Milan Maksimović
Zainteresovan član
- Poruka
- 227
Možda su "muškarci" pod velikim navodnicima protiv mene ovde ali zato me pravi MUŠKARCI podržavaju. Ako tebi ovaj Skafander deluje kao muškarac onda ti živiš u ozbiljnim iluzijama.U pravu je čovek- odlučuju muškarci. Naše supermoderatorke prvo pitaju šefa šta da rade, pa ako šef kaže neka teme- onda tema ostane.
Dok s druge strane kad forumaš vređa forumašicu dva dana uz podršku muškog klana, drugu forumašicu naziva svinjim koja treba da čeka na klanje i koja kad na to upozori žensku supermoderatorku - ona ćuti, nema vremana da se meša, a druga supermoderatorka po nalogu odozgo je banuje u 4 ujutru zbog - pazi sad - SPAMA
To ti je naša ženska moderacija- brišu gluposti, a na nasilje i mizoginiju okreću glavu. Dozvolile su da jedna forumašica ode skoro zbog nasilništva koje je trpela.
Ova tema je inače benigna, kao omalovažavanje žena- ali od strane forumaša koji samo nema pojma, ali nije nasilnik (bar joiš nema dokaza), nije vređanje nijedne forumašice konkretno. Pritom je forumaš u manjini, muškarci su protiv njega, ne može da se poredi kad klan vređa jednu forumašicu dok masa ćuti (valjda smatra da forumašica to zaslužuje)- to je nedopustivo nasilništvo ali im to ne samo ne smeta- nego ućutkuju žrtvu.
Tako da očekujem da će obrisati ovu temu da se dokažu kako mnogo paze na čast žena.
Zanimljiv sociološki fenomen, baš me zanima kako će da se završi i ova epizoda.