Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.954
Harizma, kinta ili bonus pen.s.
Ostali,...stop!
Ostali,...stop!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo, moja zena zajedno samnom kopa bunar, popravlja auto, unosi i iznosi ves-masinu, radi na betonjerki i na izlivanju ploce, istovaramo cement.......a zajedno radimo i kad kuvamo, peremo, cistimo, ...........kod nas nema muski i zenski poslovi.Nema niceg privlacnijeg za zenu od muskarca sa kim ce zajedno obavljati sve ove poslove koje Mita deli na muske ili zenske.
![]()
Ili te zeli ili te ne zeli.
Ne zna ni ona sama.
Jednostavno, ili joj se hoce ili joj se nece sa tobom.
Ili joj lezis ili ne.
Jedna od stvari oko kojih ne vredi tupiti.
Najbezveznije je kad me neko onda pita zašto? zašto ti se ne sviđam?
Ne znam čemu služi to pitanje, kao da ja to mogu objasniti
samo da znas..nije napusavanje teranje na pusenjeNapusavanje
pa kazes..ruzan si brateNajbezveznije je kad me neko onda pita zašto? zašto ti se ne sviđam?
Nijedna zena ikadakazem im da sam gej i onda se trude da me preobrate.
Thats what she said.Nijedna zena ikada
Погрешили су у процени твоје самосвести, тј. преценили су је. Иначе, самосвест је једна од компоненти емоционалне интелигенције.Najbezveznije je kad me neko onda pita zašto? zašto ti se ne sviđam?
ooo taktikakazem im da sam gej i onda se trude da me preobrate.
..pa sad deep throat lici na napusavanjesamo da znas..nije napusavanje teranje na pusenje![]()
Bogami tvoja zena sigurno ima i tesku ruku kad radi sve te poslove.evo, moja zena zajedno samnom kopa bunar, popravlja auto, unosi i iznosi ves-masinu, radi na betonjerki i na izlivanju ploce, istovaramo cement.......a zajedno radimo i kad kuvamo, peremo, cistimo, ...........kod nas nema muski i zenski poslovi.
"Ihihi Mico i ja volim donji ves, hajde mi pokazi sta sve imas."ooo taktika
Pa eto ja je nemam.Погрешили су у процени твоје самосвести, тј. преценили су је. Иначе, самосвест је једна од компоненти емоционалне интелигенције.
То је тако са женама генерално.Pa eto ja je nemam.
Znam da mi se neko ne dopada ali nije taksativna stvar
Zato što je to i podsvest, instinkti, čula, svašta nešto, intuicija, i meni jedan stariji prof rekao davno da uvek pazim na prvi utisak o nekomeТо је тако са женама генерално.
Што краће и уже панталоне Братац, веруј ми!
Moc i manipulacijaMuškarac koji nije u vezi može u trenu da odluči da li bi hteo ili ne da ima seks sa nekom ženom. Žena ne mora da uradi ništa drugo nego da izgleda onako kako izgleda.
Pogledajte prilog 1756025
Ali, kod žena je to mnogo komplikovanije...
Šta je to što čini da vas žene žele seksualno?
. . . , debeli novcanik.!? (keš je ženska vajagra)Muškarac koji nije u vezi može u trenu da odluči da li bi hteo ili ne da ima seks sa nekom ženom. Žena ne mora da uradi ništa drugo nego da izgleda onako kako izgleda.
Pogledajte prilog 1756025
Ali, kod žena je to mnogo komplikovanije...
Šta je to što čini da vas žene žele seksualno?