Vaš sledeći auto?

Носим се мишљу да продам ауто и идем само тахијем.

У Нишу тахи од мене до центра 250 динџи (ноћу 330-350), аутобуски превоз одличан.

Ауто ми је тотално непотребан. Кад урачунам цену регистрације, горива, резрвних делова, сервиса, поправки, смс за паркирања, казне због неплаћеног паркирања паркинг сервису, више ми се исплати да таксирам, а немам главобоље које ауто задаје.

Нисам фан аутомобила, тако да не уживам у вожњи или поседовању доброг аута.

Носим се мишљу да продам ауто и идем само тахијем.

У Нишу тахи од мене до центра 250 динџи (ноћу 330-350), аутобуски превоз одличан.

Ауто ми је тотално непотребан. Кад урачунам цену регистрације, горива, резрвних делова, сервиса, поправки, смс за паркирања, казне због неплаћеног паркирања паркинг сервису, више ми се исплати да таксирам, а немам главобоље које ауто задаје.

Нисам фан аутомобила, тако да не уживам у вожњи или поседовању доброг аута.

Prodaj. Ja sam prodao svoj, jer isto sam skapirao da mi je trosak jer malo sam prelazio sa njim, a vrednost mu opada, pa je bilo pametnije da izvucem pare.
A imamo zenin auto za sve sto zatreba.

No, i taj auto bi trebalo uskoro da se zanovi, idu godine....

Evo upravo gledam offroad mašine ovih dana, da se spremim za sledeću sezonu. A kao primarni verovatno će biti neki električni. Voleo bih Teslu ali ovde ih još nema u Srbistanu.

Evo upravo gledam offroad mašine ovih dana, da se spremim za sledeću sezonu. A kao primarni verovatno će biti neki električni. Voleo bih Teslu ali ovde ih još nema u Srbistanu.

Ja cu da preskocim elektricne na baterije, racunam da ce mi novi civic bezninac trajati lepo 10-tak godina, a posle da ce zaziveti elektricni sa vodonicnim celijama :)
E, to bih rado posedovao i vozio 😎

Lenja sam. Ovo je moj prvi auto, polovan kupljen , ništa posebno 1.3 , malo troši , a ja sam ga vozila i vozila , nekad ću pogledati koliko sam prešla km ukupno i samo je jednom stao kada je otišao komp jer nisam čistila lišće ispod haube.

I ne razumem se u automobile, ali izgleda što bazičniji način rada bez puno elektronike - to sigurniji auto.

Elektronika nije vise problem, to vise ne otkazuje kao nekad. Problem je sto su zakomplikovali mehaniku, uveli neke nepotrebne stvari.

Zato sam se ja obradovao kao malo dete kad sam procitao da honda vraca atmosferske benzince u nove modele (koncept koji je najstariji, najjednostavniji i najpouzdaniji).

Elektronika nije vise problem, to vise ne otkazuje kao nekad. Problem je sto su zakomplikovali mehaniku, uveli neke nepotrebne stvari.

Zato sam se ja obradovao kao malo dete kad sam procitao da honda vraca atmosferske benzince u nove modele (koncept koji je najstariji, najjednostavniji i najpouzdaniji).
Zašto je benzinac bolji od dizelaša?

Prosle nedelje sam prvi put moju Šerpu izvela na duži put. Kada sam na 110km/h osetila vibracije pod stopalima štrecnuh se neprijatno.
Sledeći dan u nekom selu, šumi, krenuh uzbrdo pod nekim kosim nagibom i jedva ga izvukoh. Nisam navikla.

Sada mi ni ulice tipa Mite Ružića nisu prijatne. Inače ručnu koristim samo za parking.

Prosle nedelje sam prvi put moju Šerpu izvela na duži put. Kada sam na 110km/h osetila vibracije pod stopalima štrecnuh se neprijatno.
Sledeći dan u nekom selu, šumi, krenuh uzbrdo pod nekim kosim nagibom i jedva ga izvukoh. Nisam navikla.

Sada mi ni ulice tipa Mite Ružića nisu prijatne. Inače ručnu koristim samo za parking.
Ja tako vozim sa svojim. Zaebano je. Nedotibog da se zaustaviš na uzbrdici. :lol: Kada budem poletela sa novim biću opasna.

Sta ti vozis, bubu iz 70 tih?

Back