lider
Poznat
- Poruka
- 7.767
bila tuča, bre...krompiri i lukac svud po hodniku....
Miran kraj....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bila tuča, bre...krompiri i lukac svud po hodniku....
Fosili,posto su oni vecina u bloku 23. Okupe se ispred maksija,postave binu i pevaju neke partizanske pesme i *****ju o slobodi i kojecemu.
Radi se o ljudima koji tu zive. Cuvena 4 solitera od po 20 spratova su stenare. 1000 penzionera,stotine narkomana i alkoholicara,stotine kuckara i par stotina pasa. Ima 2 obdanista ali to na blok od 10.000 ljudi je smesno. Doduse i nije jer dece i nema previse u bloku zato nema nijedan privatni vrtic niti igraonica. Ali zato ima preprodavaca sa kvantasa koji tu vise cele godine, pogodite zbog koga. To sto je dobro povezan samo vredi sto mozes lako da se izgubis iz njega. Parkic i igraliste za decu su okupljaliste za alkoholicare,kuckare i narkomane. Puni su stakla od razbijenih flasa i pseceg izmeta. Ulazi od tih zgrada sluze kao javni toaleti preprodavcima,ciganima i alkoholicarima koji se alkoholisu ispred zgrada. Poenta teme je da je jadno u sta se pretvaraju kvartovi i blokovi po BG-u.
u nedelju sam isla tramvajem za nbg.kad je stao na stajalistu gde je pisalo blok 23,setih se ove teme...jedino sto primetih bilo je na zgradi desno,neko je napisao `psiho rulez`
Taman ste lepu temu obnovili, nešto sam je propustio... Ja živim u bloku 23 već 35 godina.. Ajde prosvetlite me, mnogo sam mator a pamet izgleda nisam stekao, a i percepcija mi nešto loša... Inače rođen na Hadžipopovcu, ako neko zna od vas Beeeogradžana gde je to, svaka čast. Živeo na Zvezdari, Severni bulevar, u 29 tog novembra, nemam pojma kakosesadzove, završio VI beogradsku, studirao kod Vuka (moji baba, deda, tata i mama nisu govorili "kod Vuka" nego "kod Kamenovića", možda neko zna da mi kaže zašto?) .... Jel treba da nas bude sramota što živimo na Novom Beogradu, sa penzosima koji nikada neće da se odreknu svoje mladosti? Btw, pre neko veče video sam klince od 12-13 godina kako duvaju lepak u Studentskom parku... Veeeliki je Beograd, a u Božjoj bašti svakakvog voća ima... Pa i u Beogradu...
šta si pitao? za penzose i nbgd?...pa to je normalno...ima ih svuda, a ne samo ovde.
beograd jeste celina i nisi jedini koji ovde živi ceo svoj život...kraj sveta ne postoji, jer je zemlja okrugla.
malo je zakasnio, ako si u pravu...a ja za nabacivanje![]()
Nećemo da čatujemo na svakoj temi.
Malo sam vas gumičio.....
Nećemo da čatujemo na svakoj temi.
Malo sam vas gumičio.....
Gejevi nisu tema ovog topica. Nisam video da gejevi pisaju po ulazima i seru po stepenistu. Kad ih budem video,javicu. Smetaju penzioneri zato sto privlace pacijente - nakupce koji pisaju i seru oko zgrade i piju i galame, prosjake i cigane koji stalno zvone na vrata. Ne pricam o psima lutalicama vec o psima koji ljudi drze po stanovima. Liftovi su zapisani i zasrani a lavez po zgradi se cuje 24 h dnevno kao u stenari. Ti isti sto drze pse po stanovima dovlace i lutalice zimi u ulaz da ih zgreju.Pa dobro sad ce ti gej parada u krugu dvojke pa ces moci i ti da dodjes do izrazaja.
A ovo drugo...pa to ti je opis svakog kraja u BG. Svaki je pun narkomana,penzionera( mada ne znam sta ti smetaju oni posto i ti ces jednog dana omatoriti osim ako ne planiras da se ubijes tamo negde oko 40-e ) .....pasa lutalica ima svuda cak taj 23.blok jos i nije toliko strasan po tom pitanju kakvih krajeva ima taj blok 23 je extra .......Ali verovatno te je neko odvalio od batina u tom bloku ili ti neko iz tog bloka skinuo ribu pa si kivan na isti.
A kvartovi BGD-a se pretvaraju u to sto se pretvaraju zbog kulture ljudi koji zive u u tom istom BGD a u kom je danas najmanje beogradjana.
Eto ja recimo na Vozdovcu bio danas ....kraj isto strokav,igraliste za decu skoro da i ne postoji,narkomana,alkoholicara...itd...koliko hoces.....parking mesto ne mozes da nadjes ni u ludilu....
To su vojni penzoneri.Prosle godine 7.jula sam imao tu losu srecu da idem u maxi i da naletim na taj skup. Kad sam vec kod toga danas je praznik fosilima.Vec sam objasnio da su penzioneri mamac za pacijente, blok 23 lici na mini kvantas.Nikada nisam videla da iko ovde peva ispred maxija. Vidim, da je veci problem od narkomana i alkoholicara to sto ima mnogo penzionera. Sta su penzioneri, niza bica?Alkoholicara i narkomana ima svugde, to nije problem samo bloka 23.
Sta je kvart? Koliko ja znam tako Hrvati zovu blokove, onda mi nije jasno zasto kvartovi i blokovi, kad je to jedno isto. Da li ti uopste zivis u bloku 23?
Jel znate vi da ne moze u normalnom svetu svako kupiti stan de oce..nego se skupe stanari i odluce da li ce primiti novog komsiju![]()