobi u 5h ujutru i pokazuje ti da ti je preko braonile preko koje primas hemioterapije izaslo skoro dve litre krvi i da je i jastuk,dusek,pizama i sve ostalo natopljeno istom:eek: I to pred sam kraj lecenja. Kada sam jedva zivu glavu izvukla...E to je bilo pre 6 godina a i dalje vidim kao da je juce bilo....

mene zanima...
a imam i ja jednu ''interpretaciju'':...XD

vracam se je oko 9h uvece iz grada, i nista neobicno...
ali bas kad sam se priblizio zgradi...(zivim pored groblja) vidim kako cetvorica nose i utovaruju kovceg u posmrtna kola, malo mi cudno sto to rade sada nocu, ali boli me uvo, drago mi je da ja nisam u tom kovcegu. nastavljam ja putem, i odjednom pocinjem da cujem, kao da me neko prati u stopu, okrenem se - nema nikog, ali jasno cujem kad koracam da se ne cuje samo moj ''bat koraka''...
osecam neku jezu oko vrata, hladnocu...i malo se istripujem...
idem tako razmisljam sta je to, ubrzavam korak...
sve jace osecam hladnocu na vratu, dok odjednom ne shvatim da je identican osecaj kao kad ti neko dahce za vrat... tu se doslovno u$e93m, i uhvatim sprint...
dolazim ispred zgrade, misim da sam odvalio ulazna vrata... vadim kljuc... tresem se, ne mogu da pogodim kljucaonicu!!!!!! u onoj panici pokusavam da otvorim vrata slucajno pritisnem kvaku... vrata se otvore... ulecem... zalupim i drzim ih kao da ce da naleti ne znam sta...
i bas dok razmisljam o tome, polako se smirujem, blago se jezim... i odjednom ponovo mukla tisina...
DONG!!! Dong!!! dong!!! dong, dong dong dong dong dong

brt, i ta utvara me zamalo ubila, ali j383ni zidni sat sam izbacio kroz terasu,,,

E ovako..Ja sam tih iskustava imala mnogo,ne znam da li je to samo plod moje maste ili zbog straha ljudi umisljaju razne gluposti,ali ja sam do pre tri godine verovali ili ne spavala sa upaljenim svetlom.Jos kao mala sam bila dosta istraumirana (Zivot me bas nije mazio :sad2: )Imala sam samo 4 godine kad je pocelo da se desava ..sklopim oci i ne secam se sta sam vidjala ali sam skakala iz kreveta i vikala:Mama,eno ga...eno ga!! :eek:
Dakle pocecu pricu po pricu... :bye:

E ovako..Ja sam tih iskustava imala mnogo,ne znam da li je to samo plod moje maste ili zbog straha ljudi umisljaju razne gluposti,ali ja sam do pre tri godine verovali ili ne spavala sa upaljenim svetlom.Jos kao mala sam bila dosta istraumirana (Zivot me bas nije mazio :sad2: )Imala sam samo 4 godine kad je pocelo da se desava ..sklopim oci i ne secam se sta sam vidjala ali sam skakala iz kreveta i vikala:Mama,eno ga...eno ga!! :eek:

PA PRICAJ :D

priicaj :)

ае сви причај причај а нико о себи.
ја се једном истраумирала у школи док сам трчала ходником ко манијак, друг ми подметнуо ногу, ја се набола на ћошак од радијатора сад имам ожиљак код кука. после тога једно годину дана нисам смела да потрчим

Back