ikica75
Ističe se
- Poruka
- 2.214
Joj, kupila ampule, sutra kreće bockanje!
Draga, samo hrabo do pobedeeeee!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj, kupila ampule, sutra kreće bockanje!
Hvala vam cure. evo roknula danas prva 3 menopura. U subotu prvi uz. Nekako
sam nestrpljiva!
Kakve su ref vrednosti? Za insulin mislim. Obično se kod IR javlja da je glukoza nakon jela manja nego našte .
Glupi tel. Znači 2 sata nakon jela bi trebalo da bude u okviru tih vrednosti. Meni se to malo ne sviđa. Da li si pila glukozu ili samo doručkovala?
mr razmišljam o tebi od juče... nisu ti rezultati toliko loši, ali bih ja ipak možda uradila opet. ja i sa približnim rez kao tvoji pijem metformin i baš pazim na ishranu. ne znam koliko je insulin "bitan" za kriotransfer, znam da može da pokarambusi ostale hormone. mnogi lekari ne smatraju insulinsku rezistenciju velikim problemom, neki ga čak ni ne prizjanu, kažu ma to je metabolički problem...
recimo ja kad sam sredila IR, ostala trudna prirodno...sad kad sam prešla na paleolitsku ishranu, proradio mi levi jajnik, oslabila 8-9 kg, insulin mi je školski.
ne bih da te plašim, ali ne škodi odraditi opet. i mođda ne bih pojela red čokoladenego ono što obično doručkuješ, plus može kafa.
ljubim te.
Da danas sam bila. Provela celo pre podne u Betaniji. grr, otišla u 6.45 pa čekala do
11. Sutra još jedan uz. Verovatno i stop inekcija a u četvrtak aspiracija. joj.
A za insulin ne brini, ako dva lekara kažu da je ok, onda ja valjda dobro mamu mu. Ljubim i pišem sutra.
Koliko se ja sećam u socijalnom je isto komisija koja pregleda da li imaš sve potrebne analize. Mada ja sam bila pre 5 godina, ima li neko noviji da zna?