VAŠ KRAJ

Zivim na 150 m od Košutnjaka i kad vidim ujutru dok setam psa sta ostave iza sebe ti sto jedu i piju, hebu po košutnjaku zlo mi je.

Posle prvomajskih praznika košutnjak je bio djubriste a ne šuma ....deponija.
Nikad necu shvatiti ako je vec uzitak jesti u prirodi zasto onda tu istu prirodu prljati ???
Jel bas jako tesko pokupiti svoje kese sa djubretom i poneti do kontejnera :dontunderstand:

O pikavcima necu ni da govorim.

.

jeste teshko ako si stoka....takvih koliko hoces
kosutnjak je sterilan u odnosu na adu ciganliju :roll:

evo slicica....skorashnjih :)
bilo je bas prijatno :)
mada mi je kosutnjak malkice dosadio :lol:

i niko nije hteo da seta sa mnom kroz shumu,pa sam isla sama sa psom...a oni su sedeli slusali muziku iz kola i pili pivo :lol:
i nije mi jasno,d radije slusaju muziku nego cvrkut ptica...pogotovo sto retko idu u prirodu....(a vole istu)

jedina prednost tog bloka je lokacija,znam da su stanovi u soliterima,ok ne svi ali ih ima za nas standard a kamoli kada su uradjeni pre 30 godina extra,trosoban stan sa odlicnim rasporedom,dupli mokri cvor,neki stanovi u cetiri solitera i u drugim zgradama imaju super pogled ka sava centru i starom gradu samo sta to vredi,kao i svuda pomesao se svet i polusvet,liftovi su u ocajnom stanju,mada da moram da biram izmedju blokova oko piramide,fontane i bloka 23,pre bi bio 23 a po meni je najbolji blok na nbg-u blok 19,preko puta sava centra,gledano ka mostaru ,sa desne strane a sto se tice grafita,pa to je totalno relativno,samo zato sto pise psiho rulezz,tu su ludaci,ko zna i koga je napisao,po meni je trenutno najjači grafit koji se može videti u kraljice natalije-svi ste vi žrtve sistema:)

Poslednja izmena:
Isto kao sto i preprodavci sa kvantasa moraju kamione da nabiju ispred ulaza da bi penzioneri imali sve na gotovo kad zakorace ispred zgrade. Tacno znaju gde ima koliko penzionera i u skladu sa tim parkiraju kamione.

Back