pantelija011
Aktivan član
- Poruka
- 1.825
Ostajem pri X3, ali gledacu da ga podmladim dogodine. Opcija br.2 XC60. Milina za uci i izaci, a treba negde spakovati 2 metra.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostajem pri X3, ali gledacu da ga podmladim dogodine. Opcija br.2 XC60. Milina za uci i izaci, a treba negde spakovati 2 metra.
Nije mi jasno kako auto kuća prodaje auto kome se treba raditi veliki servis I to jos reklamira ..Nzn zašto kupovati onda od njih ako to auto ne dovedu u top stanje ..Ja takav auto nebi mogao prodati za dobru cenu ovde kod mene bez da uradim servisevo, godište 2018 BMW X1 SDRIVE18I 14.650 € dizlo 136ks i kilometraža 66.942 km
taman uz malo cenkanja a i nije prevelk za grad.
kakav veliki servis sa 66 hiljada?Nije mi jasno kako auto kuća prodaje auto kome se treba raditi veliki servis I to jos reklamira ..Nzn zašto kupovati onda od njih ako to auto ne dovedu u top stanje ..Ja takav auto nebi mogao prodati za dobru cenu ovde kod mene bez da uradim servis
Nisam gledao km samo reklamu za veliki servis .pa dobro ako je 66k onda nije problem a sta ako je pred velikim servisom ko to onda plaća?kakav veliki servis sa 66 hiljada?
kakav veliki servis sa 66 hiljada?
BMW, 6 godina star, sa 66K?
Jel ovo neki vic?
Pricamo o bemveu, ne o fordu
Pa ne prelaze svi po pola miliona...
ne znam za ovaj bmw ali ja sam svojevremeno prodao ford focusa koga sam novog kupio kod nas u BGu , starog 10 god sa 70 hiljada km.
imaju ljudi i po dva tri auta, ništa čudno.
Ovi kada vraćaju stave 179.000 niko ne vraća na 66. Veća verovatnoća je da je bio udaran sa 66 pa dve godine krpljen u servisu kod gige.
Ima ih i u Novom Sadu, čak jedna po registarskom broju je uzeta pre bar 4 - 5 godina. Oni su i najčešći električni koje viđam.Čini mi se da sam video po koju Teslu sa BG tablama.
Tesle su bile sigurno,
ja sam video, komšija ima BMW 5 i službenu skodu superb iz koje ne izlazi, a i kada je bila najjača koronaPricamo o bemveu, ne o fordu
Jos nisam video da iko sa bemveom prelazi ispod 20K godisnje, i to za srpske uslove. Ovde je 30K minimum.
ja sam video, komšija ima BMW 5 i službenu skodu superb iz koje ne izlazi, a i kada je bila najjača korona
za dve godine ako je prešao 10k ukupno sa oba .
kod vas u EU za vreme korone nije bilo ono rad od kuće i to ? svi po 30k?
Vidjao sam i kod mene nekoliko, ali to su uglavnom gastozi.Ima ih i u Novom Sadu, čak jedna po registarskom broju je uzeta pre bar 4 - 5 godina. Oni su i najčešći električni koje viđam.
Za taj XC ako se ne varam, kazu da je najbezbedniji auto na svetu.Drugar skoro kupio XC60, top auto, stvarno ima prostora za vozaca koliko hoces.
Da, ali 90, mada naravno ni 60 ne zaostaje mnogo.Za taj XC ako se ne varam, kazu da je najbezbedniji auto na svetu.
A ne, kod mene uglavnom naše table. Ima jedna sa slovačkim.Vidjao sam i kod mene nekoliko, ali to su uglavnom gastozi.
Што не би ишло то је Тојота. Раву возе по гудурама у Афганистану шверцери дроге. Што то пичи благо чичи.Burazer tera jos uvek nekog prastarog RAV4, ne znam tacno koje godiste, al sljaka odlicno. Doduse, zvuci malo bolje od traktora, al ide