vas idealan zivot

• Začetnik teme Začetnik teme usb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
xiaoyu:
Ej pa ima na tom liku kako se dolazi do tamo. Al naravno nemoj da se lomiš do tamo ako ne želiš. :D

bug.gif

Take the M-40 road in the direction of Hortaleza suburb, and follow the exit to Sanchinarro suburb. When you reach that district you will see the building in the skyline
ma ima ovo ali ja nemam kola i ne znam koji je put m40 sto znaci da se do tamo najverovatnije uzima tren de cercanias i da nema metro :)
e sad od ponedeljka cu pokusati da pitam neke spance kako se dolazi do tamo :)

U Teranovi sam bio 3 puta i od sva 3 puta nasao sam samo jednu kosulju koja mi se svidela!!! Ovo ostalo je sve krs! Kad sam otisao u Knez Mihajlovu i sisao dole u muski deo, imao sam osecaj ko da sam usao ili u zensku radnju ili u gay radnju. Ja pitao onu ribu sto radi da li je to muski deo, i kad je rekla da jeste, samo sam se okrenuo i izasao iz radnje. Ono neke roze kosulje, bledo roze majice, pantale ko neki zenski krojevi! Katastrofa!!! Volim i ja markirane stvari i da budem u trendu ali ne da ode to u drugu krajnost. Necu da kupujem gay majice. Sto se tice garderobe Springfield je mnogo bolji po mom misljenju. Ili mozda Time Out, Avangardia...

Pa znas kako, kad ljudi nemaju para onda moraju i na buvljaku da se odevaju! Jbg!!! Nije da sam razmazen ali stvarno volim firmirano! I najvise mrzim ljude koji ostale klasifikuju po tome da li nose odecu iz butika ili sa buvljaka! Sta god da nose, ljude cu uvek deliti na dobre i lose ili na one koji mi odgovaraju odnosno ne odgovaraju. Moj princip je takav pa prosudite sami da li sam upravu.

Mogu reci da zivim onako kako sam zeleo u velikoj meri. Sve to sam zeleo u zivotu sam imao i u principu sam veoma zadovoljan covek i smatram da je to garant ispunjenja osim pored toga sto treba znati sta se hoce i sta se moze.

Back