- Poruka
- 22.340
Jao Buba!Sta ti vozis, bubu iz 70 tih?
Ma vozila sam vise od 10 godina Stila 1.9 JTD. Taj je leteo kao po oblacima! I sada se treba navici na nesto drugo.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao Buba!Sta ti vozis, bubu iz 70 tih?
Nije slab, ima oko 80 konja i nije tezak, ubrzava bukvalno kao noviji automobili, planiram karb da mu ugradim tek ima da leti.Pa slab je i tvoj.
Automatik ?Eto, za tebe bi bio top kao auto moje zene: 1.8 benzinac 140ks. Ne mnogo veliki, a dovoljno prostran i za mene, a ide kao zmija
Kazem ti taj auto je tezak oko 850 kg, za tu tezinu taj motor je po danasnjem pojmu kao neki auto koji ima izmedju 150 i 200 konja i tezinu od tonu i po.Pa u čemu je njegova snaga ako je ne tehnički ne poseduje?
moje neko vozi pežoa , sportaka , dosta novijeg , kune se u njihJa na mojem autu volim stabilnost, bez elektronike a stabilan i brz u krivinama posebno, sto kazu Englezi B roads nema bolje voznje.
Ne volim novije automobile, od bilo kog proizvodjaca, ja sam oldschool.moje neko vozi pežoa , sportaka , dosta novijeg , kune se u njih
Тако нешто и ја размишљам. Само бих Рав4 2005 рестајлинг верзију дизел наравно. То је једини РАВ4 који ми је најлепши од свих. Вероватно тешко наћи добар примерак.Miran sam narednih 5 godina,
ali kada budem menjao, definitivno će biti neki manji gradski SUV .
Rupe, trotoari, ležeći policajci, lakši ullzak i izlazak i too je to.
Gledaću nešto tipa bmw x1 ili x3 možda i rav4, tako nešto.
Ima i automatik i manuelni. Nas je manuelni.Automatik ?
Prvi kriterijum da bude visok da ne udaram glavom o plafon.Razmišljate li?
Imate li već ideju?
Hoće li to biti elektro, hibrid, benzinac, dizel...?
Marka, model?
Ove godine sam uzeo KIA Sportage nov i za 5 godina mi je tek novi u planu, ali već sada sigurno znam da će isto biti automatik. Sada se ne bih vraćao na manuelne menjače ni da mi dodaju pare.Razmišljate li?
Imate li već ideju?
Hoće li to biti elektro, hibrid, benzinac, dizel...?
Marka, model?