Hvala ti draga, mi smo vec zakazali septembar u Leskovcu kod Stojkovica. Prevagnulo je to jer su moje dve koleginice isle tamo, jedna ima decaka 20 meseci (iz drugog), a druga je trudna, nosi devojcicu I termin joj je avgust (iz prvog, a ovde je odbijena na komisiji u Fondu). Ona sto ima decaka, prvi put smo radile zajedno preko fonda I ona je iskoristila samo jednom I odustala od njih, a ja sam sva tri puta iskoristila I izgubila vreme, ali to se ne moze vratiti pa idemo dalje.
Kod nas je po njihovom muski sterilitet da se ne ponavljam, pisala sam na ovom forumu. Prvi put od 5 jc ni jedna se nije oplodila, drugi put izvadjeno 3 jc, dobijeno 5 embriona I nije uspelo, treci put 1 jc nije se oplodila. Sve je bilo "ICSI", a zapravo ja sam imala samo jedan ET iz tri puta. Ne znam pravi razlog I oni kazu desava se, tako da sam ja prilicno razocarana, jedino mi je nadu ulio Stojkovic kad smo bili kod njega na konsultacijama. Nista on nije obecavao, ali nekako mi je sto bi nas narod rekao odma legao I stekla sam poverenje u njega. Verovatno ima uticaja I to sto imam dva pozitivna primera iz mog neposrednog okruzenja, pa nekako je lakse I odmah se pozitivno razmislja. Ali dobro, vreme ce pokazati svoje da li smo napravili dobar izbor ili ne.
Uzivajte u najlepsem segment zivota zene!!!