milica83
Aktivan član
- Poruka
- 1.072
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da trudnicko i ostala bolovanja idu preko socijalnog, tamo sam nosila papire... A porodiljska sam nosila u opstinu...Nije isto Cicak, decija zastita ti uplacuje pare za porodiljsko a rzzo za trudnicko i ostala bolovanja ako ti je tako lakse da shvatis, kod nas se oni nalaze pri opstini u istoj zgradi, a socijalno rzzo je skroz nesto drugo i oni nemaju veze sa tim.
E super je sajt, svaka cast...
Cvrki, koja si nedelja? Od koje si prvi put osetila bebu?zlobnice, osećam bebu već 10tak dana, baš je živahan... nekad se i noću probudim, on se mrducka, a posle, preko dana spava....kako tvoje devojčice, jel' ih osetiš?
što se tiče roditeljskih dodataka, znam da se za jedno dete dobija od republike oko 30.000 din, od pokrajine oko 30.000 din i od grada NS oko 15.000 din, za blizance je bilo oko 400.000 din, ali to treba proveriti, ima sajtova gde se mogu naći zvanični podaci....
Pogledacu kad budem dolazila...čičak, pogledaj u radosnici, kod pizzerice ciao, oni imaju odeću za trudnice, ja sam tamo kupila i farmerice i pantalone i trenerice... nije neka ekskluzivna garderoba, ali služi svrsi... ja još uvek radim i treba mi za svaki dan nešto.... i cene su im pristojne....
Wiini draga bas mi je zao sto je tako ispalo ali sta je bilo bilo je idemo dalje, sledeci put mora biti bolje.
Ivkaivka napred draga i neodustaj, ovaj put ce biti onaj pravi
Jevremovke pa gde ste se sakrile nema vas ... Samma
Mrvinice jel si ti vec bila na aspiraciji ili....
Ja malo pre dobila STOP inekcijusutra aspiracije izmedju 17-18
Sve vas ljubim
Svi smo uz tebe. Javi kako je bilo. A, bice sve u redu znam to.
čičak, ja sam danas 18+6, a osetim ga malo jače već desetak dana.... inače i ranije sam osetila kao neke vazdušne udare, ne znam ni kako to da objasnim, ali uglavnom to je nešto što nikada pre nisam osetila, tako da sam znala da je to to!ali sad ga baš osetim... nisu to neki pokreti koji se mogu spolja osetiti, ali ja osetim da je baš živahan... čitala sam da je bebina dinamika slična kao i kada se rode, što znači da 2-3h spava i onda je 2-3h aktivna.... ja ga osetim 5-6 puta u toku dana.....
![]()
Aničice, dobro došla!!!
Svim devojkama koje su u postupku, držim pesnice!!
Svim curama da javim da ćemo imati dve princeze!!!
samma, super su ti folikulčići!!!! samo tako nastavi.....![]()
Aničice, dobro došla!!!
Svim devojkama koje su u postupku, držim pesnice!!
Svim curama da javim da ćemo imati dve princeze!!!