Vaš sledeći auto?

evo, godište 2018 BMW X1 SDRIVE18I 14.650 € dizlo 136ks i kilometraža 66.942 km

taman uz malo cenkanja a i nije prevelk za grad.
Nije mi jasno kako auto kuća prodaje auto kome se treba raditi veliki servis I to jos reklamira ..Nzn zašto kupovati onda od njih ako to auto ne dovedu u top stanje ..Ja takav auto nebi mogao prodati za dobru cenu ovde kod mene bez da uradim servis

BMW, 6 godina star, sa 66K? :D
Jel ovo neki vic? :D
:per:

Pa ne prelaze svi po pola miliona...
ne znam za ovaj bmw ali ja sam svojevremeno prodao ford focusa koga sam novog kupio kod nas u BGu , starog 10 god sa 70 hiljada km.
imaju ljudi i po dva tri auta, ništa čudno.

Ovi kada vraćaju stave 179.000 niko ne vraća na 66. Veća verovatnoća je da je bio udaran sa 66 pa dve godine krpljen u servisu kod gige.

:per:

Pa ne prelaze svi po pola miliona...
ne znam za ovaj bmw ali ja sam svojevremeno prodao ford focusa koga sam novog kupio kod nas u BGu , starog 10 god sa 70 hiljada km.
imaju ljudi i po dva tri auta, ništa čudno.

Ovi kada vraćaju stave 179.000 niko ne vraća na 66. Veća verovatnoća je da je bio udaran sa 66 pa dve godine krpljen u servisu kod gige.
Pricamo o bemveu, ne o fordu :D
Jos nisam video da iko sa bemveom prelazi ispod 20K godisnje, i to za srpske uslove. Ovde je 30K minimum.

Pricamo o bemveu, ne o fordu :D
Jos nisam video da iko sa bemveom prelazi ispod 20K godisnje, i to za srpske uslove. Ovde je 30K minimum.
ja sam video, komšija ima BMW 5 i službenu skodu superb iz koje ne izlazi, a i kada je bila najjača korona
za dve godine ako je prešao 10k ukupno sa oba .

kod vas u EU za vreme korone nije bilo ono rad od kuće i to ? svi po 30k?

Poslednja izmena:
Ne planiram sledecci automobil.
Zaiebao sam se iks puta.
Sad vozim Fiat Stilo JTD star 22 godine.
Jeste traktor ali doveze me gde treba i malo trossi.
Dok radi voziccu ga.
A posle? Nemam pojma
nesto iz VW koncerna verovatno.

Back