AnČii*
Početnik
- Poruka
- 28
Ipaak,jesu drekavci strašni,ali ništa nijee strašnije od toga kad slušaš neku pesmu od Iron Maiden kasno uvečee ;D xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neee xD,kad ja slusam Black Metal u 03:00 tad sam mrtav xPIpaak,jesu drekavci strašni,ali ništa nijee strašnije od toga kad slušaš neku pesmu od Iron Maiden kasno uvečee ;D xD
Aa,šta se meni sinoć desiloo,jaoo... Oko 11 ostala sam sama u stan i pošto se plašim,ostavila sam otvorena vrata na kupatilu i upaljeno svetlo... I odem ja za vodu,vratim se i sednem za komp. Odem za vodu opet posle 10 minuta,vrata na kupatilu zatvorena,ja se uplašim i otvorim ih opet. A kad sam opeet pošla za vodu,vrata su opeet bila zatvorena,ja ih opet otvorim i odem u sobu. I malo kasnije čujem ja zove mene neko,neki hrapav glas,a dolazilo je iz dnevne sobe. Ignorišem ja to i uključim muzikuu... I kada se pesma završila ponovo mene neko zove,i uplašim se ja i upalim svetlo u hodniku... I kada sam sela za komp,neko me opet zove,isti onaj glas,ali sad kao da je dolazilo iz hodnika,i odjednom se ugasi svetlo. Ja odem i ponovo ga upalim,kad čujem neko lupa na vrata. Odem do kupatila,a vrata opet zatvorena,a unutra nema ničega. I ništa,otvorim ja opet vrata,kad čujem ponovo nneke zvuke jezive,i htela sam da uzmem telefon da pozovem mamu da vidim hoće li brzo,a njega nema,a do malo pre je io kod mene. Setim se pa odem do dnevne sobe,kad vidim telefon na podu,izvađena mu baterija i skinut je poklopac... Ja sam se uplašila joooš više i slušala sam muziku celo veče xD ;D
Aa, ajde Jeco prosvetli nas![]()
Ocekujemo tvoje price sto pre..Ajde pet do devet....
P.S. DOBRO NAM DOSLA
Bila sam devojcica od nekih 15-tak godina,kada je bratovljeva zena na svet donela mrtvorodjenog decaka u nasoj maloj skromnoj kuci pod svetlima fenjera tih 50-tih godina u jednom sumadijskom selu!Te tuzne noci ja sam dobila zadatak da obavestim najstariju sestru da je decak rodjen mrtav i da ce sutradan biti sahrana!Ona je zivela u susednom selu i precicom preko dve sume koje je razdvajala livada stizalo se za nekih 2-3 sata!Nismo imali satove u to vreme,selo je bilo jako siromasno i moj brat je procenio da je otprilike jos pola sata do svitanja.Ispratio me je kroz prvu sumu do livade i rekao mi je da dok stignem do druge sume vec ce se razdaniti i vratio je se natrag da pripemi sahranu umesto slavlja!Livada je bila okupana mesecinom u vazduhu se osecao miris pokosenog sena,bila je mrtva tisina!Kako sam se priblizavala sumi shvatala sam da je noc jos uvek mlada i da je moj brat pogresio i da cu morati preci kroz nju pre zore.U dubini sume cuo se jezivi huk sove,opale suve grancice pucketale su pod mojim stopalima,osecala sam neopisiv strah,a onda sam stigla do jaruge.Jaruga je duboka rupa na sredini sume u koju su seljaci koristili za bacanje mrtvih zivotinja,vremenom je ona zarasla u duboku travu i prestali su da je koriste,ali sada je ta jaruga bila osvetljena nekom sablasnom svetloscu koja je obasjavala gotovo celu sumu!Sakrila sam se iza prvog i najblizeg zbuna i sledila sam se pred jezivim prizorom!Naime moj otac je umro jos dok se ja nisam rodila i znam ga samo sa starih pozutelih slika,ali sada je taj covek isao u krug oko jaruge i za ruku je drzao malu bebu!Beba je bila tako sicusna,kao da se tek rodila,ali ipak je hodala i drzala je moga oca za ruku!Obisli su par krugova,a onda me je otac pogledao tim toblim prodorno plavim ocima i samo mi se nasmejao,cula sam i deciji smeh,ali sam se izgubila u dubinama tih ociju.Okrenuli su mi ledja,a onda su jednostavno uskocili u jarugu i nestali.Par trenutaka mi je trebalo da dodjem sebi,a onda sam morala da nastavim dalje.Stigla sam do moje sestre i tek tada je svanulo.Par dana posle sahrane ispricala sam baki i majci za cudan susret u sumi,majka je samo rekla:,,Dosao je deda po svoje unuce"!
Bukvalno si rekla da si imala 15 godina 50ih. Znaci sad imas koliko?....76?
Bukvalno si rekla da si imala 15 godina 50ih. Znaci sad imas koliko?....76?
Svoje price pisacu u prvom licu,radi bolje razumljivosti.Neke ce biti ismisljenje,neke istinite,neke strasne,a neke manje strasne.U svakom slucaju nadam se da ce se bar nekome svideti!Svako ima pravo na svoje misljenje,tako da prihvatam i kritike i pohvale!Tacno je ponoc,vreme je da pocnem.