vanzemaljci ma mesecu

da li verujete u vsnzemaljski zivot na mesecu?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
0.jpg

Da verujem u vanzemaljce. Ima ih svuda oko nas. Ovo sto slusate na history channel , national geografy i ostale tv emisjije su cista budalastina. Vanzemaljci postoje i NASA se iskljucivo njima bavi, dok nas programiraju da verujemo da smo jedini u svemiru!? pazi te budalastine. Pa i pre nas je neko morao postojati, nismo mi jedini od postanka do sada. .

Zapravo je skroooooooz suprotno... Ti si programiran da u to vjerujes na nacin da mislis da je to skriveno... I ovo sto si napisao je stvarno plod takvih poktreta... Bice da su cionisticki! Ne kazem da nema vanzemaljaca, ali ako mi ne mozemo dalje od mjeseca otkud bi oni mogli ovamo... Niste djeca pa da mastate da su oni dosta razvijeniji od nas... Inace religija sve objasnjava, tako da te fantazije mozete bataliti... NASA vec ima drugi plan! Mnogo zlobniji nego sto mislite...

Zapravo je skroooooooz suprotno... Ti si programiran da u to vjerujes na nacin da mislis da je to skriveno... I ovo sto si napisao je stvarno plod takvih poktreta... Bice da su cionisticki! Ne kazem da nema vanzemaljaca, ali ako mi ne mozemo dalje od mjeseca otkud bi oni mogli ovamo... Niste djeca pa da mastate da su oni dosta razvijeniji od nas... Inace religija sve objasnjava, tako da te fantazije mozete bataliti... NASA vec ima drugi plan! Mnogo zlobniji nego sto mislite...

Sta religija objasnjava?
Koji je to plan ?

Sta religija objasnjava?
Koji je to plan ?

Sad ce me neki ljudi bombardovati ovdje... Ali ajd... Moja vjera je Islam, a Islam jasno ukazuje na postojanje vanzemaljskog zivota. A Bog je stvori dzine i ljude da mu budu pokorni.
http://bljesak.xtreemhost.com/vanzemaljci_u_islamu.htm

A sto se tice Nasinog plana, to je vise cionisticki pokret, novi svetski poredak, masoni i illuminati tako da ne bih to pocinjao. Na YouTubu imas fenomenalan serijal The Arrivals RELOADED English (imas i prvu verziju)... Preporuka za pogledati... pozz

Sad ce me neki ljudi bombardovati ovdje... Ali ajd... Moja vjera je Islam, a Islam jasno ukazuje na postojanje vanzemaljskog zivota. A Bog je stvori dzine i ljude da mu budu pokorni.
http://bljesak.xtreemhost.com/vanzemaljci_u_islamu.htm

Ma neće te niko izbombardovati.Nije bitno koje si vere,već kakav si čovek.
Čak i Biblija potvrđuje vanzemaljski život pa i letelice koje ljudi viđaju danas.
Ali ipak ja verujem da je to vanzemaljski život iz druge dimenzije,a ne iz našeg materijalnog univerzuma.A to potvrđuju i ponašanje njihovih letelica koje su iznad materijalnih zakona.Odnosno njihove letelice se ponašaju u skladu sa zakonima iz paralelnog univerzuma.Takođe verujem da mi imamo više zajedničkog sa njima nego što mislimo,jer smo mi svi bili nekada isti,odnosno braća,a to što su oni tamo a mi ovde jeste različit pravac duhovne evolucije.No oni tu bratsku vezu nisu zaboravili pa nas posećuju,bez obrzira što smo mi njih zaboravili.

Illuminati (odgovorni za red u 3D preko Greys-a dobijaju instrukcije) < Greys (nesto kao androidi kojima upravljaju Anunnaki) < Anunnaki (glavni i odgovorni u 4D)

..i onda su Reptili unistili Anunnakije i sada oni koriste Greyse da bi kontrolisali 3d

Ja sam tako razumeo citajuci neke starije Teme

U kakve sve gluposti ljudi veruju.... :dash: Kakve veze ima Goku i Dragon Ball sa vanzemaljcima... To je jedan od najboljih crtani koji sam obozavala da gledam i normalan je tipican crtani za malu decu. I onda slucajno naletim na temu o vanzemaljcima i vidim post o tome kako je dokaz da vanzemaljci postoje to sto Goku ima rep... I moram da dodam nesto u vezi onih slika gde su kao gradjevine na Mesecu. To jesu gradjevine al kako vi znate da se na Mesecu?! Vidi se samo mali delic i nikako se ne moze znati gde su te gradjevine. Otkud znate da nisu u Mongoliji? xD (za Mongoliju sam lupila, jer je veoma nenaseljenija zemlja i tamo ladnjaka mogu napraviti neku glupu gradjevinu sliakti crno belo i pokvariti rezoluciju i reci da je to na Mesecu)

U kakve sve gluposti ljudi veruju.... :dash: Kakve veze ima Goku i Dragon Ball sa vanzemaljcima... To je jedan od najboljih crtani koji sam obozavala da gledam i normalan je tipican crtani za malu decu. I onda slucajno naletim na temu o vanzemaljcima i vidim post o tome kako je dokaz da vanzemaljci postoje to sto Goku ima rep... I moram da dodam nesto u vezi onih slika gde su kao gradjevine na Mesecu. To jesu gradjevine al kako vi znate da se na Mesecu?! Vidi se samo mali delic i nikako se ne moze znati gde su te gradjevine. Otkud znate da nisu u Mongoliji? xD (za Mongoliju sam lupila, jer je veoma nenaseljenija zemlja i tamo ladnjaka mogu napraviti neku glupu gradjevinu sliakti crno belo i pokvariti rezoluciju i reci da je to na Mesecu)

maya ti si vrlo inteligentna devojka :worth:

Jeste. Svako ko je gledao Dragon Ball sada ide da pali crkve i rusi spomenike po grobljima.

I ubijaju svoje vršnjake preko batina,noževa ili oružja.:lol:

Sad razumem zasto ja to sve radim... :rotf: :rotf:

Salu na stranu, kako ima toliko glupih ljudi... Ma da, on je cuo kako je crtani satanizovan i programiran da satanizuje decu. Pobogu urazimi se. :roll:

Ma neće te niko izbombardovati.Nije bitno koje si vere,već kakav si čovek.
Čak i Biblija potvrđuje vanzemaljski život pa i letelice koje ljudi viđaju danas.
Ali ipak ja verujem da je to vanzemaljski život iz druge dimenzije,a ne iz našeg materijalnog univerzuma.A to potvrđuju i ponašanje njihovih letelica koje su iznad materijalnih zakona.Odnosno njihove letelice se ponašaju u skladu sa zakonima iz paralelnog univerzuma.Takođe verujem da mi imamo više zajedničkog sa njima nego što mislimo,jer smo mi svi bili nekada isti,odnosno braća,a to što su oni tamo a mi ovde jeste različit pravac duhovne evolucije.No oni tu bratsku vezu nisu zaboravili pa nas posećuju,bez obrzira što smo mi njih zaboravili.

E onda nisi citao moje ostalo post-ove... :whistling:
Neko je pomenuo illuminate... Ti si pomenuo neku drugu dimenziju... E pa sada... Ja cu dodati sahovski pod i masonske rituale za uspostavljanje kontakta sa dzinskim svijetom. [to bi trebalo da bude crni dio sahovske table... Mi smo bijeli :ok: :tick: ]
Mrzi me sto trenutno nisam kuci pa da Vam pokazem neke dokaze za postojanje ove druge dimenzije... BTW, je li ko gledao film "The Fourth Kind" sa Milom Jovovic.
Odgledao sam (u kasne sate :thumbdown: ) i nisam stvarno mogao ostati ravnodusan prema tome zato sto je to neki, nazovi, poludokumentarac. E sad, ako imate vremena pogledajte i zanemarite sve osim onog sto ne bi cinilo taj FULL dokumentarac. Primijeticete da to blage veze nema sa vanzemaljcima, vec...

To be continued...

Ceka me analiza :rida:

al kazem ti ozb. citam ove komentare i gledam kakvi su bolesni...msm stvarno dragon ball obican anime satanizuje decu...uuu *** da nema nesto lose i u digimonima...DECO IZBEGAVAJTE POKEMONE,DIGIMONE,NARUTA,BLIC,DRAGON BALL JER VAS TO SATANIZUJE!!!:rotf:

Al ja ne verujem da to ljudi pisu. :dash: A za taj kompliment da sam inteligentna devojka, ti hvala ;) Kad bi ti jos znao kolko ja godina imam :rotf:

Mesec nastao u sudaru?
17. jun 2010. | 10:26 | Izvor: Tanjug
Vašington -- Naučnici smatraju da je Mesec, naš jedini prirodni satelit, nastao posle velikog sudara koji se u dalekoj prošlosti dogodio našoj planeti.

Stručnjaci u NASA ističu da se fenomen dogodio pre 4,6 milijardi godina, kada se jedan objekat veličine planete sudario sa Zemljom.

Kolizija dovela do stvaranja oblaka kamenja "raspršenog" oko naše planete koji se postavio na orbitu. Oblak se vremenom ohladio, a kamenje u njemu se sakupilo i formiralo ono što danas zovemo Mesecom.

U NASA ističu da je udar bio toliko jak da je doveo do oslobađanja toplote i energije od kojih je nastao okean magme koji je sadržao vodu. Po naučnicima američke svemirske agencije, voda je isparila u vulkanskim erupcijama, a magma je hladeći se formirala sloj kamenja ispod kore.

Naučnici su zaključili da na Mesecu ima mnogo više vode nego što se verovalo, ali da se ona nalazi duboko ispod njegove površine, preneli su strani mediji.

A secate se sta je rekao Zekarija Sichin éplaneta nibiru se sudarila sa zemljom i tako je nastao mesec a i zivot" i on je to procitao na one sumerijanske tablete jos pre 30godina
Pa ko je sada lud a ko pametan :think:

Mesec nastao u sudaru?
Vašington -- Naučnici smatraju da je Mesec, naš jedini prirodni satelit, nastao posle velikog sudara koji se u dalekoj prošlosti dogodio našoj planeti.

Stručnjaci u NASA ističu da se fenomen dogodio pre 4,6 milijardi godina, kada se jedan objekat veličine planete sudario sa Zemljom.

Kolizija dovela do stvaranja oblaka kamenja "raspršenog" oko naše planete koji se postavio na orbitu. Oblak se vremenom ohladio, a kamenje u njemu se sakupilo i formiralo ono što danas zovemo Mesecom.

U NASA ističu da je udar bio toliko jak da je doveo do oslobađanja toplote i energije od kojih je nastao okean magme koji je sadržao vodu. Po naučnicima američke svemirske agencije, voda je isparila u vulkanskim erupcijama, a magma je hladeći se formirala sloj kamenja ispod kore.

Naučnici su zaključili da na Mesecu ima mnogo više vode nego što se verovalo, ali da se ona nalazi duboko ispod njegove površine, preneli su strani mediji.

A secate se sta je rekao Zekarija Sichin éplaneta nibiru se sudarila sa zemljom i tako je nastao mesec a i zivot" i on je to procitao na one sumerijanske tablete jos pre 30godina

Joj jednom nauka samo povrdjuje ono sto su sumerani znali

Mesec nastao u sudaru?

Ma daj bre ovo je matora teorija ....

Kucaj Teja (Theia) na googleu ili wikipediji ... Ili Giant Impact Hypothesis.

Back