milica83
Aktivan član
- Poruka
- 1.072
Cure samo da vas pozdravim! Ivka jos samo malo strpi se ma bice beta ko kuca velika!
Zvonce kiss
Zvonce kiss
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a nadam se i ja.Tri godine cekam bebu al nece pa nece i to me je psihicki bas umorilo.Radila sam tri inseminacije u NF sad prikupljam papire za VTO.I da vas pitam sad kad predajem za komisiju u nemanjinu na onom plavom uputu iz doma zdravlja sta treba da pise i koje upute jos nosim u nemanjinu?izvinite ako sam malo udavila al zbunjuju me uputi pa da budem sigurna da me nevracaju uh sve za nase bebice!

ivkaivka
samo opusteno,svu srecu ti zelim i veliku betu
i mene ceka odbrojavanje za nekoliko dana
sutra u 8:30 imam punkciju i bas sam uzbudjena![]()

Srećnoooo...ivkaivka
samo opusteno,svu srecu ti zelim i veliku betu
i mene ceka odbrojavanje za nekoliko dana
sutra u 8:30 imam punkciju i bas sam uzbudjena![]()

Drage sve devojke, hvala puno na slatkim porukicama
prolazi i ovaj 9dt ne znam da li je dobro to sto ne osecam bas nikakve tegobe ni slatke ni lose ali sta je tu je![]()

prolazi i ovaj 9dt ne znam da li je dobro to sto ne osecam bas nikakve tegobe ni slatke ni lose ali sta je tu je![]()
hvala,hvala ;-)))Hvala ti OX neka sutra bude punoi materijala za pravljenje bebirona![]()

hvala,hvala ;-)))
E sada da i ja neku recem, sto bi rekli Crnogorci.Naime, danas kod Zadorija
Prvo, sam cekala 2 sata NAPOLJU jer gospoda nemaju mesta na klinici.Strasno!Udjemo unutra, moj prevodilac i ja jer velim kada sumnjam u moj engleski mozda madjarski da opstimo.CVRC moj engleski je super.Kaze ne Macan, vec LJIGA da smo se dogovorili u avgustu da dodjem i to ljuto i uvredjeno.Ja mu kazem da smo se culi 3x i to sa njim licno i da je sve bilo OK tada je ucutao.Zatim, kaze pa vi niste trebali doci danas jer ja treba da dobijem SUTRA pa ako dobijem 03. da dodjem u petak u 8 da vadi hormone.Alo bre, pa ne zivim ja u Segedinu da me cimas tako, ispalo da sestre koje su inace nadrndane danas bile nisu dobro odradile posao.Dalje, stavi me u sobu sa sestrom koja ne zna engleski, kada mi je pokazala da legnem ja joj kazem da je sto prljav jer ima krvi ona ni pet ni set lepo skloni ljutito i nasprica alkoholom. Sta je ovo bre narode, kakav Macan pa on je uzas!!!!!!!!!!
Da rezimiram, ako dobijem sutra idem u petak u Segedin ako ne(to je znak) onda idem da me zezaju NS, bar su nasi i razumem ih.
Izvinjavam se ali htela sam da vam se javim dok sam jos sokirana sa EU, nadam se da nisam nekog uvredila.
Drzimo fige, javi se da ne brinemo.
Ja radim vantelesnu drugi put sa zamrznutim embrionima u Jevremovoj,vodi me doktor Stankovic i moslim sve najbolje o njima.Sto se tice Milacica svi se slazu da je grozan covjek i pre neki dan sam pricala sa zenom koja je bila kod njega,radila dve vantelesne i sad je presla u Jevremovu i kaze da je to drasticna razlika,da i takodje je bila i kod Radunovica kod njega je kaze pokretna traka,nikakvog odnosa nema s pacijentima a da ih nesto pitas ni slucajno.Moje je iskustvo pozitivno i necu ih menjati posebno zbog cinjenice da imam jos 13 zamrznutih embriona.Mislima da ce ovaj podatak pomoci,s obzirom da se ponekad punkcija mora uraditi recimo u jedan posle ponoci oni normalno rade kao i da je jedan posle podne,sestre,doktori priprema,odnos sve je savrseno i vi u tom trenutku verujete u uspeh.Meni je bilo strasno naravno kad sam saznala da nije uspelo ali dace Bog.Cena je 1040 evra + lekovi a to zavisi sve koliko vam treba meni je trebalo 33 metrodina jedna ampula je oko 25 evra+ suprefakt on je isto oko 25 evra ali tu treba jedna kutija i jos neki lekovi koji se piju pre i posle.Iako cena tu zaista nije najbitnija,treba vam puno podske i razumevanja i jos ako je neka klinika bez veze to je da se lepo ubijes.
Pozdrav

:kiss i da vam se izvinim što vam nisam odgovarala ni na forumu a ni na pp. U stvari, prošlo je već skoro dve i po godine od kako se rodio moj Đorđe, pa nisam smatrala da mi je mesto na forumu više... Hvala što me pomenete, setim se i ja vas, ali toliko sam se udaljila ood ove teme da sam i lozinku zaboravila pa vas nisam ni posećivala.
ČESTITAM!!
Ti si svašta prošla od našeg viđenja i mogu ti reći da sam jako, jako srećna zbog tvoje trudnoće. Prosto je neverovatno kako to sve život namesti. Neka ti bude laka i lepa bar koliko je meni bila!!
E sad da vas jos pitam da li na onom plavom uputu za komisiju gore desno treba da pise za komisiju NF il nesto drugo i koji se jos uput nosi u nemanjinu uh nadam se da vas nisam udavila

Prvo sve da vas pozdravim
eto zavrsila se punkcija kod mene,
nemam puno informacija jer kad sam se probudila iz anestezije dosla je
sestra sa doruckom i kafom,inace bila je prisutna sve vreme na punkciji
zatim je dosao lekar i rekao da je zadovoljan ima materijala ali
nije pominjao brojke..
Samo je rekao da ce biolog zvati u naredna 2 dana da nam kaze kako
je stanje u laboru..
eto tako devojke,ja sad odmaram,malo me stomak boli kao pred vesticu
i imam par kapi sveze krvi ali i to je normalno..pisem vam kad budem znala vise..
![]()
Moram ipak da reagujem i na poznavanje engleskog - šta našim sestrama vredi AKO znaju engleski, kad NIKO iz inostranstva ne dolazi u Srbiju na lečenje?!?!? A Kopitovićka slobodno može da se hvali 45% uspešnosti iako moje iskustvo govori da joj je uspešnost 0% (da napomenem - 12 parova u grupi - 0 upešnih!!). Nisam time ni ja oduševljena što ne znaju sve one engleski, ali ne trebaju meni one, već doktor da se s njim sporazumem.
Oficirušo, dr Zadori NIKAD ne traži da dođeš pre početka ciklusa, već uglavnom 2. ili 5. dana ciklusa (kad se priprema za ET), pa ne znam kako si ti razumela da treba tada da dođeš. Svakako da je potpuno bezveze kad pacijent dođe onda kad baš ništa ne mogu sa njim da urade. Nemoj zameriti, ali tu si ti napravila propust, ali je u redu da se ljutiš - nije Segedin blizu.