Kad vas odbije

Kako se ponašate kad vas žena odbije

• Samopouzdanje vam se sroza i izdeprimirate se

glasova: 4 33,3%
  • Samopouzdanje vam se sroza i hejtujete žene

glasova: 3 25,0%
  • Ego lečite tako što lažete - Šalio sam se, nisam mislio ozbiljno

• Ego lečite tako što projektujete (lažete sebe), a posle i otvoreno i druge da je ona vas muvala

• Vrebate priliku da je sretnete negde u javnosti da je oblatite i uvredite

glasova: 2 16,7%
  • Udružite se sa još nekim da je zajednički javno oblatite i izmislite laži

• Ne želite da je sretnete više

• Psihički ste zreli i u stanju da imate normalnu komunikaciju ako se sretnete

glasova: 5 41,7%
  • Analitički ste, introspektivni, samopouzdanje vam je do neba i nije vam problem da opet pokušate

glasova: 5 41,7%

• Ukupno glasova
    12
Ma nemoj me zajebavati, nošenje palačinki, blajv i igranje igrica jedva tolerantnih za tinejdžersko doba. To ti je savet tipičan za tiktok gurue koji su diplomirali muško ženske odnose na internetu - kao ako te odbija ti je ignoriši i onda će ona tebe da juri. Evo bilo ko sa dve čuke u glavi prosto mora da shvati da to veze sa vezom nema i da ljudski mozak ne funkcioniše tako.
Žene još više igraju te igrice koje ti otpisuješ. Ja ono jesam majstor u tome, zato mislim da nemaš pojma. Rezultati govore za sebe.
Ti ih očigledno nemaš tako da nemoj da popuješ.

Овако ствари не функционишу. Овако само наивни раде. Цео посао се завршава много пре самог приласка.
Не умете да играте игре другари. Све је у манипулацији. Чудно.
Нема везе како јој приђеш, барење женске се врши много пре самог приласка. Потребно је да она помисли да си ти супер и много бољи од других.

То приђи ко харамбаша не значи ништа ако она нема супер мишљење о теби.
ucis dedu kako se deca prave :)

Добро ако ви знате све, а ја не знам ништа није проблем.
Имам доста животног искуства и успеха. Шта ме брига шта причају неки цртани ликови на крстарици..
buraz ja se zenim uskoro, ti me ucis kako se muvaju devojke 😅 i pri tom se trenutno mimo svoje vodjam sa jos 2 ... samo ti sebe skrasi, ne brini za mene

buraz ja se zenim uskoro, ti me ucis kako se muvaju devojke 😅 i pri tom se trenutno mimo svoje vodjam sa jos 2 ... samo ti sebe skrasi, ne brini za mene
Неспоразум. Ти си колико сам видео писао о клубовима. Зато сам обрисао пост. Ја у клубовима ни не прилазим нешто много.
Нема потребе, тамо би смувао много горе рибе него овако преко познанстава и неких приватних журки.

Не брини се ни ти за мене. Неки мушкарци немају ни потребе да мувају већ бивају мувани.

Уживај.
Нек се младенци сложе и умноже што се каже.:pivce:

Uđete u priču sa nekom ženom uz ideju da je muvate, stvarno ili virtuelno (uz mogućnost da se ostvari), ali ona vas odbije.

To odbijanje npr. uopšte nije grubo jer je i komunikacija bila ok, ali je ipak očigledno.

Da li to podnosite kao normalan, zreo čovek ili vaš ego ima potrebu da se na neki način osveti?
Krenu da se svete.
Mislis na forumska “muvanja”? :think:

Неспоразум. Ти си колико сам видео писао о клубовима. Зато сам обрисао пост. Ја у клубовима ни не прилазим нешто много.
Нема потребе, тамо би смувао много горе рибе него овако преко познанстава и неких приватних журки.

Не брини се ни ти за мене. Неки мушкарци немају ни потребе да мувају већ бивају мувани.

Уживај.
Нек се младенци сложе и умноже што се каже.:pivce:
nisam, pomesao si me sa nekim xD
Hvala brat.
Privatne zurke 🤩 top

Back