lider
Poznat
- Poruka
- 7.767
o.k je staza...jedino je bedak sto se vidi i groblje,pa jos ako je i sa'rana u toku...
Prekrstiš se, prospeš malo piva na zemlju i teraš dalje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o.k je staza...jedino je bedak sto se vidi i groblje,pa jos ako je i sa'rana u toku...
Inace se u Kosutnjaku nalazi i spomenik srpskim vojnicima poginulim u odbrani Beograda 1915, a podigli su ga Nemci. Na spomeniku pise:
"SPOMENIK SRPSKIM RATNICIMA JUNAČKI IZGINULIM BRANEĆI BEOGRAD U JESEN 1915. GODINE PODIGNUT JE PO NAREĐENjU KOMANDANTA NEMAČKE VOJSKE MARŠALA FON MAKENZENA KAO IZRAZ POŠTOVANjA HRABRIM PROTIVNICIMA.“
Mislim da je ovo jedinstveni spomenik u svetu, a opet cini mi se da malo ko zna za njega.
Nista,treba mi neko da potvrdi. Cena kvadrata u odnosu sa uslovima zivota - nebo i zemlja. Da li postoji jos negde u BG-u da se organizovano slavi 4. i 7. jul?
Nista,treba mi neko da potvrdi. Cena kvadrata u odnosu sa uslovima zivota - nebo i zemlja. Da li postoji jos negde u BG-u da se organizovano slavi 4. i 7. jul?
izvinte,malo sam neupućena...ali,koja je poJenta ove teme?
Ko to u bloku 23 slavi 4. i 7. jul?
Radi se o ljudima koji tu zive. Cuvena 4 solitera od po 20 spratova su stenare. 1000 penzionera,stotine narkomana i alkoholicara,stotine kuckara i par stotina pasa. Ima 2 obdanista ali to na blok od 10.000 ljudi je smesno. Doduse i nije jer dece i nema previse u bloku zato nema nijedan privatni vrtic niti igraonica. Ali zato ima preprodavaca sa kvantasa koji tu vise cele godine, pogodite zbog koga. To sto je dobro povezan samo vredi sto mozes lako da se izgubis iz njega. Parkic i igraliste za decu su okupljaliste za alkoholicare,kuckare i narkomane. Puni su stakla od razbijenih flasa i pseceg izmeta. Ulazi od tih zgrada sluze kao javni toaleti preprodavcima,ciganima i alkoholicarima koji se alkoholisu ispred zgrada. Poenta teme je da je jadno u sta se pretvaraju kvartovi i blokovi po BG-u.Ne vidim da su uslovi zivota ista gori u bloku 23 u odnosu na druge blokove ili neke druge delove grada.Cak naprotiv. Lokacija mu je dobra,koliko znam u njemu ima i osnovna skola , obdaniste , marketi,banka,posta,pekara.....na 5-20 minuta su mu Vero,buvljak,Merkator,TC Usce,Sava Centar.....dobro je povezan sa ostatkom grada sa linijama gradskog saobracaja,blizo mu je usce, ima i parkica i igralista za decu i njemu.........A sad sta se slavi u istom....ne slavi to blok...verovatno penzosi neki slave to....4.juli..dan borca........7.juli dan ustanka u Srbiji.
Fosili,posto su oni vecina u bloku 23. Okupe se ispred maksija,postave binu i pevaju neke partizanske pesme i *****ju o slobodi i kojecemu.
Radi se o ljudima koji tu zive. Cuvena 4 solitera od po 20 spratova su stenare. 1000 penzionera,stotine narkomana i alkoholicara,stotine kuckara i par stotina pasa. Ima 2 obdanista ali to na blok od 10.000 ljudi je smesno. Doduse i nije jer dece i nema previse u bloku zato nema nijedan privatni vrtic niti igraonica. Ali zato ima preprodavaca sa kvantasa koji tu vise cele godine, pogodite zbog koga. To sto je dobro povezan samo vredi sto mozes lako da se izgubis iz njega. Parkic i igraliste za decu su okupljaliste za alkoholicare,kuckare i narkomane. Puni su stakla od razbijenih flasa i pseceg izmeta. Ulazi od tih zgrada sluze kao javni toaleti preprodavcima,ciganima i alkoholicarima koji se alkoholisu ispred zgrada. Poenta teme je da je jadno u sta se pretvaraju kvartovi i blokovi po BG-u.
Gledam i čekam.
Možda se i ispostavi da postoji poenta ove teme.
Ajd sačekaću još malo.......
pa, to je na temi ''novi beograd'' ili ''blokovi''...šta ima da se otvara tema za svaki blok posebno?
p.s. komšija se malo uozbiljio od kako ga je žena zatekla da to radi![]()