- Poruka
- 485
Znas kad ce da mi donesu na BB ???!!!
Nikad !
Ja ipak zivim iza sedam gora i iza sedam mora![]()
pa onda ima sema.. nadjes baju kod ybc-a on ih naruci i sednete u kaktus i kad ti donesu jelovnik sa njihovim picama stize baja iz gonzalesa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas kad ce da mi donesu na BB ???!!!
Nikad !
Ja ipak zivim iza sedam gora i iza sedam mora![]()

Baju ?
Znas nekog da mi preporucis ?
E da mi je znati kako je teta Rubi ....![]()

Pozdravi je puno kad je vidis ...bas mi nedostaje ...bila je osvezenje na forumu![]()

,a ispred njega ide žena,njegova..ne'am pojma...ja tamo kad odem,odem da se opustim,ono..da izblejim,rnem,popijem pivo i tako..

e..kapiram te...bas je uzas,ljudi su stoka,ja za prvi maj nikad nisam bio tamo..u stvari nikad nigde nisam bio za prvi maj,jer ne "obelezavam" taj datum,a svoju flasu od piva i kutiju od cigara sam uredno bacio u kantu kod kosarkaskog terenaZivim na 150 m od Košutnjaka i kad vidim ujutru dok setam psa sta ostave iza sebe ti sto jedu i piju, hebu po košutnjaku zlo mi je.
Posle prvomajskih praznika košutnjak je bio djubriste a ne šuma ....deponija.
Nikad necu shvatiti ako je vec uzitak jesti u prirodi zasto onda tu istu prirodu prljati ???
Jel bas jako tesko pokupiti svoje kese sa djubretom i poneti do kontejnera![]()
O pikavcima necu ni da govorim.
A sto se filma tice ....propustili ste matorog kineza koji vezba taj-či ....to je dozivlaj ko u cirkusu mame mi moje. Čak se i moj pas ludo provodi gledajuci ga .

Ako mene pitate potpuno je neverovatno da jedno takvo mesto kao sto je mesto ubistva Kneza Mihajla bude tako zapusteno i zakorovljeno, i sad da sprovedete anketu u Knez Mihajlovoj ulici niko ne bi znao gde je to.
Mi smo ga namenski trazili pre jedno par godina i jedva al jedva nasli od korova i djubreta.
pri tom nema nikakve table ni oznake ni bilo cega sto bi ukazalo na to gde se nalazis ...
To je nasa istorija ....tako mi cuvamo svoje korene.
A kad vec pomenuste ski stazu, opste je poznato da sam ja apsolutni fan iste , pisala sam o tome nasiroko i naveliko. Ne postoji nista opustenije i prijatnije nego prva jutarnja kafa na stazi . Jos ako imate drustvo koje ume da cuti .....milina![]()