Vas stil oblachenja je...

Е Готмог ајде мало одјеби са твојим секташким триповима овде по форуму јел хоћеш!?

''У нама је срце лавље, ми бранимо ПРАВОСЛАВЉЕ!!!'' 8)

Joj, ne znas ni istoriju,
branis veru drugog naroda,
a ne svoju samo da znas...:lol:
Pravi onaj fenser huligan...
Onaj fazon
"Bio je i moj deda i moj pradeda i ja sam hriscanin..."
A nemas veze sa mozgom da ti je deda bio komunista,
dakle ateista(bezboznik)...
A da ti je pradeda bio paganin,
(mnogobozac ili politeist)...
Nemas da je hriscanstvo doslo od Jevreja,
koji su se odrekli novog zaveta i Hrista,
i veruju samo u stari zavet...
Dakle verujes u JEVREJSKU veru i to ne pravu,
nego iskrivljenu i izmrcvarenu kako je kome odgovaralo,
a vamo nesto pricas i pises...:roll::roll::roll:

Ae bre, vi niste normalni, ovde jedino princess zna pravo značenje reči fancy, predavala je o tome još na prvim stranicama, šta se svađate sa njom :P

Fensi je zapravo rec koja znaci PRISTOJNO OBUCEN,
(odnosi se na smoking, kravaticu itd...),
ta rec je prosla kroz citavu evoluciju i u danasnje vreme oznacava
SVE sto je u nekom drustvenom sloju IN
(tj servirano od strane medija i dr.),

to vam je ono kada naletite na grupu od dvadeset ljudi,
i od toga se 19 muskaraca oblace kako im je nametnuto,
roze majice, zlatan stras, pantalonice i bele plitke paticice,
a jedan je u starijim farmericama,
obicnoj crnoj majici, starkama,
e onda tih devetnaest prozivaju ovoga kako je sektas cudak itd...
(ili u najdrasticnijoj meri pocnu da ga sibaju,
i pitaju "HOCES JOS BITI TAKO UVRNUT???",
i sutra su srecni kada vide jos jednog naflekanog decka u beloj majici,
sto su ga izveli na pravi put...)
To vam uglavnom danas znaci biti fensi...

Onaj fazon

Јел си нормална ти, јел видиш ти шта пишеш несрећо једна!? Моја вера је ХРИШЋАНСКА ПРАВОСЛАВНА вера и то је вера већине Срба свиђало се то теби или не. Не знам шта си ти нити ме занима, али не видим зашто пљујеш овде по мојим уверењима...
Историју врло добро знам, не бој се за то...
Нисам никакв фенсер то сам ти већ рекао, опет лупаш глупости... Фенсер-хулиган (која контрадикција ј.бт), то ионако нема везе са хришћанством.
Мој деда НИЈЕ био комуниста, моја породица је увек славила славу и остале хришћанске празнике.
Мој прадеда НИЈЕ био политеиста, био је такође православни хришћанин као и сви из моје лозе. Можда мислиш на моје далеке претке старе Словене који су били многобожци, али мој прадеда (који је живео у 19. веку) сигурно није стари Словен... :roll:
Ја знам како је настало хришћанство и да су први хришћани били Јевреји, а какве то везе има!? Шта тебе боли к.урац у шта ја верујем да нећеш можда да ми намећеш своју (не)веру овде на форуму а!? Носи се бре у пичку материну више на к.урац си ми се попела са својим кретенским ставовима!
Због оваквог вређања на основу верске припадности треба да будеш банована са форума!

Јел си нормална ти, јел видиш ти шта пишеш несрећо једна!? Моја вера је ХРИШЋАНСКА ПРАВОСЛАВНА вера и то је вера већине Срба свиђало се то теби или не. Не знам шта си ти нити ме занима, али не видим зашто пљујеш овде по мојим уверењима...
Нисам никакв фенсер то сам ти већ рекао, опет лупаш глупости... Фенсер-хулиган (која контрадикција ј.бт), то ионако нема везе са хришћанством.
Мој деда НИЈЕ био комуниста, моја породица је увек славила славу и остале хришћанске празнике.
Мој прадеда НИЈЕ био политеиста, био је такође православни хришћанин као и сви из моје лозе. Можда мислиш на моје далеке претке старе Словене који су били многобожци, али мој прадеда (који је живео у 19. веку) сигурно није стари Словен... :roll:
Ја знам како је настало хришћанство и да су први хришћани били Јевреји, а какве то везе има!? Шта тебе боли к.урац у шта ја верујем да нећеш можда да ми намећеш своју (не)веру овде на форуму а!? Носи се бре у пичку материну више на к.урац си ми се попела са својим кретенским ставовима!
Због оваквог вређања на основу верске припадности треба да будеш банована са форума!
Ti si trebao zbog toga biti banovan odavno...ali jednom će se i tvoj slučaj rešiti...

Onaj fazon
pa svi sloveni su bili pagani....i dosta smo i slicni njima cak i neke obicaje imamo sto imaju veze sa njima....npr kad se slavi slava bio je obicaj da ono bude pecenje pa ovo ono....svi smo mi potomci pagana....

Па да је правде у овој држави, такве као што си ти би у затворе трпали бре, због злочина над српским народом током ваше 50-огодишње владавине!

Ti blage veze nemaš ni sa istorijom ni sa filozofijom!!! Če je jedno,Broz drugo,a Staljin sasvim treće...Dosta ste nam vi žuti solili pamet...

Исти сте ****** сва тројица бре, комуњаре одвратне!
И немам појма шта ти то жути значи и боли ме баш, ја сам аполитичан само вас црвену гамад мрзим!

Ne dragi moj ti si vredjao,
koliko se ja secam ja nigde nisam napisala koje sam vere,
niti sam bilo kome nesto nametala...

Kada sam rekla deda i pradeda opet sam bila slikovita,
dakle ne bukvalno...
Da, da i moje drugarice deda je pricao da je uvek slavio slavu dok ga zena nije ocinkarila...
Tako nesto verovatno mozes ocekivati i od tvojih...

AHA, znaci ako vecina veruje u nesto,
to znaci da je to istina..?
Dakle "ZEMLJA JE ZAISTA BILA RAVNA PLOCA" jer je vecina u to doba verovala u to..?
E dragi citaoci,
to vam znaci u danasnje vreme biti fenser,
biti podlozan uticaju drugih...

A'e jos reci da ti osnovno poreklo nije SLOVENSKO,
(dobro mesali smo se sa turcima, germanima itd...)???

Napomena moderatoru...
Da ja ni u jednom trenutku nisam psovala nikoga,
ni vredjala kao ova individua koju sam citirala...

Јел сам ја рекао да је то ИСТИНА!? Јел сам ја рекао да је моја вера ЈЕДИНА ПРАВА а остале су све лажне!? Ја сам хришћанин! Ја у то ВЕРУЈЕМ! Да ли је истина или није само Бог зна... Шта тебе брига у шта ја верујем!? Јел ти смета што су Срби православци, а не атеисти или ко зна шта!? Јел кад видиш цркву мрак ти падне на очи!? Ја верујем јер сам ја тако одлучио, то је моја одлука и тебе се не тиче. Пали сад изнервирала си ме за медаљу, надам се да си задовољна...

пс. пробај мало сексом да излечиш фрустрације, контам искулираћеш се мало...

nixxxy je primetio da vecina ljudi (koji su nekada bili komunisti)
u danasnje vreme mrze komunizam,
pa je shvatio da to tako treba,
posto vecina tako radi...
A ni sam ne zna zasto ga mrzi...
О па почела си и да одговараш уместо мене, свака част ;)

Иначе знам врло добро зашто их мрзим. Зато што су они криви што нам је земља распарчана, јер су они убијали српкски национални идентитет 50 година, они су пустили шиптаре на Косово, они нису дозволили Србима који су у сеобама Срба побегли са Косова да се врате на своја огњишта на Космету. Они су уставом из 1974, године Војводини и Космету дали аутономију што је довело до ове данашње ситуације у Србији. Они су забранили религију људима, они су убијали Четнике праве Србе, који су се борили за СРБИЈУ а не за некаква комунистичка убеђења. Тито је био хрват који је Србију упропастио, који је слао људе на голи оток само јер су јавно говорили да су Срби, Стаљин је побио ко зна колико Руса итд...

ЈЕЛ ВАМ ДОВОЉНО!?

ali takvi obicaji vec nisu hriscanski nego paganski obicaji....nije isto....

Такви обичаји (по неким истраживањима) јесу пагански, то су неки подаци који се никада неће са сигурношћу утврдити. Руси славе нпр. Имендан, свако има неки свој обичај, не видим шта има лош у томе да се слави светац који се сматра заштитником те куће и породице...

О па почела си и да одговараш уместо мене, свака част ;)

Иначе знам врло добро зашто их мрзим. Зато што су они криви што нам је земља распарчана, јер су они убијали српкски национални идентитет 50 година, они су пустили шиптаре на Косово, они нису дозволили Србима који су у сеобама Срба побегли са Косова да се врате на своја огњишта на Космету. Они су уставом из 1974, године Војводини и Космету дали аутономију што је довело до ове данашње ситуације у Србији. Они су забранили религију људима, они су убијали Четнике праве Србе, који су се борили за СРБИЈУ а не за некаква комунистичка убеђења. Тито је био хрват који је Србију упропастио, који је слао људе на голи оток само јер су јавно говорили да су Срби, Стаљин је побио ко зна колико Руса итд...

ЈЕЛ ВАМ ДОВОЉНО!?

ja to znam....a posle drugog svetskog rata tacnije 1946. donet je zakon da ljudi koji su bili u ratu ne mogu da se vrate kuci....i seobe itd....onda 1967 ili 8 nije vazno izdato je naredjenje da se nekoliko hiljada srba odseli sa kosova....sad bi svi rekli oni su nam oteli to je nase ne....nije nase....sami smo krivi sto nam je ovako....na red je dosao sloba onom njegovom cuvenom recenicom jer je sam picvajz (pravi picvajz jer sva ta zaebancija je pocela jos ihihi) poceo posle titove smrti....kod nas je problem jer mi nismo ukinuli taj zakon i imaju jak argument zapadnjaci....dalje....svu tu zaebanciju i sav taj zlocin zapad je podrzao rezelucijom 1244 sto nas je dodatno dotuklo....daklem....nemojte da se lozite da je kosovo nase jer zaista i nije nase....a tome i pridaje cinjenica sledeca da onakvi ****** na vlasti(tadic i kompanija) vladaju....treba da s*****mo takve majmune i da saljemo vojsku dole...a to se nece dogoditi....na nasu veliku zalost....sjebimo ove pedere na vlasti i ne dozvolimo da nas karaju mehanicki i ne dozvolimo da idemo u eu....toliko od mene

Такви обичаји (по неким истраживањима) јесу пагански, то су неки подаци који се никада неће са сигурношћу утврдити. Руси славе нпр. Имендан, свако има неки свој обичај, не видим шта има лош у томе да се слави светац који се сматра заштитником те куће и породице...

koliko ja znam to se sa sigurnoscu zna....koliko je meni poznato i koliko znam sve sto si naveo jesu paganski obicaji....mi jesmo hriscani to stoji i to se zna e ali takav nacin obicaja smo uzeli od njih....

Back