ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 18.875
ja mislim da @Mačevalac treba da napise knjigu
On i Kija Kockar rame uz rame
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim da @Mačevalac treba da napise knjigu
Žene još više igraju te igrice koje ti otpisuješ. Ja ono jesam majstor u tome, zato mislim da nemaš pojma. Rezultati govore za sebe.Ma nemoj me zajebavati, nošenje palačinki, blajv i igranje igrica jedva tolerantnih za tinejdžersko doba. To ti je savet tipičan za tiktok gurue koji su diplomirali muško ženske odnose na internetu - kao ako te odbija ti je ignoriši i onda će ona tebe da juri. Evo bilo ko sa dve čuke u glavi prosto mora da shvati da to veze sa vezom nema i da ljudski mozak ne funkcioniše tako.
On i Kija Kockar rame uz rame
Тинејџерско доба данас траје до смрти.Ma nemoj me zajebavati, nošenje palačinki, blajv i igranje igrica jedva tolerantnih za tinejdžersko doba.
ucis dedu kako se deca praveОвако ствари не функционишу. Овако само наивни раде. Цео посао се завршава много пре самог приласка.
Не умете да играте игре другари. Све је у манипулацији. Чудно.
Нема везе како јој приђеш, барење женске се врши много пре самог приласка. Потребно је да она помисли да си ти супер и много бољи од других.
То приђи ко харамбаша не значи ништа ако она нема супер мишљење о теби.
Добро ако ви знате све, а ја не знам ништа није проблем.ucis dedu kako se deca prave![]()
buraz ja se zenim uskoro, ti me ucis kako se muvaju devojkeДобро ако ви знате све, а ја не знам ништа није проблем.
Имам доста животног искуства и успеха. Шта ме брига шта причају неки цртани ликови на крстарици..
Неспоразум. Ти си колико сам видео писао о клубовима. Зато сам обрисао пост. Ја у клубовима ни не прилазим нешто много.buraz ja se zenim uskoro, ti me ucis kako se muvaju devojkei pri tom se trenutno mimo svoje vodjam sa jos 2 ... samo ti sebe skrasi, ne brini za mene
Krenu da se svete.Uđete u priču sa nekom ženom uz ideju da je muvate, stvarno ili virtuelno (uz mogućnost da se ostvari), ali ona vas odbije.
To odbijanje npr. uopšte nije grubo jer je i komunikacija bila ok, ali je ipak očigledno.
Da li to podnosite kao normalan, zreo čovek ili vaš ego ima potrebu da se na neki način osveti?
nisam, pomesao si me sa nekim xDНеспоразум. Ти си колико сам видео писао о клубовима. Зато сам обрисао пост. Ја у клубовима ни не прилазим нешто много.
Нема потребе, тамо би смувао много горе рибе него овако преко познанстава и неких приватних журки.
Не брини се ни ти за мене. Неки мушкарци немају ни потребе да мувају већ бивају мувани.
Уживај.
Нек се младенци сложе и умноже што се каже.![]()
Mislim na sve varijante muvanja, muvanjaKrenu da se svete.
Mislis na forumska “muvanja”?![]()
У шта сврставаш дикпик?Mislim na sve varijante muvanja, muvanja, kvazimuvanja...