Draga Vasilije, malo sam iznenadjena postupkom Genesisa. Ja sam njihov pacijent od 2008. god i samo lepe reci imam za njih, ali ovo je bas zabrinjavajuce!!!
Ja znam da oni nemaju dezurnog doktora, samo medicinsko osoblje, mada mi i to nije bas najjasnije, al dobro, ali ne mogu da verujem da doktorka nije mogla da dodje ujutru s obzirom na situaciju. A ja ni ne idem kod drugog doktora, tj ovog u mom gradu, s obzirom na to da ne smem da se krecem,pa mi mama ili sestra idu po doznake. Crnogorac ce mi voditi trudnocu do porodjaja, pa u Betaniju na porodjaj. Tako sam se sa njom dogovorila, ali, sta sad to znaci?? Gde cu ja ako mi, ne daj boze, zatreba pomoc??? Zar placam tolike pare da bi mi oni rekli, do 10 ujutru ne radimo! A ovde kod nas u bolnici je takva situacija da oni kad vide da si vto, samo sto ne prevrnu ocima i ne oteraju te u pm. Mislim, malo preterujem, duznost im je da ti pomognu, i hoce, ali ipak svaka od nas ima vise poverenja u svog doktora i sigurnija je.
Drago mi je da je sve ispalo dobro, i sa tobom i sa bebama, to je najbitnije. Kada ti je sad sledeci uz u Genesisu? Ja bih je na tvom mestu pitala za tvoju situaciju. E, sad mi je bas skocio pritisak.
Ti se sad cuvaj maksimalno, mazi bebe svoje, bice to sve dobro, borci su to veliki! Ja te pozdravljam puno!!!