zvoncica36
Primećen član
- Poruka
- 956
mi smo bili u kaaliju kod dr.zadorija u julu mesecu i nazalost nije nam uspelo...primala sam gonapeptyl 1ml i gonal 112,5.Na prvim konsultacijama mi je rekao da je kod mene sve OK,a muz ima oligospermiju...Stimulaciju sam primala 7 dana ,a 11 dan je bila aspiracija...jer su mi folikuli brzo rasli.Na aspiraciji smo dobili samo 4 folikula,i od toga 2 prazna a 2 jako dobre jajne celije.Dr Zadori je rekao da je ocekivao vise jajnih celija s obzirom na moje stanje i godine,ali da je sreca da su obe jajne celije odlicnog kvaliteta.Radjena je ICSI metoda-dobijen jedan embrion vracen kao osmocelijski 4,dan nakon punkcije.Bila sam razocarana sto je samo jedan vracen,nisam puno verovala da ce uspeti iako sam jaaaaaaako zelela i na kraju sam prokrvarila 11 dan nakon transfera.Za hormone mi je rekao da su OK mada je po mom misljenju FSH visok za moje godine 9,6 drugi dan ciklusa/a imam 31,god.Izvini sto sam ovako opsirna bila,ali htela bih da mi kazes kakav odnos doktor ima prema tebi drugi put kada si u postupku,da li ti menja nacin stimulacije i da li je obazriviji prema tebi....mislim da me nije dobro procenio i da mi je dao slabiju stimulaciju neocekujuci da cu slabije da odgovorim na nju...zakazani smo za novembar....inace dr. je stvarno super,ali ja psihicki ne bih podnela jos jedan neuspeh:
- ]zsukii
![]()
Nije upućeno pitanje meni,ali i ja sam njegov pacijent.Radila sam tri vto kod njega još uvek nema pozitivnih rezultata,ali svaki put mi je bila drugačija stimulacija.Da li ti je fsh kog njih 9,6?Pošto je kod njih uvek viša vrednost nego npr.u Konzilijumu.Meni je kod nas ta vrednost,a u Segedinu mnogo veća.Mislim da nema potrebe oko istog da razmišljaš.Uradi AMH i Inhibin B drugi dan ciklusa sa ostalim hormonima pre nego što odeš kod njega,ako se ponovo odlučiš za njih.Stvarno si lošije odreagovala na terapiju,ali sledeći put će biti bolje.Ja sam išla kod njih baš zbog stimulacije koja nije duga i uvek je slabija.Prema meni je poslednji put bio hladan,pa bih čak rekla čudno malo neprijatan,ali to mi je na kraju objasnio da je bio zabrinut za broj i kvalitet jć.bile su odličnog kvaliteta,a opet nije uspelo.Garancije nema,ali mislim da mu treba otvoreno reći šta osećamo i mislimo.Tako ja funkcionišem.