Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da vam ukratko podnesem izveštaj! Bila na pregledu. Trenutno sma u 23-oj nedelji. Bebe su dobre , možda trunku manje za svoj uzrast. Teške su oko 500-550gr i dugačke oko 26cm. Glavice im se nalaze kod mog pupka, pa nije ni čudo što mi stomak liči na tv. :D Jako su slatke mamine cure. Videćete i same da će vam vaše bebice biti najlepše.
DRžim fige trenutnim trudnjačama i verujem d aće uskoro biti trudnice!!!

E pa devojke da vam se zahvalim prvo na odgovorima vezanim za VTO, koliko puta moze i tako to...mislim da cu sledeci put obavezno to pitati doktorku. Ja se lako uplasim, mm mi kaze da je cudo sto sam uopste ostala trudna kad se svega toliko plasim....a ko da je lako proci sve...
Elem, Ox cestitam! Bas mi je drago da imas tako puno jajnih celija, i nadam se da ce ti uspeti od sveg srca!

Oficiruso ne znam sta da ti kazem sem da promenis kliniku, taj tvoj opis meni izgleda kao iz ratnih filmova. Ako te nesto zanima oko klinike gde sam ja radila vto slobodno me pitaj, pomoci cu ti koliko mogu. U svakom slucaju je cista, sredjena i osoblje govori engleski i prijatno je.

Devojke evo malo izvestaja posle jucerasnje punkcije:supe..
Jutros oko 10h me zvao biolog,dobili smo 10 j.celija:super:
sve su ih oplodili icsi metodom..
Kaze da je njih 8 dobrih i nastavice da ih prate kako se dele:worth:
u utorak 8.nov mi je transfer u 10h,stim sto suprug treba da bude u klinici
9:45 da bi dao jos jedan uzorak sperme koji ce mi ubrizgati u matericu
pre samog transfera sto su mi uradili vec jednom posle punkcije,tj.oni
to nazivaju ispiranje.
Na meni je samo da se molim dragom Bogu da sve bude u redu:bye:
:cmok2::cmok::zag:

Hej oxi pa meni ovo sve zvuci bas bas dobro :super::super::super: i bas mi se dopada ta ideja sa podmazivanjem :zcepanje::zcepanje: cestitam ti i od srca drzim fige da sve naredno bude slatko i brzo prodje :zag::zag::zag:

Samo da vam ukratko podnesem izveštaj! Bila na pregledu. Trenutno sma u 23-oj nedelji. Bebe su dobre , možda trunku manje za svoj uzrast. Teške su oko 500-550gr i dugačke oko 26cm. Glavice im se nalaze kod mog pupka, pa nije ni čudo što mi stomak liči na tv. :D Jako su slatke mamine cure. Videćete i same da će vam vaše bebice biti najlepše.
DRžim fige trenutnim trudnjačama i verujem d aće uskoro biti trudnice!!!

Hi hi hi divne tri curice :heart::heart::heart::heart: moralo je tako da bude zato sto si ti jedna divna mamica :heart::heart::heart: velikin poljubac za male devojcice :cmok2::cmok2:

Nisam ja htela da naruzim kliniku u Segedinu, ali PMS je odradio svoje.Danas sam dobila i sutra idem opet kod NJEGA jer je zelim da mu dam novu sansu.Ispadne da s... gde jedem ali takva sam, DOBRICA i dajem mu novu priliku.U sredu mi je rekao da kupim suprefakt pa sam ga kupila i nemam pojma sta dalje.On mi se i dalje ne svidja ali to je moja stvar, neka mi napravi dete pa ga mozda i pocnem simpatisati.Kada prespavas i procuris ne deluje sve tako crno.:whistling::whistling::whistling::whistling:

Puno vas sve ljubim i mazite te svoje stomacice.

Nisam ja htela da naruzim kliniku u Segedinu, ali PMS je odradio svoje.Danas sam dobila i sutra idem opet kod NJEGA jer je zelim da mu dam novu sansu.Ispadne da s... gde jedem ali takva sam, DOBRICA i dajem mu novu priliku.U sredu mi je rekao da kupim suprefakt pa sam ga kupila i nemam pojma sta dalje.On mi se i dalje ne svidja ali to je moja stvar, neka mi napravi dete pa ga mozda i pocnem simpatisati.Kada prespavas i procuris ne deluje sve tako crno.:whistling::whistling::whistling::whistling:

Puno vas sve ljubim i mazite te svoje stomacice.

Ja sam tamo radila ČETIRI puta za to vreme sto je uvek bio besprekorno čist.Pri svakom pregledu je bio nežan,a sestre ko sestre.I one su nekad u pms-u,ali nisam nikad imala neprijatnosti sa njihove strane.Možda je baš on za tebe dobitna kombinacija,a ja ti to želim.Da je loš zar misliš da bi mnoge od nas išle toliko puta.Klinika je mala,ali ja se tamo ok.osećam.Da je prljava nikad ne bih tamo otišla drugi put.Moj muž i ja i dalje mislimo da je on ok.čovek.Uvek je bio iskren i na prvi razgovor sa njim nama se svideo.Možda mu nije bio dan kad si ga upoznala.On je čovek koji mnogo radi i predan je svom poslu.Piši kako napreduješ,a daleko nije.Kad smo radili prvi put išli smo 8puta BG Seg.BG.Nisam tamo ostajala i nije mi bilo teško ništa.SREĆNO i znaj da je on samo čovek od krvi i mesa.

Ox ako su to lenji jajnici ja onda nemam reči.Svaka čast na brojnom stanju.Očekujemo veliku betu.Imaćeš čak i se.s,ali bez kontakta sa mužem,pa onda kafica.Odlična ti klinika.

draga moja zvoncice36,na samom pocetku i drugom ultra zvuku od pocetka stimulacije stanje nije bilo ni najmanje ruzicasto,kakvi su parametri bili prvi uz tako je bilo i na drugom,
posle 3 dana se sve promenilo na bolje pa stim u vezi i moje izlaganje je bilo krajnje pesimisticno...
ako mi verujes juce ceo dan molim Boga da budu bar 2j.c,i jutros kad su mi javili 8 dobrih od 10 izvadjenih ja ne stigoh nista da im odg.jer ne poverovah,a ne smem da se radujem,rezervisana sam i samo
se nadam i molim dobrom ishodu..
pozzz;-)))

Oficirušo ja mislim da si ti pogrešila kliniku ahahahahahahahahhahaaaa :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
ove stvari koje si napisala meni deluju potpuno strano...čak i sa sestrama, mene one nisu mnogo tangirale, ko ih šiša ako su nadrndane, ni dr ih ne šljivi baš mnogo! svakako su bolje nego ove koje sam upoznala kod nas ahahahhhahha
možda ja imam drugačiju sliku jer nemam jezičku barijeru...
i ja sam čekala puuuuuuuuuuuno, nekad i napolju bogami, naravno ne po hladnoći...oni imaju svoj način i tok rada, to češ skontati kad budeš u postupku, ako budeš jel, prvo rade one koje su već u postupku, pa punkcije transfere itd, i to će ti puno značiti kad ti budeš dotle stigla...a one koje čekaju prvu kons, ili folikulometriju čekaju, pa kad stignu na red.
što se higijene tiče, moja jedina zamerka što im često nestane sapuna u kupatilu, ali ja sam uvek to prijaljivala sestri i to najnadrndanijoj ahahahhahahah i onda su dopunili....sto su UVEK čistili predamnom, neposredno pre nego što se popnem :dontunderstand:
u svakom slučaju, meni se čini da niste na istoj talasnoj dužini, što svakako ne valja, jer treba da veruješ svom dr. ja recimo kod trninićke ne bi krompir kupila na pijaci, a ne da idem kod nje na vto....a ipak evo neke devojke je hvale. meni je ona koza na kvadrat, gladna para. eto.
ako si se odlučila da mu "daš šansu" mislim da treba malo da uvučeš rogove :zper:, pa da malo smirenija sagledaš stvari. ako ti se ni posle ovog puta ne bude dopao, mislim ulio poverenje, pa nigde ne piše da moraš da ideš kod njega. hvala lepo, doviđenja. uvek možeš da prekineš, ili da uopšte ne počneš stimulaciju kod njega. to su tvoje pare, daćeš ih kome budeš verovala.
evo ja bi i 6-ti put išla kod njega. a to da je "macan" je krenulo iz zajebancije, mislim nije neki, meni je previše sitan, ali su me sve zezale da sam se zaljubila, pa je tako ostao macan ahahahhahahaha.

ljubim te, smiri se, pa javljaj kako si prošla, šta si odlučila. najgore je kad prosto ne veruješ lekaru. onda je bolje prekinuti, pa neka ga hvali ko hoće.

Zsuki koliko Zadori radi i nije sitan.Ranije je ostajao na klinici do 7h uveče.Uvek sam se čudila kad jede i da li jede.Ovo za prljav sto i mene je iznenadilo,ali greške se svima događaju.Meni se on isto više sviđa od dr.kod nas koji rade vto.Pisala sam već da su puni do posle Nove godine,moguće da je zato bio nervozan jer onda mora da ih ubaci naknadno.Kako si ti?Stvarno bi ponovo išla kod njega?Gora si od mene,ali moram priznati da sam i ja pomislila.Međutim mislim da je već probao sve što je mogao kad sam ja u pitanju.Najviše će mi nedostajati ona što ima leopard čizmice.Počela je redovno da pozdravlja mog muža.

Ah...:rumenka: Ovo bas ispade bezveze. Ne mogu reci da sam ja bas svaki put bila zadovoljna klinikom, tretmanom,..., ali gledam ukupan utisak, a moj je dobar. Zao mi je sto je ispalo kao da sam tebe, Oficiruso, ja napala - ne pada mi na pamet, pa tu smo da podrzavamo jedni druge! Jako dobro znam kako izgleda kada ti sve ladje potonu, ali ti nisi stigla dotle - pa tek treba najlepse da ti se dogodi, sto ti od srca zelim. Obzirom da se ovde mnoge zene informisu o klinikama za koju treba da se odluce, kome ce dati ne-tako-mali-novac i kom lekaru ce dati svoje poverenje, citajuci tvoj opis niko se za tu opciju ne bi odlucio. A kako si i sama napisala, to je bilo kad si jos bila pod utiskom (na zalost losim). Sto se tice koliko je dr Macan - pa pogledajte mu samo frizuru!! :zcepanje::zcepanje::zcepanje:, ali Zsuki, pa svako ima pravo da se zaljubi u svog doktora, heheeh :zper:.

No, kako god bilo, sad kad smo ovako zustro pretresli ovo pitanje, i kad su nam se PMS-ovi podudarili, zenske glave ce se vratiti u normalu i cekati da se najbolje tek dogodi. (Oficiruso, jos cemo se mi mozda i sresti kod njega)

Veliki pozdrav svima!!:bye:

ahahahahahahahahahahhahahh da vidiš na nju sam zaboravila! ona nam je bila zabava dok smo čekali satima, ofi malo treba da gledaš sa strane, ima likova da padneš u nesvest ahahahhhahaahha
ja bi stvarno išla kod njega. ali se nadam da sad kad je mašina pokrenuta, bebe će same da izleću ahahhahah
inače, ja kad sam poslednji put videla njega, baš je imao posetu, dr Stevena Kaalija, planiraju da prošire kliniku u Segedinu, problem je što je to u krugu državog porodilišta, pa nemaju gde da se šire. i broj lekara treba da se poveća, malo je dva lekara na toliko žena.
a pričalo se i to da će povećati cene, kako bi mogli da nabave kvalitetnije inkubatore i neke mikroskope....pa će i tamo koštati kao u belom svetu, ali će i usluga biti za klasu bolja...
inače, pošto ja sve razumem tamo, da vam kažem da je najmanje žena iz mađarske. a one sve misle da se sa nama "strancima" bolje postupa nego sa njima, jer mi plaćamo....a rumunke se žale što njih niko ne ferma jer su iz rumunije, pa neznaju da beknu ništa sem rumunskog....svako misli da je oštećen ahahhahahah a ja mislim da njima sve jedno odakle si.

evo baš me šutira ova moja šmizla, ne sviđa joj se što sedim! kiss

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back