Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i da, kažeš ne bi psihički podnela još jedan neuspeh....nisi ni svesna šta sve možeš podneti zbog budućeg kmezavca...nadam se da ćeš uspeti, ali ako ne uspe ni ovaj put, ništa strašno, idemo dalje. jednom mora uspeti....

Hahah ja moram nesto da primetim, znaci Zadori vas je necim potkupio ili omadjijao, vas nekoliko je islo nekoliko puta kod njega nazalost bezuspesno a i dalje ste lude za njim, taj mene ne bi video posle drugog puta

Pa ne zovu ga dzabe Macan, zar ne?

Ljudi, ja u petak u podne odo na aspiraciju! Posle toga mi drugarice prave sedeljku kod mene, da me hrabre kad pocne da boli...

Čičak, kako podnosiš Tothemu?
Ja nikako da je krenem piti, jer su mi rekli u apoteci da su one jako teške za želudac i da uglavnom bude muka. Ja sam ušla u 5-i mesec i još me muka i povraćanja nije skroz prestalo, a sad još i ovo treba piti.

Hahah ja moram nesto da primetim, znaci Zadori vas je necim potkupio ili omadjijao, vas nekoliko je islo nekoliko puta kod njega nazalost bezuspesno a i dalje ste lude za njim, taj mene ne bi video posle drugog puta

Normalan je!Za razliku od naših dr.koji glume ludilo,on se ponaša kao običan čovek što i jeste kao i svi mi.Za svoje pare uvek očekujem,ako ništa drugo bar da vidim da je čovek rešen da uspe iz prvog,a ne kao kod nas da me odmah premeri i proceni koliko para može da mi uzme.Neke žene su radile dva puta i odustale,a nekima je uspelo i posle osmog puta.Nisam u potpunosti srećna sa njima jer ceo dan provedem čekajući svoj red ustajem u 4h i putujem svaki put iz Bg.i nazad,ali bar nemam stimulaciju mesecima i znam da će uraditi svoj posao na najbolji mogući način.

Evo mene, aspiracija juce prosla u najboljem redu izvadjeno 20 j.c:D radio dr. Ljubic. Sinoc sam imala jake bolove nisam mogla da se ispravim, jedva sam isla to toaleta, danas je vec bolje stanje, boli s vremena na vreme, ali je podnosljivo. Rekli su mi strogo mirovanje i da pijem 3 litre tecnosti na dan, naduvena sam ko zaba. Sto se tice embriotransfera rekli su mi da ce verovatno biti u subotu posto idu na blaste.

Ancice dobrodosla draga zelim ti da sto pre zatrudnis:D

SREĆNO!Odličan br.jć.biće tu puno beba!

Ja nikako da je krenem piti, jer su mi rekli u apoteci da su one jako teške za želudac i da uglavnom bude muka. Ja sam ušla u 5-i mesec i još me muka i povraćanja nije skroz prestalo, a sad još i ovo treba piti.

Odlično!
Pila sam 3 ampule dnevno više od mesec dana, pa 2 ampule, pa 1... i sad sam prešla na Feroglobin... na preporuku lekara... ali mogla bi se glat vratiti na tothemu, meni ona bila kao sokić... i nikad nisam imala baš nikakvih problema, ni najmanju mučninu. Ja inače, od kako sam trudna ni jednom nisam imala mučninu, baš nikakvu... a svašta sam pila od lekova...

Ma prihvati da će to pomoći bebi i tebi i cepaj... nije uopšte ružno, slatko je, ja sam pila nekad sa sokom, nekad sa vodom... samo uzmic cevčice, jer boji zube... i stolica će ti biti crna... nemoj da se stresaš, to je normalno, od gvožđa...

Najbolje je piti ga na prazan stomak, sa ceđenom narandžom(ili nekim drugim izvorom vitamina C) ili popiti vit.C odmah nakon totheme, jer vezuje gvožđe...

Javi kako si prošla... i ne odlaži, bolje ti je što pre da poboljšaš gvožđe, pre
ćeš ga ukinuti...;)

Evo ja da se ubacim sto se tice Totheme moje iskustvo, ja sam ga bas pila odavno i nisam imala problema posto mi je dr. rekla da pomesam sa sokom od jabuke i tako da popijem i to sa slamcicom da mi nebi potamneli zubi. Pa nije na odmet da pokusate mozda vam bude lakse za zeludac

ZSUKI,a sta je bio problem kod vas...mi pokusavamo vec tri godine i nista...namenjala sam se ginekologa i ginekologa,ocekivajuci da ce mi nesto novo reci...svi su rekli da je sa mnom sve ok-kao skolski primer...,ciklusi uredni, ima ovulacije ,isla sam nekoliko meseci na folikulometriju,a od bebe nista...kod mog muzica je bio od pocetka manji broj spermica/18 miliona/koji su vremenom spali na 5 miliona bez ikakvih upala,promena u nacinu zivota,ishrane...jednostavno urolozi ne znaju razlog tome jer su svi ostali njegovi nalazi uredni...zbog toga smo se odlucili na VTO i naravno nadali se uspehu...ja sam se bas razocarala i zabrinula zbog neuspeha i moje reakcije na stimulaciju...koliko si ti dana primala stimulaciju i kada si primila STOP injekciju....moja stimul.je bila bas kratka jer su folikuli brzo rasli-stimulacija 7 dana, osmi dan STOP,a punkcija 11.dan ciklusa...da li si ti imala praznih folikula....jako mi je drago zbog tebe,sto si uspela i sto su ti se sve kockice sklopile...za stomacic nemoj da brines i treba da se vidi...ponosno ga prosetaj na svadbi....ljubim te puuuuuno i izvini na ovolikoj preopsirnosti

ZVONCICE,FSH u oktobru 2010 mi je bio 7,1a sest meseci kasnije 9,97....kod njih u Kaali-ju mi je bio 9,6 dva meseca kasnije...proveravacu ga opet u novembru-zato i pijem FEMISAN A kapi...Zadori je rekao da je to super vrednost i da ne brinem,a pre njega sam se konsultovala sa jos nekim ginekolozima koji su rekli isto da je vrednost ok.Ja sam se iskreno malo istripovala posecujuci neke forume koji se bave ovom tematikom da je i vrednost preko 4 visoka za moje godine(naravno to nisu rekli lekari,vec jedna devojka u postupku za vto koja se aktivno bavila FSH-om) .Planiram i da izvadim AMH i INHIBIN B,ali ne znam gde,kojoj laboratoriji da verujem,jer sam iz Subotice i izbor bas i nije neki....a pomalo se i plasim rezultata

i da, kažeš ne bi psihički podnela još jedan neuspeh....nisi ni svesna šta sve možeš podneti zbog budućeg kmezavca...nadam se da ćeš uspeti, ali ako ne uspe ni ovaj put, ništa strašno, idemo dalje. jednom mora uspeti....

ZSUKI,a zasto kod Zadorija sve devojke dobiju mnogo manji broj folikula tj.jajnih celija nego kod nas u Srbiji...koliko si ti imala j.c kada si radila prvu VTO u Betaniji

Drage devojke, mozda panicim bez veze, ali ja sam dobila 6 dana ranije, je li to normalno od microgynona i suprefakta.

Vise ne znam sta da mislim nekako mi je daleko sreda kada tek treba da radim hormone i pocnem sa pravom stimulacijom :eek::eek::eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back