Oficirušo ja mislim da si ti pogrešila kliniku ahahahahahahahahhahaaaa

ove stvari koje si napisala meni deluju potpuno strano...čak i sa sestrama, mene one nisu mnogo tangirale, ko ih šiša ako su nadrndane, ni dr ih ne šljivi baš mnogo! svakako su bolje nego ove koje sam upoznala kod nas ahahahhhahha
možda ja imam drugačiju sliku jer nemam jezičku barijeru...
i ja sam čekala puuuuuuuuuuuno, nekad i napolju bogami, naravno ne po hladnoći...oni imaju svoj način i tok rada, to češ skontati kad budeš u postupku, ako budeš jel, prvo rade one koje su već u postupku, pa punkcije transfere itd, i to će ti puno značiti kad ti budeš dotle stigla...a one koje čekaju prvu kons, ili folikulometriju čekaju, pa kad stignu na red.
što se higijene tiče, moja jedina zamerka što im često nestane sapuna u kupatilu, ali ja sam uvek to prijaljivala sestri i to najnadrndanijoj ahahahhahahah i onda su dopunili....sto su UVEK čistili predamnom, neposredno pre nego što se popnem

u svakom slučaju, meni se čini da niste na istoj talasnoj dužini, što svakako ne valja, jer treba da veruješ svom dr. ja recimo kod trninićke ne bi krompir kupila na pijaci, a ne da idem kod nje na vto....a ipak evo neke devojke je hvale. meni je ona koza na kvadrat, gladna para. eto.
ako si se odlučila da mu "daš šansu" mislim da treba malo da uvučeš rogove

, pa da malo smirenija sagledaš stvari. ako ti se ni posle ovog puta ne bude dopao, mislim ulio poverenje, pa nigde ne piše da moraš da ideš kod njega. hvala lepo, doviđenja. uvek možeš da prekineš, ili da uopšte ne počneš stimulaciju kod njega. to su tvoje pare, daćeš ih kome budeš verovala.
evo ja bi i 6-ti put išla kod njega. a to da je "macan" je krenulo iz zajebancije, mislim nije neki, meni je previše sitan, ali su me sve zezale da sam se zaljubila, pa je tako ostao macan ahahahhahahaha.
ljubim te, smiri se, pa javljaj kako si prošla, šta si odlučila. najgore je kad prosto ne veruješ lekaru. onda je bolje prekinuti, pa neka ga hvali ko hoće.