NincheMaslachak
Početnik
- Poruka
- 21
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako provaliti pri kupovini polovnog auta stanje motora i hoće li ulje gubiti motor?
95% ih prodaje sa vracenom kilometrazom.
Ako je uvoz iz Nemačke i drugih zemalja bez milion km nije nijedan.Sta god kupiš nahebes izuzev nov ako uzmes.
Meni cesto ljudi kazu "doteraj mi nesto iz Nemacke kad vec dolazis cesto".Kod mog sadasnjeg auta Tdi je motor suv ko barut a počeo mi piti ulje 4 dcl na 1000 km.
Ni to nije nuzno,ni cist iznutra,sve uglancaju pre prodaje.Ja verujem da i Nemačkoj dizeli predju i po 50.000 km godisnje i bas takvi su u prodaji kod nas.Evntualno mozda po Sloveniji da predju 40.000 km godisnje.I ono tipa 10 god gledam staru skodu super b nijedna nema 400.000 km sve to sredjeno na 200.000 km i svi se kunu.
90% ih vrate kilometrazu i u startu mi se ne kupuje jer ta auta vrede 1000 eur a prodaju ih za 5000 eur npr.
Pričam o normalnim vlasnicima.A tek auto placevi su masakr.Bas treba imati srecu.
Tacno tako.Auto sa 100.000 km realnih pređenih košta.Meni cesto ljudi kazu "doteraj mi nesto iz Nemacke kad vec dolazis cesto".
Onda se ubijem da im objasnim da u Nemackoj uopste nema jeftinih a dobrih polovnjaka. Dobri polovnjaci, koje je stvarno "vozila baba do pijace", su bas skupi, jer i vrede, jbg.
To baba do placa, skoro da nema goreg izbora od toga, možda jedino neki krele stalno u crvenom.Meni cesto ljudi kazu "doteraj mi nesto iz Nemacke kad vec dolazis cesto".
Onda se ubijem da im objasnim da u Nemackoj uopste nema jeftinih a dobrih polovnjaka. Dobri polovnjaci, koje je stvarno "vozila baba do pijace", su bas skupi, jer i vrede, jbg.
Da ne planiras pogrebno da otvoris?Ovako nesto bi mi bilo top. I limuzina, tj hecbek dolazi u obzir.
https://www.autoscout24.ch/de/d/skoda-superb-combi-20-tsi-sportline-dsg-4x4-12166477