Vas stil oblachenja je...

Smart :cool:
Anyway, Princess ti kao znas sta su fenceri....:roll:
Inace, Pajper ja cu jedan dan da dodjem i da te zakoljem.... ;)
Mislim, neces da budes mrtva, ali cu da ti ukradem te ljubicasto-crne carape ;)
1189665982-38649_full.jpg

Ovo nema u Nisu, a ja ocu ovakav...-.-

Smart :cool:
Anyway, Princess ti kao znas sta su fenceri....:roll:
Inace, Pajper ja cu jedan dan da dodjem i da te zakoljem.... ;)
Mislim, neces da budes mrtva, ali cu da ti ukradem te ljubicasto-crne carape ;)
1189665982-38649_full.jpg

Ovo nema u Nisu, a ja ocu ovakav...-.-

Ako ce ti biti lakse,znaj da u BG-u svaka druga devojka koja se oblaci kao rokerka ili metalka ima takav kais;)

.Imam ga i ja,i uzasnog je kvaliteta,uglavnom.Kupim godisnje 3-4 takva:roll:

A ti si mi kao neshto mnooogo strariji...:roll:

@Sekana,Pajper

Sekana ce da ubije Pajper i da joj uzme kaish,a onda cu ja da ubijem sekanu i uzmem isti taj kaish...:mrgreen: Ni ja nisam videla u NSu da ima negde da se kupi...:-(
ja imam takav rozi,kupila kod kineza....a imash na Futoshkoj pijaci isto,oko 400 dinara mislim da je...

@sekana

fensi,tj FANCY=otmeno....classy u nekom smislu....ono shto vecjina vas smatra fenserima (ovi mentoli shto slushaju seku i nose helankice,pardon,dzhesike i srebrne patike) to su DIZELASHICE .... samo da se zna,.... mislim,nemojte da se.rete o nechemu o chemu nemate pojma...i btw. one cipele su katastrofa i sve su sem fensi O_o.....

nauchi da chitash....i da ne bude zabune.....trenerke + kratke dekoltirane majice + srebrne/zlatne patike (ili slichno) + gomila shljashtecjeg nakita + shljashtecja torba = dizelashica (najblizhe recheno...to je po meni seljachki al ae,ukusi su razlichiti...) u svakom sluchaju TO shto vi zovete fensereima NISU fenseri... tachka... ne lupajte o nechemu o chemu nemate pojma :neutral:

@amiga
ql kaish (daca i ja kupile sandri takav za rodjus ;p )

IMA? :shock: Au nisam ochekivala da cu na Futoshkoj da nadjem... :lol: U onim buticima ili unutra da se zavlachim?

I ajd nemojte se vishe svadjati,zar je bitno?!
nash gde...kad udjesh pa skroz levo....imaju tamo neke tezge s donjim veshom itd a pored,onako skroz zavucheno ima jedna tezga s nakitom i imash i kaisheve...a vidjala sam ja to i kod onih prodavaca u centru...oni na ulici shto prodaju nakit i shnalice i tako to :)

mislim da je oko 800-1000 ,nisam tamo kupila,al koliko znam dobri su.
eee da,nailazila sam na te kaiseve i u predavnicama tipa terranova,new yorker itd,al su tamo malo skplji cini mi se

Xa,ja zam videla u Zari,ushla sa sestrama unutra da kao vide shta ima...one zive u CG i kod njih nema ''Zara'' pa sam je vodila u nashe ''prefinjene'' prodavnice,ali u Urban nisu htele da udju... :sad2: I videla sam takav kaish samo jaaako shirok...kao ovakva tri spojena...i onda kontam kako to da uvuchem u farmerice...:think: A i bio je oko 2500...

I da,moram da kupim neke extra crne farke...naletela sam na nakoliko primera po gradu i u Futogu ali sve su isharane po dzepovima crebrnim koncem..:roll:

Ma sa tim debelim kaisem je fora sto se on ni ne uvlaci,samo ga zakacis oko struka.

Jao moja drugarica ga nosi tako shto ga uvuche...pa...
Aaaa moram,ali moram da ga kupim!
I kakav sam debil,drugarica ima dva kaisha sa kosturskim glavama...nisu one ''dizelashke'' sa shljashtecim kosturima...nego crno beli...i htela da mi pokloni jedan,a meni bilo glupo da ga uzmem kao kupicu ga...ma malo sutra cu kupita takav,ona ga kupila u Nemachkoj...sad mi glupo da joj ga trazim... :roll:

@edit

Majo,mene tvoj avatar plashi. :shock:
I ne mora da znachi da se dize...

Back