Frederick_
Veoma poznat
- Poruka
- 13.863
Razmišljate li?
Imate li već ideju?
Hoće li to biti elektro, hibrid, benzinac, dizel...?
Marka, model?
Imate li već ideju?
Hoće li to biti elektro, hibrid, benzinac, dizel...?
Marka, model?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Носим се мишљу да продам ауто и идем само тахијем.
У Нишу тахи од мене до центра 250 динџи (ноћу 330-350), аутобуски превоз одличан.
Ауто ми је тотално непотребан. Кад урачунам цену регистрације, горива, резрвних делова, сервиса, поправки, смс за паркирања, казне због неплаћеног паркирања паркинг сервису, више ми се исплати да таксирам, а немам главобоље које ауто задаје.
Нисам фан аутомобила, тако да не уживам у вожњи или поседовању доброг аута.
Evo upravo gledam offroad mašine ovih dana, da se spremim za sledeću sezonu. A kao primarni verovatno će biti neki električni. Voleo bih Teslu ali ovde ih još nema u Srbistanu.
I ne razumem se u automobile, ali izgleda što bazičniji način rada bez puno elektronike - to sigurniji auto.
Zašto je benzinac bolji od dizelaša?Elektronika nije vise problem, to vise ne otkazuje kao nekad. Problem je sto su zakomplikovali mehaniku, uveli neke nepotrebne stvari.
Zato sam se ja obradovao kao malo dete kad sam procitao da honda vraca atmosferske benzince u nove modele (koncept koji je najstariji, najjednostavniji i najpouzdaniji).
Zašto je benzinac bolji od dizelaša?
ko ne prelazi bar 15.-20 hiljada kilometara godišnje nema potrebe za dizelašima.Zašto je benzinac bolji od dizelaša?
Ja tako vozim sa svojim. Zaebano je. Nedotibog da se zaustaviš na uzbrdici. Kada budem poletela sa novim biću opasna.Prosle nedelje sam prvi put moju Šerpu izvela na duži put. Kada sam na 110km/h osetila vibracije pod stopalima štrecnuh se neprijatno.
Sledeći dan u nekom selu, šumi, krenuh uzbrdo pod nekim kosim nagibom i jedva ga izvukoh. Nisam navikla.
Sada mi ni ulice tipa Mite Ružića nisu prijatne. Inače ručnu koristim samo za parking.
Sta ti vozis, bubu iz 70 tih?Prosle nedelje sam prvi put moju Šerpu izvela na duži put. Kada sam na 110km/h osetila vibracije pod stopalima štrecnuh se neprijatno.
Sledeći dan u nekom selu, šumi, krenuh uzbrdo pod nekim kosim nagibom i jedva ga izvukoh. Nisam navikla.
Sada mi ni ulice tipa Mite Ružića nisu prijatne. Inače ručnu koristim samo za parking.
Ne vozi bubu , nego je slab 1.4 . Moj 1.3 . Pre toga vozila jači. Šta ti voziš?Sta ti vozis, bubu iz 70 tih?
Ja imam 205 1.4 motor i ne osecam nikakve vibracije pri tim brzinama.Ne vozi bubu , nego je slab 1.4 . Moj 1.3 . Pre toga vozila jači. Šta ti voziš?
Šta je 205?Ja imam 205 1.4 motor i ne osecam nikakve vibracije pri tim brzinama.
PeugeotŠta je 205?
Hajde sad da kažem šta mi je ideja: Potreban mi je definitivno jači , 1.7 -2,0 ( 100 KS+) da mogu ležernije da obilazim , ne želim veliki auto , glomazan - kojim neću moći da manipulišem dobro , 5 vrata.
Pa slab je i tvoj.Peugeot