B bas kao Buduća legenda Poruka 49.234 08.08.2025. u 21:19 - Намерно немате ултра скуп ауто јел' да? #26 Stojkov Menidjer: Bio bih nenormalan da kupim auto a usput tu su i 3 TAXI stanice i 12 gradskih linija... Kliknite za proširenje... ja probao vespu, dao mi drugar, do jaja, samo sam ja vezara za motore. slabo ih vozim, treba da se skrsim, ko se da me sastavi posle
Stojkov Menidjer: Bio bih nenormalan da kupim auto a usput tu su i 3 TAXI stanice i 12 gradskih linija... Kliknite za proširenje... ja probao vespu, dao mi drugar, do jaja, samo sam ja vezara za motore. slabo ih vozim, treba da se skrsim, ko se da me sastavi posle
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 82.898 09.08.2025. u 02:22 - Намерно немате ултра скуп ауто јел' да? #27 bas kao: ja probao vespu, dao mi drugar, do jaja, samo sam ja vezara za motore. slabo ih vozim, treba da se skrsim, ko se da me sastavi posle Kliknite za proširenje... Au, poslali te u Banovinu? Pa sa kim da se natežem sada?
bas kao: ja probao vespu, dao mi drugar, do jaja, samo sam ja vezara za motore. slabo ih vozim, treba da se skrsim, ko se da me sastavi posle Kliknite za proširenje... Au, poslali te u Banovinu? Pa sa kim da se natežem sada?
dlugomir stari roker Moderator Poruka 238.105 09.08.2025. u 07:12 - Намерно немате ултра скуп ауто јел' да? #28 Stojkov Menidjer: Au, poslali te u Banovinu? Pa sa kim da se natežem sada? Kliknite za proširenje... Vratiće se za koji dan. Nije večno, ne boj se.
Stojkov Menidjer: Au, poslali te u Banovinu? Pa sa kim da se natežem sada? Kliknite za proširenje... Vratiće se za koji dan. Nije večno, ne boj se.