libra35
Zainteresovan član
- Poruka
- 166
Ma nemoj da brigas to su suuuper zalihe....E da je meni toliki

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj amh je jos diskutabilan nzm sta da kazem..meni je mali posle vto a i pre toga nije bio sjajan ali on ne opada svima bas tako rapidno.Nekom se godinama poilako smanjuje za 0,00001 nzm sto je meni teko opao,mada njoj bio sumljiv taj poslednji nalaz.Mislim da brojke u medicini nisu 2plus 2 i da se ne treba vezivati bes tako za rezultate i svaki organizam je svoja prica.NADAM se jako i kazem valda ce i nas Bog pogledati kao i vas drage devojke.To je moja prica ukratko pa se pisemo..Inace devojke koje nisu radile vto da ih ohrabrim da nije nista strasno..
Izvinite na greskama u pisanju malo sam zurila.Mr kazi mi kakvu si terapiju imala na vto,tj koliko si ampula i kojih primila?Mozda sad organizam nadoknadjuje i sam dolazi u balans posle vto...hormoni se uzburkali pa ti se se sad ciklus skratio.Ko ima skracen ciklus valjda mu je ovulacija kasnije posle 14 dc.Jel osecas svoje ovulacije u vidu probadanja,bola....pumpanja jajnika i sl?
- - - - - - - - - -
Sto mislis da tvoj amh nije sjajan....pogledaj tablicu po njemu je optimalan![]()
Nama su trazili samo osnovno- hormone, test na HIV, hepatitis, amh, jedan spermogram... (radili smo privatno u Mariboru). Prve konsultacije smo imali u maju, a u proces usli u septembru- mozda bi bilo i prije da nema godisnjih odmora, ne znam. Uglavnom, nisu mi puno trazili od nalaza, ali sam ja poslije negativne bete sama trazila uputnice za jos neke analize. Eto, ne nam kako se brzo dolazi na red kad se radi privatno u Srbiji.Jel ista procedura ako se ide privatno i na teret drzave na VTO? Ili se privatno to sve dosta brze odradi? Mislim jel iste nalaze traze? Meni je sve ovo jakoooooooooo usporeno, dok zakazemo kod jednog pa kod drugog doktora, nikako da sakupimo sve da apliciramo
Izvinite na greskama u pisanju malo sam zurila.Mr kazi mi kakvu si terapiju imala na vto,tj koliko si ampula i kojih primila?
- - - - - - - - - -
Libra, pise u otpusnom pismu 22 ampule GonalaF.
A zasto ste izabrali Maribor? Secam se nekad ranije da mi je sestra hvalila doktore tamo, ona je radila vto u Italiji cini mi se i iz prve joj je uspelo al cula je i tamo za te u Mariboru. Sad mnogi idu i u Prag, ne znam zasto, kad i nase strucnjake hvale?
Ja sam danas valjda zbog pms-a bas u bedaku zbog cele ove situacije pa bih najradije na vto odmah sutra![]()
Savjetovala bih svakoj od vas da uradi sve moguće nalaze,jer je meni dr.Ljubić dao sve moguće i naravno tu se pronašlo,srećom,i neke stvari za koje možda nikad ne bih saznala,a sad ću znati šta i kako...Bar se nadam više![]()
Zato što je moja drugarica radila VTO u par država (uključujući i Srbiju i Hrvatsku) i tek su joj u Mariboru otkrili zbog čega ne uspijeva i onda joj je uspjelo iz prve, ali i da nije ona kaže da bi opet radila tamo jer se vidi da su najstručniji i najsigurniji u ono što rade. A ja sam iz Republike Srpske, tako da imam isto da putujem i do Beograda i do Maribora, pa reko' kad mi je već zbog puta svejedno, onda biram one koji se duže bave problematikom
A kad već pominješ pms- ja dobila juče, evo leđa mi se raspadaju
- - - - - - - - - -
Hvala AngelNije to nešto za brigu, al kad smo jadnice već isprepadane i u svemu vidimo potencijalni problem i crv sumnje
![]()
Sta podrazumevas pod tim sve moguce? Ja sam bas nova u svemu ovome, pa se osecam ko djak prvak medju vama. Vidim da ste vi sve usle u materiju dok je meni sve ovo jos uvek spansko selo, ja tek skupljam osnovne nalaze koji mi trebaju da apliciram
AMH me ne brine u smislu da je los, vise me brine sta ce od njega ostati kad krenem u procese ako mi o glavi ne budu radili pravi ljudi.
Angel1983 ko ti je bila dr?
- - - - - - - - - -
Nije mi jasno zasto nam u startu ne daju sve nalaze da povadimo, da smanje taj procenat neuspesnih VTO, zar i njima nije cilj da naprave sebi reklamu sa dobrom "prolaznoscu" da tako kazem
ćao, cure! samo da vam javim, ja u četvrtak idem na kontrolu, još pijem kontracepciju, pa ako sve bude u redu, prekidamo i sa ciklusom krećemo u postupak....joj. frka neka.
ćao, cure! samo da vam javim, ja u četvrtak idem na kontrolu, još pijem kontracepciju, pa ako sve bude u redu, prekidamo i sa ciklusom krećemo u postupak....joj. frka neka.
Zsuki75 nema frke, samo opusteno i veruj u uspeh :-*
- - - - - - - - - -
Drage moje,samo da javim da sam trenutno u postupku provere da li imam trombofiliju ili ne. Sutra sa analizama idem kod hematologa da mi procita rezultate i da konacan odgovor.
Jelenams, javi nam šta ti je rekao hematolog. Ako je za utjehu, ja imam urođenu trombofiliju (dvije mutacije).
Zsuki75 nema frke, samo opusteno i veruj u uspeh :-*
- - - - - - - - - -
Drage moje,samo da javim da sam trenutno u postupku provere da li imam trombofiliju ili ne. Sutra sa analizama idem kod hematologa da mi procita rezultate i da konacan odgovor.
Jelenams, javi nam šta ti je rekao hematolog. Ako je za utjehu, ja imam urođenu trombofiliju (dvije mutacije).
Ako vam je za utjehu i ja imam neki parametar,za sad,koji ukazuje na to.Ostale nalaze radim za oko 2 ned.pa dok budu gotovi mjes.dana.Ništa,bockaćemo se.Inače ti heparini s.c.bole kao đavo
![]()