Naravno da nema predaje i kakvo umiranje nade. Akcija tek pocinje. Samo se ti opusti i cekaj betu.
Jesi li dobila neku terapiju?
Jesi li dobila neku terapiju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa posebno, utrogestan i femibion.
Zsuki, sve ovde već znamo da pravila nemaEmbrion je embrion
![]()
![]()
Potpuno se slazem sa tobom i navijam za zsukinu bebui verujem da ce biti OK
![]()
Zene moje, evo da javim šta ima novo- maloprije sam uspjela dobiti UKC Maribor iz ko zna kojeg puta- zauzete linije non stopNisu mi odgovorili na mail ni nakon 8 dana, pa rekoh idem ja zvati pošto danas treba da dobijem. Rekla mi je sestra da će doktor pogledati nalaze i reći od kad da primam heparin i pita da li imam recept za isti, a meni rekli da dođem u bolnicu na jedan dan na obradu da bih dobila recept
Kaže ona: "Al' je to kod vas komplikovano"
U pravu je žena potpuno, a i šta će mi recept kad oni nemaju da mi daju već ću sigurno morati sama kupovati
Uglavnom, rekla je da ćemo se čuti danas ili sutra da dogovorimo za dalje. Uh, koliko nama jadnicama živaca treba za sve ovo......
Užas. E pa ni ne znam kad vadim, mislim 30 og maja. Za sad leškarim. Hvala ti na bodrenju!
E pa super mr. i za kad se očekuje transfer?
Ja leškarim i dalje, čitam knjigu, gledam tv, igram se sa ćerkom. Od subote sve normalno. Dosadilo mi ovo dangubljenje. Još ne mislim da betu, biće drž ne daj sledeće nedelje!
Pa super i treba tako!!! zamisli ode tvoj m odmrzne ih i ubaci švalerki ahaha šalim se!
Ja sam imala ODVRATNO iskustvo sa FET u Genesisu. .... prvo prilikom zamrzavanja nismo dobili nikakav papir gde stoji ko je šta zamrznuo pod kojim brojem ili bili šta. Čak ni račun da smo platili. Kad smo se odlučili za transfer, ja sam primala neku terapiju I transfer dogovoren Za subotu predveče. Mi došli na kliniku, vrata zaključana. zvonimo. izlazi neka nadrkana sestra, šta hoćete. Imamo FET. NEMA DANAS NIKO NA PROGRAMU. mi u čudu, pa šta kako, gde ja dr. Nema nikog od dr. .... muž krenuo da preti, tek je onda pogledala u neku svesku i kaže nisu vam preživeli embrioni. mi zahtevali da neko od dr ili embriolog priča sa nama. Niko. Na kraju lična asistentkinja Kopitovićke došla da razgovara sa nama, sve joj neprijatno. Ništa ne zna. Užas. Nemam nikakvog traga ő tom pokušaju.
Sreckice, hvala sto si se ukljucila i sto si nam prenijela svoje iskustvo. Ako nista drugo, bar je korisno znati da negdje postoji i neko ugodnije mjesto za nasDrage devojke ,
Prativ vas stalno , ali ne volim mnogo da pišem jer me je prošlog puta neka iskusna gospođa naribala i nije mi baš bilo lepo zbog toga .. Sada sam morala da se umešam . Nije tačno da je svuda ista priča . I ja sam to mislila prvog puta nakon dva neuspela transfera kod beogradskog najvećeg stručnjaka .Da ne pominjem loša osećanja koja su vam svima dobro poznata. Dovoljno je reći nejveći stručnjak za VTO u Beogradu mi je rekao Nije vas Bog pogledao ... To me je probudilo ... Odluka da nikada više ne odem na VTO u Srbiji bila mi je najbolja u životu .Preko klinike iz Beograda koja mi je organizovala sve potrebne analize i pripremu uz maksimalnu posvećenost otišla sam na VTo u Grčku . I ne biste verovale šta sam tamo doživela . Organizacija , stručnost i posvećenost pacijentima na najvišem nivou . Ležite u sobi sa 5-6 žena a imate osećaj da ste za njih jedini i najvažniji . Sestre i lekari su konstantno pored vas . Direktor klinike , možda najveći stručnjak u njihovoj zemlji, lično razgovara sa tobom nakon aspiracije i pre transfera , i na sva pitanja ti ljubazno odgovara . Nema gledanja sa visine , nema nejasnih odgovora . Prilikom transfera na UZ se prati vraćanje embriona ( nema puštanja snimka na televizoru za koji mislim da je snimljen ko zna kada ) ... Dobiješ njihove brojeve mobilnih telefon za slučaj da ti nešto zatreba kada napustiš kliniku .... Dalje , sve preuzima klinika koja me je ovde pripremala , a koja je po meni na samom vrhu ... Zato , savetujem svima zaboravite VTO u Srbiji . Naš mentalitet ne dozvoljava da budemo uspešni . Jer ko nije prvo čovek , ne može biti profesionalac . Nažalost većina naših stručnjaka misli na svoju slavu , promociju na TV kako bi privukao veću zaradu . A ne daj bože da treba nešto da ti objasni , ko si ti da pitaš mene najvećeg stručnjaka ....Toliko od mene i bebice koja raste u mom stomaku ... Pozdrav
Libra, ocekujemo izvjestajZsuki navijam.....nisam pisala imala puuuno obaveza..U ponedeljak se javljam na Betaniju prve konsultacije imam,pisacu sta je bioi.Zsuki i ostale devojke drzite se ,ljubim vas sve i jaaaako navijam
![]()
Bas na vrijemeProkrvarila sam danas. 9 ti dan od embriotransfera.
Prokrvarila sam danas. 9 ti dan od embriotransfera.
Ja sam danas pozvala Genesis u NS da se raspitam o vantelesnoj, kako to ide ko
d njih, koji mi nalazi trebaju, koliko se ceka... odgovor na sva pitanja je bio "zakazite konsultacije kod dr Crnogorac". Besna sam zalupila slusalicu, prosto ne mogu da verujem da nece da mi daju neke osnovne informacije. Pa nisu jedini koji to rade, a ja se jos nisam odlucila gde cu, ovim danas me ni malo nisu privukli. Eto, morala sam da vam se pozalim malo. Koju privatnu kliniku mi vi preporucujete?
Znaci ja treba da idem od klinike do klinike na konsultacije i da se naplacam tih
konsultacija samo da bih izabrala doktora i kliniku ??? Pa to je totalno bzvz