Prosla sam prvostepenu komisiju i odabrala Front pa se nadam da cu i tamo ubrzo krenuti.
Nego htedoh nesto drugo da vam ispovedim, vezano za dodatne analize nakon vise neuspelih VTO.
Evo kako sam ja prosla sa drzavnim bolnicama:
-OGTT i insulin nije dobro odradjeno (radili samo na 0.30 i 120min) tako da dr nije mogla da iz toga vidi, pa posto sam bila privatno na konsultacijama dala mi je da uradim neke dodatne analize da ne ponavljam taj test. U nedelju sam ponovo kod nje
- Trombofilije i lupus antikoag., danas isla da podignem rezultate na KCS kad ono ''iznenadjenje'' nisu mi ni uradili analizu pa sam ponovo vadila krv, jelte ''doslo do nekog nesporazuma''
- otisla i po rezultate imunoloskih ispitivanja na KCS kad i tamo iznenadjenje, pola sto je bilo na uputu nisu uradili niti su hteli da mi kazu sta to nego mi rekose ''izvolte lepo kod svog dr''
Od sad pa nadalje sve radim privatno pa makar i kredit digla za silne analize! U Jevremovu moram na konsultacije da bi mi rekli sta nedostaje posto ne znam da tumacim skracenice.
Jedino sto sam uspela da protumacim od uradjenog je dijagnoza sa imunologije:''sy antiphospholipidum prim'' i koliko sam uspela da procitam na netu imam ubrzano zgrusnjavanje krvi, mogucnost tromboze itd...
E Boze, krecem u Front i sve me strah sta li ce tek tamo da me doceka...
joj, uzas

Mozes li samo ukratko da mi kazes sa kojim papirima se pocinje, odnosno sta je potrebno kada 1. put odes u Nemanjinu? hvala