NecaPereca
Početnik
- Poruka
- 41
Je'l se i vama cini da je neko iza vas kada sedite za kompom a kada se okrenete nema niceg? Meni je uvek tako 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je'l se i vama cini da je neko iza vas kada sedite za kompom a kada se okrenete nema niceg? Meni je uvek tako![]()
E ovako ljudi moje najstrasnije iskustvo desilo se prosle godine,kraj leta.Inace zivim u selu ,bila sam u poseti kod drugarice,bilo je oko 23h,mama naravno napravila frku paniku gde sam ,kad cu kuci.Pozdravila sam se sa drugaricom i sela u kola ,posto imam neobjasniv strah od mraka i da negde sama putujem (frasovi iz detinjstva ,brat me stalno plasio),odma sam nazvala decka kako se nebi bas toliko bojala...bacili smo se u pricu sta je ko radio danas,prolazila sam kroz sumu koja vodi do mog sela,putevi krivudavi,nige ni jedne lampe ma strasnooo,kako sam polazila kroz prasumupoceo da se gubi signal i ugasi se tel,dobro cesto mi se to desava kad je krs od telefona tako da se nisam zabrinula,slabo sam videla i reko aj da upalim duga svetla kad ono BOOOM odjednom na desnoj strani puta ugledam babu obucena u plavo,duga seda kosa,gleda pravo u mene i okrece onako polako zamnom glavu sva sam se presekla ..ajoj dala sam gas i juris kuci dobro sam ziva stigla,uletela u garazu nesmem da gledam nigde uzas letim kroz kucu dolazim do sobe otvaram vrata ,mrakcina ,pokusavam da zatvorim vrata ma nema sanse ko da ih neko drzi ,neda da se zatvore ,ma vristim urlam ,dolazi baba pali svetlo kad ono papuca se zaglavila izmedju vrata i ona nije dala da se zatvore,mozda jeste smesno al ja sam umrla od straha,posle kad sam babi pricala ona mi rekla da je to neka luda zena koja se seta nocu po ulicama ..nije nesto nadprirodno al meni je iskreno nesto najgore sto mi se desilo
hahahaha, ae bezi, ovo je strasno iskustvo...![]()
![]()
hahaha pa sad mi je smesno ali tada veruj mi nije![]()
Ponekad tako kasno uvece dok blejim za kompom,istrupujem da je ovo iza mene :
![]()
Jel je to normalno?![]()
Ljdovi svaka cast za price stvarno su extra...msm da je ovo najjaca tema na celom forumu odlicni ste![]()
Ponekad tako kasno uvece dok blejim za kompom,istrupujem da je ovo iza mene :
![]()
Jel je to normalno?![]()
Caos..ja sam nowa...pre dwe godine desilo se nesto strasno....moj brat i njegow ortak isli su gore do prodawnice....i u tom trenutku neki kamion je pregazio zenu i dwoje dece....taj prizor je bio odwratan.. swi organi su bili po ulici, krw se sliwala.....uzas...a najgore je sto je taj dan bio petak 13.....slucajnost?