VAŠ KRAJ

Па оно није лоше...оно људи једу друге људе, да би био фаца мораш сваког дана да рокнеш неког, пичи се баскет и слуша реп...
...али овако није лоше...лепо на Новом Београду...тако...:lol:

E Ljudovi videh sad za vikend u bloku 71 neku opasnu tucu znaci ono, dosla posle milicija dokrajcila ih i to je to. E to vam ja pricam opasni su blokovi ko se sa njima zakaciii.heheheh dobro je sto nisam non- stop u Beogradu. Pozdrav

Betty:
jedino što su brze veze.
Nadam se da ne mislish na net,osim ako nije bilo ironichno.:|

Pa bloqovi su...bloqovi....posebna atmosfera,ko shto svako kaze za svoj kraj.
Jedino mi ne ide u glavu ovo svi se znaju....pa ja ne znam ni pola ljudi iz moje zgrade a qamoli iz bloqa.
Ahahahaha:lol:a to sa reperima mnogo smeshna fora.....qlinci valjda gledali mnogo TV pa utripovali da su srpski 50 cent:lol:.....faze,faze....faze odrastanja+ ruralizacija grada,spavaonica-stambeno naselje,rast u osqudci,...itd.,itd.,....
Super kraj al ne zbog urodjeniqa koliko zbog zelenila i prostranstva,ja volim shirinu.

Јбт...толико нас бије лош глас...да и кад се шалим...скапирају ме погрешно. Какав реп бре, какве глупости? Клинци не слушају ништа више реп, од рецимо рока, попа или Турака...као и свугде...баскет се игра више...јер је на сваком ћошку терен...криминала има...због огромног броја људи...процентуално ништа више од других делова...
НБГ у ствари постаје центар...пре свега бизнис-центар...а све више и културе, спорта...
По први пут у последњих пар година провалиш да је већа гужва на мостовима у време завршетка радног времена...кад се враћаш за стари део града...него у другој траци...
...и да...и мени прија ширина што каже Фроз...река још више...

A ja sam svaki put bila uzdrzana prema njemu jer nisam bila sigurna da li je to on.Ja ga lepo pitam preko telefona "Kako izgledas" on mi ne kaze ni "Smrsao sam", ni "Duza mi je kosa", ni "Isto kao sto sam izgledao" nego kaze "Odlicno" :D a onda je skrenuo temu i ja nisam ponovila pitanje uz obrazlozenje da ga necu prepoznati kad ga vidim.

Back