Šta čini da vas žene žele seksualno?

To su žene tipa treba mi tata da me zbrine
Не бих се сложио. Рекао бих да су то углавном жене које желе да са што мање труда уживају што више у животу. Избегавају да се запосле, не нужно зато што су пословно неспособне, већ просто зато што не желе да се муче. Ипак, чак и оне морају да уложе одређени труд -- морају да спавају с неким с ким не желе, ко им можда чак и изазива гађење.

Да би жена желела да се неко брине о њој, мора прво да види себе као особу која није у најбољој позицији да доноси одређене одлуке и обавља одређене послове. То је данас све ређе јер се кроз феминистички наратив пропагира уверење да жена може бити шта год пожели. У најбољем случају, жена може да призна да је на пословном плану дефицитарна, али ретко која ће признати да је ограничених сособности када је у питању избор парнтера, одгој деце, управљање новцем, имовином и сопственим животом уопште.

Ипак, колико се мени чини, тема није о спонзорушама. Тема се бави питањем како сексуално узбудити жену.

Нису све жене исте :cool:
Niz potencijalnih razloga:
ne dopada mi se fizički, godinama, moralne prepreke(zauzet), dokon, ne dopadam mu se u srži, lijen/neradnik, arogantan, nezreo, ne poštujem ga kao muškarca i doživljavam kao slabić, mijenja žene, neinteligentan, zao, ovisnik o nečemu, laže...

Back