VARANJE---ILI ne?

Za mene je prevara jedino ukoliko dodje do kontakta, i to do sexa. Mada se i to nekad moze oprostiti. I ne slazem se sa onim da muskarci vise varaju, smatram da svi to rae podjednako.:twisted:

Sad bi te Bil Klinton igrlio i izljubio.
Eh...gde si bila kad si mu trebala, ne bi morao da laze pod zakletvom.
Covek je na pitanje: Did you have sex with Ms.Lewinski, rekao: No, we did not have sex ! :mrgreen:

DA LI JE VARANJE i ako mislite na nekog drugog dok ste u vezi sa nekim????

Recimo , zavisi koliko su intenzivne misli ... i ako mislimo na drugog vise nego na devojku/decka i ako nam je sve vreme mozak obuzet tom drugom osobom i ako zelimo da vise vremena provodimo sa njima i pricamo vise sa njima nego sa partnerima , cak iako ne radimo nista sto rade "momak i devojka" , ali jednostavno nam je odjednom druga osoba postala predmet cestog razmisljanja i zelje , onda da ...

8) :-o :o

jeste varanje.

ali ne osobe sa kojom si.

vec varanje samoga sebe.

a to je gore.

Ne nuzno, moze zavaravanje da bude i obicno preispitivanje, ili korak unazad. Takodje, vecina ljudi na neki nacin bezi od stvarnosti, bar povremeno, neko kroz alkohol, neko kroz droge, neko kroz sanjarenja o tamo nekom nedostiznom ili novom. A to stanje koristi samo pesnicima, ostali skapiraju da su snovi samo snovi dok su snovi.:lol:

Gore bi mi bilo da je on fizicki sa mnom, dok o drugoj zeni misli, masta, zeli je i voli, nego da mu se desi da spava sa drugom, iako mene voli...
definitivno
ne mogu da zamislim da spavam sa jednim, a mislim na drugog muskarca...
i bas bi mi bilo uzasno da znam da je neko sa mnom, a da misli na drugu ribu..lakse bih podnela da je dovede u nas krevet, pa da se svi skupa zabavimo:mrgreen::lol:

ne varas tu osobu vece sebe
zavaravas se da je osoba pored tebe prava
kad nadjes pravu osobu onda nema razmisljanja o drugoj osobi
to ne znaci da su ti oduzeli moc vida pa da ne konstatujes da je neko dobar frajer ili riba ali onda ostane samo na konstatciji nema razmisljanja Ja tako,,,,

Back